icon

Dovolenka v Turecku 2013

luy
30. dec 2012

Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.

strihalka
30. máj 2013

@nivi dakujem,....

hori
30. máj 2013

@strihalka no... sople do lietadla, to by bolo nic moc teda... snad vas to do nedele obide... my mame odlet az o tyzden, ale teplotujeme a odsavame jedna radost... manzel ma presviedca, ze morsky vzduch posobi protisoplovo, ale ja stresujem aj tak... 😉 odsavacku na baterky teda kupovat nejdem... stavim na nefalsovany turecky zazitok - vybavovanie vysavaca na recepcii a nahananie upratovacky po celom areali, prip. navsteva lekarne a zhananie odsavacky tam... podla toho, k comu nas situacia prinuti... ale snad si dovcu uzijeme... 🙂

strihalka
30. máj 2013

@hori ja verim ze je to ze zubu, jdou nam 3stolicky naraz...toto nam bol fakt cert dluzen ☹

hori
30. máj 2013

inak babenky, tie odlety, ze 3:30, to je co za trapenie turistov??? som bola vcera taka nas.ata, lebo sme volali do cestovky a aj nam to tak vychadza... uprimne, keby som toto vedela, tak sa do ziadneho turecka nehrabem... ved to musime prist na letisko vecer a prakticky celu noc tam prezit na sedackach... u mna zabita noc a rano budem unavena jak pras... dufam, ze aspon deti to zoberu vo vacsej pohode...
@strihalka nase ocaky pozdravuju vase stolicky! 🙂 😉 😎

strihalka
30. máj 2013

@hori preco tam prijit uz vecer?ved staci iba2hodky pred odletom...
ina dakujeme za pozdarv🙂

nivi
30. máj 2013

@hori tiez som toho nazoru, najlepsie je ked vam oznamia meskanie letu :P
ja uz par rokov chodim bez ck a mozem si vybrat let. este ani raz nemeskal a casy su v pohode.
inak mam pocit, ze znamy co chodia rakuskimi maju tiez normalne casy letov. tak neviem ci to len slovenska strana je takto svihnuta.
aj preto, ze je to o dusu cas a aj preto, ze do Turecka priletite skoro a musite cakat na izbu kedze check out byva okolo 11-12 a chcek in po 14tej

nivi
30. máj 2013

@strihalka no ale nie vsetci byvaju v Bratislave prip Kosiciach
tak asi preto

tinka76
30. máj 2013

@sakura77
My sme boli v kamelyi minuly rok a predtým rok v Ali Bey. Ali Bey je pre mňa jednoznačná jednotka!!!! Boli sme s Firom, dve deti ... vtedy mal syn len 1 rok ... ale bolo perfektne!!!!! Rozhodne dobry výber 😉
Tento rok ideme Limak Lara (zvyžovali sme aj Ali Bey, ale tam pre 4- celnnu rodinu treba uz rodinnu izbu a potom sa to dost predrazi) ... v Limaku nam staci standardka s dvoma pristelkami 🙂

strihalka
30. máj 2013

@nivi hej to mi nedoslo ☹
@hori nejaky ze uplne nocni bus?

tinka76
30. máj 2013

@haslerka27
skoda, to sa asi tesne minieme ....

hori
30. máj 2013

@strihalka nic, ziaden bus... posledny vlak prichadza do BA o 22:07, to este stihame aj MHD na letisko... je to tak aj lepsie, aspon nemusim budit deti uprostred noci... im bude aj tak jedno, kde spia (naivne dufam 😉 ), najhorise, ze takto v noci ani nikoho nemozeme otravovat s odvozom a auto v BA nechavat nechceme, na letiskovom parkovisku su nehorazne palky...
@nivi och joj... ze check-in o 14:00 ☹... zlata 16-hodinova cesta autom do Chorvatska! mimochodom, odlet z Turecka je tiez v takych nocnych hodinach...

sakura77
30. máj 2013

@tinka76 verim...ali bey mam vybraty uz tri roky a stake sa tam nevieme dostat 😀 uz som to tu tusim spominala ze uz dvakrat sme ho mali zaplateny a prvy krat maly dostal par hodin!! Pred odletom akutny pruh a museli ho hned operovat, tak miesto letiska sme isli na kramare a druhykrat mi par dni pred odletom dostali kiahne 😀😀😀 tak ako nie som poverciva ale ten tretikrat sme zvolili Kamelyu ze ked nam nie je ten Ali bey sudeny a uvidim, pokusim.osud teraz zas 😀

nivi
30. máj 2013

@hori tak hadam vas ubytuju skor. niekde ubytuvavaju hned ak maju volno. a aj tie casy check inov sa mozu lisit.
najlepsie bolo minuly rok v hoteli vedla nasho baru (ale tam neboli slovaci)... niekolkokrat sa im stalo, ze dosli ludia a oni nemali izbu a museli ich na noc ubytovat po hoteloch okolo, ktore mali volno. ako nechcela by som.

