icon

Dovolenka v Turecku 2013

luy
30. dec 2012

Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.

strihalka
29. máj 2013

@luciana157 no fuha...tak nsad budem mit stesti.....nejsme nejaky narocny, ale davali nam v sanc ze by sme mohli dostat pokuj s velkou terasou, kedze sme kupovlai first moment aj vyhled namore zaplatili a v cestovke to aj psali do pozadavku, ze maem kock tak z toho duvodu...no ani sama cestovka nevedela zaruit ze to aj tu velkou terasu dostanem,....tak snad se na to nebude vztahovat zkusensti iych a dostanem ji..

luciana157
29. máj 2013

@strihalka ale je to velmi individualne,napriklad mne tu 2 mamicky odporucali jeden hotel v turecku a predava ten zajazd zrovna koala.a ze super hotel,perfektne pre deti no a ked som pozerala recenzie nenasla som jednu dobru a ze 50% hosti malo crevne virozy kvoli zlej hygiene,ze cestovka mala napisane ze zabezpecuje transfer k plazi kedze bola kusok dalej no a ludia pisali ze to bol traktor na rozpadnutie a ze radsej chodili pesi.vies ale kolko ludi tolko chuti,zalezi asi aj od toho co clovek od tej dovolenky ocakava.za malo penazi vela muziky dnes nikde nehraju.

luciana157
29. máj 2013

@strihalka a do akej krajiny vlastne idete? ak turecko tak sa nespoliehaj moc na to ze ti daju izbu za aku si si zaplatila,zevraj su to len tahy tychto cestoviek aby navysili cenu.ja osobne som z tohoto pristupu tiez znechutena,lebo ideme tento rok prvy krat k moru s nasou dcerkou a clovek aby sa bal ci vobec dostane to za co si zaplati.na tych forach pisali ze pri prichode na recepcii treba dat nejake peniaze do pasu a ze ti daju dobru izbu,ze tak to funguje,smiesne,no taki su turci.

strihalka
29. máj 2013

@luciana157 ideme do Side..
No akoze pokud nebudem mit vyhleda na more, za ktery sme za pobyt vysolili dost penazi, tak bude velke halo...akoze my si nenechame neco libit, hadat se umime😀

strihalka
29. máj 2013

@luciana157 kolik ste davali do pasu?

luciana157
29. máj 2013

@strihalka poslem ip

lucenka911
29. máj 2013

Ahoj minulého roku sme sice neboli (lebo som bola tehotna) ale predtým sme boli v beleku (krajsiu oblast v turecku podla mna nenajdes) boli sme v hoteli bel conti isli sme cez CK koala tour, maly sme izbu s jacuzzi(fintu prezradim keby ste mali záujem) je tam jeden velky bazen, dalsi so smyklavkami, vonku je botanická záhrada a zvieratá veľmi blízko je miestny trh, strava úžastná veľmi dobrý program každý večer a potom sme boli ešte v utopii world ale to je 3 hodiny od letiska takže pre deti neodporúčam, určite neodporúčam malý hotel ale hotelý komplex a čítať recenzie lebo nie každý hotel znamená dobre služby a je ešte jeden krásny hotel ktorý vyzerá ako glóbus ale neviem ako sa volá má ho Franka tour sa mi zda 😖

luciana157
29. máj 2013

@strihalka ozaj a pozeram ze mate malinku slecnu🙂 nebojite sa s takou malinkou do turecka ked tam nie je pitna voda?nasa bude mat v juli 3 roky a mam z toho trosku stres☹

luciana157
29. máj 2013

@lucenka911 prezrad fintu🙂

sakura77
29. máj 2013

@luciana157 vsade byvaju take kanistry kde si nacapujes pitnej vody kolko chces, plus na izbe v minibare je denne stolova voda vo flaskach...toho sa vobecnemusis bat🙂😉 moja nemala ani 2 roky ked sme boli a nikomu nic nebolo

strihalka
29. máj 2013

@luciana157 nebojim, jejich vodu pit nebudem z ohoutku...existuje aj balena voda🙂

luciana157
29. máj 2013

@sakura77 ja som zila v turecku takze viem ze balene vody sa tam piju ale predsa len sa tomu neda ubranit,hlavne pri detoch.umyvanie zubkov asi tiez s flaskovou vodou pre istotu ale davaju vodu do zmrzlin dzusov a umyvaju s nou ovocie,toho sa bojim☹

sakura77
29. máj 2013

@luciana157 zuby sme umyvali flaskovou aj my 🙂 ale inak sme jedli vsetko priamo od stola, ovocie a tak a aj tie ladove drene vonku pili uplne bez problemov.boli sme v Kamelyi a tento rok duuufam Ali bey vyjde...

luciana157
29. máj 2013

@sakura77 pozerala som fotky z dovolenky🙂 boli ste spokojni s tym hotelom ? a cez koho ste isli prosim ?

liluska78
29. máj 2013

ahojte my sa tento rok tiež chystáme do Turecka- Side,hotel sa volá Belinda club beach,dcérka bude mať 2,5 roka,mám z toho troška strach,hlavne čo sa týka stravy a vody.Mala papa na ra�?ajky mlieko s cerealiami alebo jogurty ,neviem či budem mať odvahu,alebo akú máte skúsenosť?Mliečne výrobky sú u nich v pohode?

