icon

Dovolenka v Turecku 2013

luy
30. dec 2012

Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.

peta1510
18. feb 2014

@olise69 tiez vyzera dobre🙂 Aj my ideme so Saturom 😝 Uz ste boli v Turecku,ci tiez premiera?

olise69
19. feb 2014

@peta1510 boli sme v Novum Lilyum v Side, bolo super

marivka
22. feb 2014

bol niekto z vas v turecku, s detmi koncom Maja?

marivka
Autor odpoveď zmazal
kosska3003
23. feb 2014

@marivka ja minule leto sme leteli 31 maja boli sme v Kusadasi a bolo cely cas okolo 30 stupnov more malo 23

lucenka911
25. feb 2014

Ahojte. Uz ked je tu diskusia boli niektore z vas v hoteli acapulco beach na cypre?paci sa mi hotel aj okolie ln by som chcela ci tam fakt niekto bol a je tam tak super ako sa pise, alebo poradfit niejaky hotel v turecku ale pre deti aby tam boli atrakcie najlepsie v beleku dik

moonaa
4. mar 2014

Nebol nikto v Baia Lara prosím Vás?

ivana6685
19. mar 2014

@kosska3003 prosím ťa ak sa môžem spýtať, cestovali ste bez víz? bola som v tom (podľa informácií z netu) že cestovať stačí s občianskym preukazom, ale dnes v Dámskom klube hovorila pani zo Saturu, že do Turecka treba víza 😕

kosska3003
19. mar 2014

@ivana6685 no do turecka s pasom co viem a viza sme kupovali priamo na letisku v Turecku ale uz by mali bat zrusene od septepbra 2013 co viem

olise69
20. mar 2014

viza su zrusene. A do Turecka sa cestuje na pas , nie na obciansky preukaz

nivi
20. mar 2014

@ivana6685 s pasom a bez viz ak ides iba na turistiku, cize dovolenku max 90dni.

ivana6685
20. mar 2014

@nivi Ďakujem

oli_
25. mar 2014
Používateľ oli_ je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od oli_.
vanduska3
13. apr 2014

@kosska3003 Ahoj aj my ideme 20 júna do Primasol serra garden. boli sme tam pred troma rokmi a veľmi sa nám páčilo. Pláž nádherná, jedlo super, aj deti sa bavili. Teraz nás ide o jedného viac 😀 .Prbudla k nám dcérka takže Ideme v zostave 13ročná Anička, 8ročný Šimko a 1,5ročná Viki.Šimko tam bude oslavovať rovno narodky a že mu tam pri večery zaspievajú k narodkám 😎 tak uvidíme.S ktorou kanceláriou idete?My sme zo Ža

kosska3003
13. apr 2014

@vanduska3 ahoj tak sa tam stretneme 🙂 ja mam 5 rocnu Marika a 20 mesacneho syna Mareka letime z BA a idu aj moji rodicia este a cestovku TIPtravel sme nakoniec vybrali

vanduska3
14. apr 2014

Aj my ideme s TIPtravelom,už sa veľmi na vás tešíme, hlavne synátor skoro vyskočil z kože od radosti, že tam pôjde aj chlapec,veľmi má rád deti, je super pestúnka 😀 a deti ho majú tiež rady. Aj dcérky sú v pohode, len sem tam staršiu klepne puberta 😀 😀 😀 Dúfam, že to teraz nevyznelo blbo, sme úplne normálna rodina 🙂

irak13
15. apr 2014

Kto by mi poradil kde V Turecku by bolo najlepsie s 2 rocnym chlapcekom aby sa tam zabavil a aj pre deti 11,13 rocne aby sme mali super zazitok...dakujem

vanduska3
16. apr 2014

@irak13 Ja by som ti doporučila hotel kde ideme my. Je o v Side Primasol serra garden. Boli sme tam a naozaj sa bavili všetci, tak preto sa tam vraciame 😀 a nedaj na recenzie, nie vždy sú tie zlé pravdivé 😀 😉

irak13
16. apr 2014

dakujem idem pozriet

lavyrle
26. apr 2014

@katuliakb ahoj, citam, ze chodievate do oblasti Lara - my ideme Limak Lara, neboli ste nahodou aj tu?