hori
30. máj 2013

@sakura77 nad tymto som sa zamyslala, ze co ked dieta tesne pred odletom ochorie... potom co so zajazdom? dalo sa stornovat este? ci ste celkom prisli o peniaze?

haslerka27
30. máj 2013

http://www.topky.sk/cl/13/1351107/

no baby,este dobre ze sme si vybrali turecko.podla tohto clanku nas caka najchladnejsie leto za posldnych 200r.a to celu europu😢
@hori no my mame zajazd poisteny,ze ak sa nieco stane,,vratia nam celu sumu

sakura77
30. máj 2013

@hori musis mat v poisteni storno zajazdu- ale tak to byva automaticky ale treba precistotu preverit a potom je to odstupnovane nejak, zaalezi kolko do odletu, tak ale vzdy nieco na tom stratis.myslim tyzden pred odletom to bolo ze nam vratili cca 80%...no strati sa na tom vzdy nieco...to je to riziko....

sakura77
30. máj 2013

@haslerka27 panenka skakava ty mi nerob taketo soky 😀 ja nenavidim zimu...dufam ze sa ten ujo myli 🙂🙂🙂😉

haslerka27
30. máj 2013

@sakura77 ani ja nemam rada zimu a chlad,ale to je taka globalna predpoved,asi na nej daco bude...ao vravim,taky jadran bude tento rok chladnejsi ...

hori
30. máj 2013

@sakura77 jj, to odstupnovanie viem, tyzden pred odletom mam teraz a deti komplet chore... ale to dufam, ze za ten tyzden vyzdraveju... ale keby sa nieco stalo den alebo par hodin pred odletom, tak to neviem ci by este nieco vratili...

haslerka27
30. máj 2013

@strihalka no tak to fakt nepotesi cloveka...ale do nedele mate este cas,to prejde...my ideme o 3 tyzdne a modlim sa kazdy vecer aby sme neochoreli...ja uz asi mesiac bojujem s castymi prievanmi v uchu,stale von vata v uchu...vonku kosa a ja dnes vo velkom som kupovala plavky pre mna a malu..-)))my sme kvoli malej chceli nejaky last minute ale co,manzel si nemoze vziat dovcu kedy sa mu zachce,musi planovat vo firme takze takto sme to tento rok riskli a uz sa len modlit.drzim palce aby ste boli fit do dovci,ak su to zubadla,tak to je otazka 2-3 dni a su prec.

haslerka27
30. máj 2013

@hori mozno by sa dalo dohodnut a zmenit temrnin odchodu ...toto je podla mna fer,ze ti to prebukuju napr.o tyzden neskor

suzizet
30. máj 2013

Ahojte, my letíme v utorok rano o 4.30, tak nejak...tiez som sa potešila, ked som zistila čas odletu...takisto je to aj pri ceste naspäť...

lauraa
30. máj 2013

@tinka76 cez koho letite do Lymaku? a kedy?

lipsa
30. máj 2013

kocky, mate niektora nejake skusenosti s Pine Bay, IZMIR? dakujem 🙂

nivi
30. máj 2013

@lipsa s hotelom nie ale Izmir je krasne mesto. priamo v Izmire pri mori veterno ale toto bude predpokladam kustik od mesta lebo v meste priamo nesu nejak plaze. a hlavne to zabera kusisko mietsa. idem kuknut kde to presne je.

lipsa
30. máj 2013

@nivi malo by to byt 6km od mesta. http://www.pinebay.com/

nivi
30. máj 2013

@lipsa aha kukam ze to je pri Kusadasi ci? Kusadasi je krasne uz som to pisala niekde, tiez ale trosku veterne mi pride apon ked som bola ja v auguste

strihalka
30. máj 2013

Nejak se nemuzu dokopat k tomu abych zabalila☹

nivi
30. máj 2013

@lipsa ano tak to je okolie Kusadasi 🙂 co sa tyka mora a okila fajn aj pekne vylety sa daju robit. voda studensia, pocko teple.

lipsa
30. máj 2013

@nivi ty vies co, pozeram ze ano 🙂 dnes vyberal MM dofcu a prisiel s tymto ... rozhodujeme sa, ze kam ist. Boli sme zvyknuti chodit vsade na vlastnu past a dovolenky byvali skor o cestovani a spoznavani. Teraz mame 1,5r. malu, a tak chceme ist niekam do rezortu. Mam z toho normalne paniku :D minuly rok sme s nou boli v chorvatsku, ale tiez sme isli tak ze sme si vsetko zabezpecovali sami... tak toto ma byt nasa prva dofca cez cestovku, a hlavne turecko vobec nepoznam. Kazda rada mi je vzacna 😉 dakujem 🙂