Dovolenka v Turecku 2013
Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.
@haslerka27 a kedy letite?
@zuzka3 21.6.do 29.6
@nikka_ no mne radili kinedril ale nedam....my odlietame zo swechatu o 20.44 to jej jej cas na spanie takze ratam ze bude uz nalomena na spanok.berieme kocik chicco multiway.jaaaj,tak gratulujem k tehu....
baby a berieme kocik ako asi povacsina z vas...pocujte,ten kocik my kdey vezmu?my odlietame vecer a mala vtedy uz zaspava.mame chicco multiway.ako to bude s kocikom?
@haslerka27 tak ti dam potom spravu ake bolo pocasicko, my letime 7.6 a 18 sa vraciame spat. Takze to budes mat info z prvej ruky 😉 a my ideme sami s priatelom, my este mimi nemame.
@zuzka3 tak potom mi hod info o pocasicku...to si potom dovcu uzijes naplno...ja budem nahanat malu ako to ja vidim a manzel nas obe😉ale tak velmi sa tesim...potrebujeme zmenit klimu a tento blavacky vzduch nam nerobi dobre takze kazda zmena nam prospeje...a k moru tak to ani nehovorim
@haslerka27 kocik mozes zobrat az ku lietadlu ale nahlas to pri checkine. nechas ho tam zlozeny a oni ti ho nalozia. ak idete z Viedne podobne nechas pred vstupom do lietadla, oni chodia cez tie rury tak tam letuske povies, ze mas kocik a oni ho nalozia.
@haslerka27 ja som brala min. rok nurofen, nieco do nosa a usi, nieco na crevne problemy. Vyuzili sme len do nosa kvakpy, kedze vsetko bolo klimatizovane a vonku 40°C, tak mali deti sople. A este nasho dedeho bolelo ucho, takze aj burrow kvakpy. Inak sme nic nepouzili.
@haslerka27 Kocik sme tiez brali az k lietadlu. V turecku sme mali potom kociky vylozene az v letiskovej hale, kde sme brali aj batozinu.
@yidaky burow prave vyuzivam kedze vdaka tomu vetrisku som chytila prievan a riadny.takze burow nezabudnem urcite 😉
@haslerka27 budem na teba mysliet a podam spravy 😉 urcite si to uzijete aj so skriatkom malym. Hlavne, ze bude teplo, klud a rodinka pokope 😉
@erinka123 kociky boli v tej hale, kde sa brali aj batoziny z pasov. No nie pri pasoch. Neviem ci to boli informacie, to som si nevsimla. Tiez sme leteli v noci, takze sme prileteli rano. Boli vsetky nakope, ako sa vchadzalo do tej haly, tak boli poukladane v pravo, ako sa slo k WC-kam. A ak si dobre pamatam, tak vychody na parkovisko pred letisko, boli v lavo.
@yidaky tak to uz vobec netusim ,lebo vzdy ked sme prileteli z autobusu sme isli do budovy po schodoch zaplatili viza a potom opat po schodoch dole a uz sme boli pri pasoch na batozinu,a vychod sme mali asi tak ako hovoris tak viac do lava,no nevadi poprechadzam sa tam ved tam kde davaju batoziny tak tam to nieje velke snad ho najdem.
Baby, mate skusenost s hotelom Royal Wings v Lare? Dajte nejake prakticke info 😉 .
Viem si predstavit. Tiez to bola nasa prva dovolenka s malou /vtedy mala okolo 1,5r/ letecky a pri mori. Tiez som mala z toho stres. Teraz ideme opat do turecka letecky, baby maju /6,5 a 2,5r./ a rovnako budem stresovat 😀.
ono to bude asi tym na aky terminal priletite. Na jednotke su informacie v pravo a vychod je viac dolava. Na dvojke su tie informacie aj vychod skor v strede. Ale ved hadam to najdete 🙂 zas take obrovske to tam nieje. Ja som s kocikom uz riadne dlho nesla.
@haslerka27 kocik ti vezmu az pri lietadle🙂
Inak nekdo se tu semnou nedavno dohadoval, ze kocik se haze do zavazadloveho prostoru kde je batozina, na strankach eltiste se pise, ze pe kociky, ktere se odevzdavaji az pri nastupu je iny prostor...tak ako to je?

Ahojte baby, aj my odlietame s malym 9.6 hotel Lionnes .. prva dovolenka k moru a lietadlom... co date svojim drobcom pred letom? bojim sa ako ho maly zvladne..
a ja tiez, kedze so zistila ze som v 5tt..