tinka76
29. apr 2014

@lavyrle my sme boli v Limak Lare.minuly rok. Co by si potrebovala vediet? 🙂
Hotel je krasny... len trosku ako bludisko... par dni nam trvalo kym sme sa v hlavnej budove zorientovali
Inak izby, strava, bazeny, more, animacie, programy pre deti... perfektne. A to sme boli v Turecku uz 5x, takze mozem porovnavat.
Aj tento rok ideme, htl.Titanic Resort Lara (radi striedame hotely ale do Limaku by som kludne isla opat)

lavyrle
29. apr 2014

@tinka76 jej, parada 😵 to je uplne super mat infosky od cloveka co tam realne bol. My ideme s babatkom - bude mat 10m. Zaujima ma najma strava - ona papava ovocie, obedy neosolene, neochutene, biele jogurty, Ci su tam taketo moznosti? Ci ste nemali ziadne ziadne traviace problemy. Ci jej mam brat hippky z domu. Este ma zaujima ci sa tam daju kupit plienky a dojcenska voda balena a ake su ceny - ci porovnatelne ako u nas. A co este.....jaj - kocik - ale pozeram, ze vy uz ste asi kocik nepotrebovali. Ze ci brat ku lietadlu alebo ako batozinu. Dakujem 😵 😵 😵 😵

nefertitka
29. apr 2014

@vanduska3 aj my sme tam boli pred dvoma rokmi, mne sa tam tiez velmi pacilo, rada by som sa tam vratila, ale muza nie a nie presvedcit 😠 ...takze tento rok Turecko, ale inam a dufam, ze nejakym vydieranim ho tam raz dostanem spat :p
Daj potom please info, ako sa to tam pomenilo...vraj je to tam poprerabane 😉 budem ti povdacna

tinka76
30. apr 2014

@lavyrle takze kocik si vezmi kludne az k lietadlu. Aj my sme tak robili ked boli deti mensie.
co sa tyka zdravotnych problemov tak my sme za celu dobu nikto nemal problem... ale vzdy si twda vyberam kvalitne 5* htl. Takze v Limaku by som sa neobavala. Ja som ale vzdy ked boli deti do dvoch rokov brala aj hippku stravu. Inak v Limaku bolo ovocia dost takze to nie je problem. Bol tam aj dietny bufet.... ale nemozem posudit lebo moji nevyuzivali. V jedalni ale bol detsky kutik kde bol aj nutrilon aj vyzivy (len niekwdy si bolo treba vypytat aby doplnili) ... ale malicke danone jogurtiky, mlieko a kakao v malych krabickach tam bolo stale. A jogurtiky a mlieko mali aj na plazi v bare aj v detskom klube pri bazene takze to si si mohla vziat pocas celeho dna.
Plienky sme uz mi nenosili ale su tam obchodiky kde mali... to viem urcite len neviem cenu.

tinka76
30. apr 2014

@lavyrle a este voda... ja som malemu na zarabanie nutrilonu pouzivala balenu vodu ktoru nam davali do chladnicky a nemali sme problem. Ale moj bol prvykrat v Turecku ked mal 14 mes.

vanduska3
30. apr 2014

@nefertitka Určite dám vedieť, aj pofotím ako sa to pomenilo. Už sa neviem dočkať odletu a deti tiež. U nás rozhodla pláž a super more, takže manžel bol hneď za 🙂 😀

nefertitka
30. apr 2014

@vanduska3 veru veru, plaz a more boli naozaj perfektne. Uz sa tesim na fotky, uzite si to tam🙂

kosska3003
1. máj 2014

@vanduska3 no aj s mojom 5 rocnou sa pohra to je tiez take chalanisko 😀 😀 😀 😀 no uz sa nam to krati tesim sa moc tak sa vidime teda na letisku v Ba uz som pisala aj do cestovky ci nevedie cas odletu ale ze az v polke maja budu vediet
@nefertitka pofotime ukazeme aj porozpravame ja si len tak blbostami dovolenku pokazit nedam 😀 😀

vanduska3
1. máj 2014

@kosska3003 Ja už rátam dni a najradšej by som už balila. Môj muž pláva už aj vo sne a občas sa bojím, že ma vyplaví aj s malou s postele 😀 😀 😀 .dúfam, že čas letu bude v normálnom čase a radšej by som brala ráno ako v noci lebo nočné presúvanie s malou neni nič moc 😒 .Na letisku nás bude možno aj viac s deťmi, čo by bolo fajn, teším sa aj ja.

kosska3003
1. máj 2014

@vanduska3 no tak este 50 dni 😀 😀 😀 😀 no aj ja radsej cez den ako v noci mame to letisko od domu cca 2 hodky no uvidime kedy poletime 😀 😀 😀 😀