icon

Dovolenka v Turecku 2013

luy
30. dec 2012

Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.

nivi
27. máj 2013

@katka.sa tam bude fajn 🙂 nasi tam boli spokojni a nedaleko je mini ZOO tam obcas s malou chodievam.

katka.sa
27. máj 2013

@nivi dakujem tak som kludnejšia

yidaky
27. máj 2013

@luy Neviem, ci je to este aktualne, ale priladam link, kde sme boli min. rok s detmi /2 a 6/. My sme boli min. leto v Belek beach resort cez hechter. http://www.hechter.sk/Turecko-letovisko-Belek-3...
Od letiska tak 40-60 min. uz si nepamatam. Priamo pri plazi, bazenov aj pre male deti, aj na plavanie.... animacie aj pre deti, aj dospelych. Vecer to nebol nejako hlucne. Aspon aspon nemam pocit, ze by nas to rusilo vecer. Strava all incl chutilo vsetkym.

yidaky
27. máj 2013

@adulikacik Neviem ci este pomozem, ale my sme boli min. rok v turecku s detmi. Mala mala vtedy 1 a pol roka a starsia 5. Uplne bez problemov aj let aj dovolenka. Ja mam skor obavu z cesty do chorvatska a ako by vydrzali v aute...takze ja kludne odporucam. Strava, aktivity pre deti, vsetko uplne super...

strihalka
27. máj 2013

HOLKY, co se tyce batoziny odpoucam koala tours.....nam dali akcii ze ku kazde batozine mame od nich akod arek a podakovani +5kg😀..takze ne 15, ale 20gk.......trochu se bojim co vse nakoupime, lebo co tam plenky povezu tak urcite nakoupime za vznikle misto hadriky a hadriky a hadriky😀

haslerka27
27. máj 2013

baby ake lieky beriete pre dieta a pre vas na dovcu?mna napadaju:

- nurofen detsky + ibac
- kvapky do usi a nosa
- fenistil mast
- septonex
- tantum verde
- pancreolan
- endiex+ smecta

co poviete?staci?ci ubrat?

krem na opalovanie c.50?myslim pre malu,pre nas dospelych staci tak 30.

haslerka27
27. máj 2013

@strihalka vy kedy idete?koala je dobra cestovka,my ideme cez nemecku cestovku.letime zo swechatu.vy>

strihalka
27. máj 2013

@haslerka27 my odletame ted v nedeli odpoledne🙂

haslerka27
27. máj 2013

@strihalka nevies ake pocasie tam teraz hlasia,resp.na jun?neviem sa akosi k tomu dopatrat.

strihalka
27. máj 2013

@haslerka27 zoznam leciku odstanu zitra od dr, tak ed tak napisem ze co jeste🙂
pre malou berem 50 a 30, pre nas 30 a 15 🙂

strihalka
27. máj 2013

@haslerka27 30 a voda 24 🙂jasno, obcas malilinkaty mracicek😀

haslerka27
27. máj 2013

@strihalka ano ano napis to sem prosim ta,nech este premyslim co vezmem.

strihalka
27. máj 2013
haslerka27
27. máj 2013

@strihalka ja sa v tom nevyznam.my ideme do alanye.

strihalka
27. máj 2013

@haslerka27 takto v alanyi : http://www.accuweather.com/cs/tr/alanya/316940/...

mas to udelane jak klasick kalendar...

zuzka3
27. máj 2013

Ja mam taku malu otazku - ako to funguje s lehatkami a slnecnikmi? Mame ich v ramci all inclusive. Ale je ich tam dost pre vsetkych? Alebo ako? 😅 dakujem

haslerka27
27. máj 2013

@strihalka som cakala ovela vyssie teploty.som fakt prekvapena.....

haslerka27
27. máj 2013

@zuzka3 v ramci all inclusive by mali byt v k dispizicii....neviem..

nivi
27. máj 2013

@haslerka27 http://www.havadurumu15gunluk.net/havadurumu/an... nasledujuce dni.

6.juna hlasia kratky ale silny dazd, cize nejaka prehanka ale mozno sa vyprsi ide ako na plazi 🙂

strihalka
27. máj 2013

@haslerka27 je to june, neni to sezona..ja jsme rada, aj s takymi teplotami ratala....ale vem, ze pocitovo to bude ine, ako ked tu je 30 😉

haslerka27
27. máj 2013

@nivi a by som potrebovala predpoved na 21-29 jun.alanya.pobrezie egejskeho mora,tam ideme.

haslerka27
27. máj 2013

@nivi turecka riviera...

zuzka3
27. máj 2013

@haslerka27 su k dispozicii, ja som to skor myslela tak, ze ci ich je tam dost pre vsetkych hosti s all inclusive. Kedze to su podla mna vsetci 😀 nechame sa prekvapit 😉 a pocasia sa neboj. Tie hodnoty su udavane v tieni. Podla mna bude velmi teplo. Kamoska sa vratila z turecka pred 2 tyzdnami z dovolenky a je opalena a hovorila, ze bolo teplo. A to ona je velky teplomil 😉

haslerka27
27. máj 2013

@zuzka3 ja mam tiez rada teplucko.ako pozeram na mape tak ideme na turecu rivieru teda dost dole na juh k egejslemu moru..ale ked vidim tie hodnoty ze 14 st.v noci,no ved tu bude teplejsie 😠

haslerka27
27. máj 2013

@zuzka3 ta podla mna to zalezi od kapacity hotela.oni podla mna rataju s vyssim poctom a preto sa ujde kazdemu....no ja idem 1x co mame all inclusive,ked sme boli s muzom sami stacila plne resp.polpenzia.teraz ide mala s nami tak preto all inc.vy kam idete?

zuzka3
27. máj 2013

@haslerka27 nebudeeee 😉 neboj sa! Ja mam predpoved z yahoo a teda ta vychadza skoro vzdy a nevidim 14st, bude to fajn, uvidis 😎

zuzka3
27. máj 2013

@haslerka27 my ideme tiez cca tam kde vy, aspon myslim 😅 je to nejakych 10km od Alanye, hotel Club Turtas.

nivi
27. máj 2013

@haslerka27 teplo bude a baby to su teploty v tieni. na slnku bude vypek a ked sa piesok rozpali ojojoj. a tam je uplne iny vzduch a vlhkost. V noci ak aj bude tych 20 to neni nejaka zima velka. 14 v noci urco nebude, to bolo mozno tak marec april no ok zaciatkom marca bolo aj 11 v noci :D ale nie v juni

haslerka27
27. máj 2013

@zuzka3 idete s dietatom?