Dovolenka v Turecku 2013
Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.
@strihalka no... sople do lietadla, to by bolo nic moc teda... snad vas to do nedele obide... my mame odlet az o tyzden, ale teplotujeme a odsavame jedna radost... manzel ma presviedca, ze morsky vzduch posobi protisoplovo, ale ja stresujem aj tak... 😉 odsavacku na baterky teda kupovat nejdem... stavim na nefalsovany turecky zazitok - vybavovanie vysavaca na recepcii a nahananie upratovacky po celom areali, prip. navsteva lekarne a zhananie odsavacky tam... podla toho, k comu nas situacia prinuti... ale snad si dovcu uzijeme... 🙂
inak babenky, tie odlety, ze 3:30, to je co za trapenie turistov??? som bola vcera taka nas.ata, lebo sme volali do cestovky a aj nam to tak vychadza... uprimne, keby som toto vedela, tak sa do ziadneho turecka nehrabem... ved to musime prist na letisko vecer a prakticky celu noc tam prezit na sedackach... u mna zabita noc a rano budem unavena jak pras... dufam, ze aspon deti to zoberu vo vacsej pohode...
@strihalka nase ocaky pozdravuju vase stolicky! 🙂 😉 😎
@hori tiez som toho nazoru, najlepsie je ked vam oznamia meskanie letu :P
ja uz par rokov chodim bez ck a mozem si vybrat let. este ani raz nemeskal a casy su v pohode.
inak mam pocit, ze znamy co chodia rakuskimi maju tiez normalne casy letov. tak neviem ci to len slovenska strana je takto svihnuta.
aj preto, ze je to o dusu cas a aj preto, ze do Turecka priletite skoro a musite cakat na izbu kedze check out byva okolo 11-12 a chcek in po 14tej
@sakura77
My sme boli v kamelyi minuly rok a predtým rok v Ali Bey. Ali Bey je pre mňa jednoznačná jednotka!!!! Boli sme s Firom, dve deti ... vtedy mal syn len 1 rok ... ale bolo perfektne!!!!! Rozhodne dobry výber 😉
Tento rok ideme Limak Lara (zvyžovali sme aj Ali Bey, ale tam pre 4- celnnu rodinu treba uz rodinnu izbu a potom sa to dost predrazi) ... v Limaku nam staci standardka s dvoma pristelkami 🙂
@haslerka27
skoda, to sa asi tesne minieme ....
@strihalka nic, ziaden bus... posledny vlak prichadza do BA o 22:07, to este stihame aj MHD na letisko... je to tak aj lepsie, aspon nemusim budit deti uprostred noci... im bude aj tak jedno, kde spia (naivne dufam 😉 ), najhorise, ze takto v noci ani nikoho nemozeme otravovat s odvozom a auto v BA nechavat nechceme, na letiskovom parkovisku su nehorazne palky...
@nivi och joj... ze check-in o 14:00 ☹... zlata 16-hodinova cesta autom do Chorvatska! mimochodom, odlet z Turecka je tiez v takych nocnych hodinach...
@tinka76 verim...ali bey mam vybraty uz tri roky a stake sa tam nevieme dostat 😀 uz som to tu tusim spominala ze uz dvakrat sme ho mali zaplateny a prvy krat maly dostal par hodin!! Pred odletom akutny pruh a museli ho hned operovat, tak miesto letiska sme isli na kramare a druhykrat mi par dni pred odletom dostali kiahne 😀😀😀 tak ako nie som poverciva ale ten tretikrat sme zvolili Kamelyu ze ked nam nie je ten Ali bey sudeny a uvidim, pokusim.osud teraz zas 😀
@hori tak hadam vas ubytuju skor. niekde ubytuvavaju hned ak maju volno. a aj tie casy check inov sa mozu lisit.
najlepsie bolo minuly rok v hoteli vedla nasho baru (ale tam neboli slovaci)... niekolkokrat sa im stalo, ze dosli ludia a oni nemali izbu a museli ich na noc ubytovat po hoteloch okolo, ktore mali volno. ako nechcela by som.
http://www.topky.sk/cl/13/1351107/
no baby,este dobre ze sme si vybrali turecko.podla tohto clanku nas caka najchladnejsie leto za posldnych 200r.a to celu europu😢
@hori no my mame zajazd poisteny,ze ak sa nieco stane,,vratia nam celu sumu
@hori musis mat v poisteni storno zajazdu- ale tak to byva automaticky ale treba precistotu preverit a potom je to odstupnovane nejak, zaalezi kolko do odletu, tak ale vzdy nieco na tom stratis.myslim tyzden pred odletom to bolo ze nam vratili cca 80%...no strati sa na tom vzdy nieco...to je to riziko....
@haslerka27 panenka skakava ty mi nerob taketo soky 😀 ja nenavidim zimu...dufam ze sa ten ujo myli 🙂🙂🙂😉
@sakura77 ani ja nemam rada zimu a chlad,ale to je taka globalna predpoved,asi na nej daco bude...ao vravim,taky jadran bude tento rok chladnejsi ...
@strihalka no tak to fakt nepotesi cloveka...ale do nedele mate este cas,to prejde...my ideme o 3 tyzdne a modlim sa kazdy vecer aby sme neochoreli...ja uz asi mesiac bojujem s castymi prievanmi v uchu,stale von vata v uchu...vonku kosa a ja dnes vo velkom som kupovala plavky pre mna a malu..-)))my sme kvoli malej chceli nejaky last minute ale co,manzel si nemoze vziat dovcu kedy sa mu zachce,musi planovat vo firme takze takto sme to tento rok riskli a uz sa len modlit.drzim palce aby ste boli fit do dovci,ak su to zubadla,tak to je otazka 2-3 dni a su prec.
@hori mozno by sa dalo dohodnut a zmenit temrnin odchodu ...toto je podla mna fer,ze ti to prebukuju napr.o tyzden neskor
Ahojte, my letíme v utorok rano o 4.30, tak nejak...tiez som sa potešila, ked som zistila čas odletu...takisto je to aj pri ceste naspäť...
kocky, mate niektora nejake skusenosti s Pine Bay, IZMIR? dakujem 🙂
@nivi malo by to byt 6km od mesta. http://www.pinebay.com/
Nejak se nemuzu dokopat k tomu abych zabalila☹
@nivi ty vies co, pozeram ze ano 🙂 dnes vyberal MM dofcu a prisiel s tymto ... rozhodujeme sa, ze kam ist. Boli sme zvyknuti chodit vsade na vlastnu past a dovolenky byvali skor o cestovani a spoznavani. Teraz mame 1,5r. malu, a tak chceme ist niekam do rezortu. Mam z toho normalne paniku :D minuly rok sme s nou boli v chorvatsku, ale tiez sme isli tak ze sme si vsetko zabezpecovali sami... tak toto ma byt nasa prva dofca cez cestovku, a hlavne turecko vobec nepoznam. Kazda rada mi je vzacna 😉 dakujem 🙂

@nivi dakujem,....