sakura77
29. máj 2013

@luciana157 maximalne po vsetkych strankach 🙂 ja mam.hrozne akcne deti tak sme vyberali kde je co najviac atrakcii takze decka sa vybesnili...mala ficala na tych obr toboganoch jak raketa 😀 aj jedlo super, naozaj sa nemozem stazovat.isli sme cez firo tour, aj to ok.a tiez sme si " pomohli" ku krajsiemu apartmanu dvackou v pase 😉 ale inak ostatni co mali normalne pridelene izby boli tiez spokojni, akurat mali trocha starsie vybavenie.firo ti ma zarezervovanr len rodinne izby tak tie su take vacsie.uprimne..viac s nam pacilo tu ako v dubaji- kvoli detom hlavne.🙂

sakura77
29. máj 2013

@luciana157 maximalne po vsetkych strankach 🙂 ja mam.hrozne akcne deti tak sme vyberali kde je co najviac atrakcii takze decka sa vybesnili...mala ficala na tych obr toboganoch jak raketa 😀 aj jedlo super, naozaj sa nemozem stazovat.isli sme cez firo tour, aj to ok.a tiez sme si " pomohli" ku krajsiemu apartmanu dvackou v pase 😉 ale inak ostatni co mali normalne pridelene izby boli tiez spokojni, akurat mali trocha starsie vybavenie.firo ti ma zarezervovanr len rodinne izby tak tie su take vacsie.uprimne..viac s nam pacilo tu ako v dubaji- kvoli detom hlavne.🙂

luciana157
29. máj 2013

@liluska78 no to je presne ten hotel o ktorom som pisala vyssie,maminy si ho chvalili no na zaklade recenzii sme sa rozhodli ze tam nepojdeme.mliecne vyrobky su ok

luciana157
29. máj 2013

@sakura77 no my popravde by sme chceli ist na rodos do lindos princess,krasny babyhotel tobogany smyklavky.....len uz sa nevieme dockat lebo teraz je tu take otrasne pocasie a na rodose je teraz chladno a more studene v juni tak preto pozerame turecko na jun.pozriem aj ceny toho hotela kde ste boli vy🙂

liluska78
29. máj 2013

@luciana157 kedy pôjdete? my ideme v septembri,necítala som vsetky príspevky,ale doma to pozriem🙂

erinka123
29. máj 2013

@strihalka ja som to nečitala,ale brat bol cez tuto cestovku a on nebol spokojny ale to bolo davno,teraz uz to moze byt dobre 😉

lucenka911
29. máj 2013

Pokial viem belinda club je mensi ale v pohode hotel mlieko tam bude urcite a cerealie tiež, my sme mali ja som jedla aj ich jogurty pila mlieko a fakt to bolo chutné také ako u nás no len u deti neviem uvidite..ale podľa mňa čo sa týka stravy v turecku sú normálne obchody potraviny kde by ste im po prípade kúpili keby že ste nechceli tie z hotela ale tá strava je prispôsobená väčšinou Rusom takže mne čo sa týka stravy chutilo všetko dokonca aj plnenú papriku robili

nivi
29. máj 2013

no ja to nechcem nejak zlahcovat, ale ohladom vody, zalezi v akej oblasti ste. niekde je uplne normalne pitna voda aj z vodovodu.
tu na juhu piju vsetci balenu, ale domacnosti a aj ja normalne pouzivame vodu z kohutiku aj na varenie (ako ked varim spagety, zemiaky, aj na caj) ken to kavovaru davam balenu ale to koli kamenu inak by som kludne dala aj z vodovodu. bezne sa v nej umyva ovocie, zelenina a to aj v hoteloch ako to je snad jasne, ze na to nepouzivaju balenu.
ako nehovorim ze ju mate pit, na to su vsade dostpne balene ale zas nerobte okolo tej vody taku paniku.

a inak moja mala sa kolkokrat napila aj z vody na plazi na umyvanie noh a nic jej nebolo i ked mna skoro slak triafal, ked su ju videla, aj som jej to zakazala, no ale tak mala dva roky a bolo jej to jedno

zebricka23
29. máj 2013

@liluska78 no su dva hoteli....jeden hotel belinda....ten neodporucam ...maly...kamoska tam bola min.rok a hroza des...
http://koala.sk/dovolenka/turecko/belinda/382/

a druhy....v tom bolo vela ludi min.rok co pisali recenzie, ze je fajn, aj ubytko,strava..trosku dalej od plaze...ale inak fajn
http://koala.sk/dovolenka/turecko/club-belinda-...

tak zalezi do ktoreho ides, ale v tom druhom pripade by som sa nebala....

zebricka23
29. máj 2013

@luciana157 no do turecka s malymi detmi uplne v pohode.....bola som s detmi 3x....teraz ideme po 4x...ani raz nam nic nebolo..voda sa pila balena......zuby tiez balenoou vodou.....a ovocie som prvy rok umyvala v balenej vode.....potom uz nie....lebo oni aj umyvaju v tej balenej...maju take velke barely...aj z toho varia...aspon v tych drahsich hoteloch...

liluska78
29. máj 2013

@zebricka23 ideme do toho druheho 🙂

sindy70
30. máj 2013

Ani prevarená vode sa nemože pit ???

strihalka
30. máj 2013

@hori aha a ze sme se vcera bavili o soplikoch, tak dnes je mala dostala, v nedelu odlet, veim ze to je zo zubu a ze bude do nedele oki...☹

nivi
30. máj 2013

@strihalka juj, nech vam to skoro prejde.

nivi
30. máj 2013

@strihalka a pozeram predpoved splha sa to 🙂 v strede juna uz okolo 36 🙂