icon

Dovolenka v Turecku 2013

luy
30. dec 2012

Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.

tin007
3. jún 2013

@pralinkaaa Len chcem podotknut, ze napr. v Alanyi vychadzaju ceny velmi dobre, ale je to dost daleko z letiska, aj 3 hod. transport moze byt (zazili sme pred 3 rokmi)

daducha
3. jún 2013

Ahojte, predbezne mame vybraty tento hotel v Turecku, - Calimera Serra Palace, Side - Kizilot, tak sa chcem ci ste tam niekto boli a ci to co ponukaju zodpoveda realite.Dakujem moc 😵

dada1307
3. jún 2013

@katulienkagi my ideme tiez do alanye..kolko cca vam trvala cesta z letiska?

katulienkagi
3. jún 2013

my sme mali hotel 85 km od letiska, asi 2 hodiny bola cesta .. s dietatom je to dost dlho...

katulienkagi
3. jún 2013

side, Belek sú bližsie od letiska.. a s detmi sa odporúča ísť do Bulharska, let trvá len 1hodinu, piesocnate pláže.. My sme mali v Turecku dosť vlny a malá sa preto bála ist do mora

ivanka.7
3. jún 2013

@katulienkagi jasne ze ste sa o nich dozvedeli az tu, tam sa nic take nesmie publikovat, ved aj nase a europske media na to kaslu, len aby bublina nepraskla - spravy sa siria po socialnych sietach. Podla mna to do dovolenkovych destinacii ani nepride.

majush
3. jún 2013

Su To slovenske agentury (verne a princ) takze vouchery a pripadne letenky a okyny dostanes os nich, aj platba je v ramci slovenska, aj poistenia vybavis cez nich! Na detaily sa pytat na infolinke @mita9

zebricka23
3. jún 2013

@daducha my sme boli v roku 2007 a boli sme max spokojni..🙂

daducha
3. jún 2013

@zebricka23 jej dakujem velmi pekne,vzdy radsej dam na nazor niekoho kto tam bol a nie cestovku 😀

zebricka23
3. jún 2013

@daducha tak neviem ci sa nieco nezmenilo....je to uz par rokov.....vtedy sa to este volalo Iberotel Serra Palace
je to ale mimo nejakeho zivota....do mesta alebo niekam inam musis taxikom....alebo si odslapat na hlavnu cestu.....cca 15min....ale my sme boli len tak raz v manavgnate.....a isli sme dolmusom za tusim 1 euro na osobu....
boli sme tam so synom 1,5 roka....a bolo tam super 🙂

daducha
3. jún 2013

@zebricka23 no mi ideme s dvomi detmi 7 a 4 roky,tak moc vylety nehrozia,aj ked ja mam velmi rada len tak si vyjst vecer medzi ulicky a tulat sa, tobolo super v Grecku a Chorvatsku,teraz prispôsobujeme vsetko detom, aj miesto kde su animacie,a pri vsetkych mojich poziadavkach nam toho vela neostalo 😀 😀 .Hlavne chceme letiet priamo z Kosic,tak som musela vypustit Korfu , tam som chcela ist najviac ..Ale tak hadam dobre bude aj toto 😉

zebricka23
3. jún 2013

@daducha urcite ano 🙂

novazienka
5. jún 2013

My letime v piatok 7.juna. Hotel 4 km od Side. Aj ked sa hovori ze tie protesty sa netykaju tureckej riviery, mam mierne obavy. Predsa, mame 2 rocne dieta a je to cudzia krajina.

http://www.cas.sk/forum/211231/nepokoje-ich-neo...

karin1234
6. jún 2013

Ahojte, nemate prosim niekto skusenost s hotelom Bella v Colakli? a čo váš nazor na nepokojove turecku? je tu niekto kto stornuje dovolenku?? ked vidim v spravach tie nepokoje mam obavy o to viac,ze cestujeme s 2.roč. synom.

nivi
6. jún 2013

@karin1234 nepokoje pomali koncia a na juhu je klud.

katka.sa
6. jún 2013

@nivi dakujem za upokojovanie, ja správy radšej ani nepozerám máme dosť stresu aj bez toho. v pondelok sa nám podarilo naburať a rozbiť auto 😒 malý chorý , ja chorá, v robote stresy. Tak verím že odletíme, oddýchneme si a v klude priletíme 😎

karin1234
6. jún 2013

@katka.sa ahoj, tak vy mate toho tiez tak dost ako my ja mam zase vyvrtnuty clenok ked sa dari tak sa dari 😝

erinka123
6. jún 2013

@karin1234 ahoj ja tam idem uz druhy krat 😉 ja som s Bellou spokojna a teraz idem s 8 mesačnym synčekom a 14 ročnou dcerkou 😎

katka.sa
7. jún 2013

@karin1234 no veru dnes už som na antibiotikách 😒 este že malý sa drží a nemá teploty. Verím že atb rýchlo zaberu a dovolenka prebehne bez komplikácií, tých bolo tento týžden dosť

mirika86
7. jún 2013

neboli ste niekto v my home resort?teraz ked citam ako dlho sa moze pretiahnut transfer aj lutujem ze som vybrala hotel tak daleko.pisu ze sme 120 km od letiska.ideme teraz 11.6 s kosic ide niekto taky datum?

nikinka1111
10. jún 2013

Dievčatá boli ste niektorá v Side star resort alebo v belek beach resot? chcem ísť v septembri s 13 mesačným dieťaťom tak už teraz sondujem čo by pre neho bolo vhodné. ďakujem

karin1234
12. jún 2013

@nikinka1111 ahoj v side star sme prave je tu super odporucam

peggy589
12. jún 2013

@karin1234 AHOJ prave čitam,že si v side star,prosim ta a aka je tam plaž?je vhodna pre deti?

karin1234
12. jún 2013

@peggy589 ahoj plaz je piesocnata s pozvolnym vstupom do mora. Super, nam sa paci. Len nie je uplne pri hoteli ide sa k nej cez krasnu zahradu alebo malym hot.busom

peggy589
12. jún 2013

@karin1234 a je to daleko?Cez aku cestovku ste šli?

nikinka1111
12. jún 2013

@karin1234 presne aj mňa zaujíma pláž. na obrázkoch nič moc ako pustatina 🙂 . potom pridaj foto keď sa vrátiš. príjemnú dovolenku

karin1234
12. jún 2013

@nikinka1111
@nikinka1111 dAKujem.pofotim a dam vam info ked pridem zle sa mi cez tel pise

karin1234
12. jún 2013

@peggy589
@peggy589 ahoj cez hechter.cez last minute.

peggy589
12. jún 2013

@karin1234 dakujem a tiež prajem peknu dovču a tešim sa na aktualne info a ešte viacej na foto...🙂

zuzla2
12. jún 2013

🙂 fotky su z min. roka 😉