Dovolenka v Turecku 2013
Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.
bol niekto z vas v turecku, s detmi koncom Maja?
@marivka ja minule leto sme leteli 31 maja boli sme v Kusadasi a bolo cely cas okolo 30 stupnov more malo 23
Ahojte. Uz ked je tu diskusia boli niektore z vas v hoteli acapulco beach na cypre?paci sa mi hotel aj okolie ln by som chcela ci tam fakt niekto bol a je tam tak super ako sa pise, alebo poradfit niejaky hotel v turecku ale pre deti aby tam boli atrakcie najlepsie v beleku dik
Nebol nikto v Baia Lara prosím Vás?
@kosska3003 prosím ťa ak sa môžem spýtať, cestovali ste bez víz? bola som v tom (podľa informácií z netu) že cestovať stačí s občianskym preukazom, ale dnes v Dámskom klube hovorila pani zo Saturu, že do Turecka treba víza 😕
@ivana6685 no do turecka s pasom co viem a viza sme kupovali priamo na letisku v Turecku ale uz by mali bat zrusene od septepbra 2013 co viem
viza su zrusene. A do Turecka sa cestuje na pas , nie na obciansky preukaz
ahojte, dobré tipy a inšpirácie pre dovolenku v jednotlivých letoviskách v Turecku nájdete aj tu: http://www.dovolenka-pri-mori.sk/turecko/
konkrétne napr:
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/dovolenka-v-turecku-oblast-kemer/
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/turecko-oblubene-destinacie-a-tipy-na-vylety-side-a-alanya/
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/vsetko-co-potrebujete-vediet-o-dovolenke-v-turecku/
@kosska3003 Ahoj aj my ideme 20 júna do Primasol serra garden. boli sme tam pred troma rokmi a veľmi sa nám páčilo. Pláž nádherná, jedlo super, aj deti sa bavili. Teraz nás ide o jedného viac 😀 .Prbudla k nám dcérka takže Ideme v zostave 13ročná Anička, 8ročný Šimko a 1,5ročná Viki.Šimko tam bude oslavovať rovno narodky a že mu tam pri večery zaspievajú k narodkám 😎 tak uvidíme.S ktorou kanceláriou idete?My sme zo Ža
@vanduska3 ahoj tak sa tam stretneme 🙂 ja mam 5 rocnu Marika a 20 mesacneho syna Mareka letime z BA a idu aj moji rodicia este a cestovku TIPtravel sme nakoniec vybrali
Aj my ideme s TIPtravelom,už sa veľmi na vás tešíme, hlavne synátor skoro vyskočil z kože od radosti, že tam pôjde aj chlapec,veľmi má rád deti, je super pestúnka 😀 a deti ho majú tiež rady. Aj dcérky sú v pohode, len sem tam staršiu klepne puberta 😀 😀 😀 Dúfam, že to teraz nevyznelo blbo, sme úplne normálna rodina 🙂
Kto by mi poradil kde V Turecku by bolo najlepsie s 2 rocnym chlapcekom aby sa tam zabavil a aj pre deti 11,13 rocne aby sme mali super zazitok...dakujem
dakujem idem pozriet
@lavyrle my sme boli v Limak Lare.minuly rok. Co by si potrebovala vediet? 🙂
Hotel je krasny... len trosku ako bludisko... par dni nam trvalo kym sme sa v hlavnej budove zorientovali
Inak izby, strava, bazeny, more, animacie, programy pre deti... perfektne. A to sme boli v Turecku uz 5x, takze mozem porovnavat.
Aj tento rok ideme, htl.Titanic Resort Lara (radi striedame hotely ale do Limaku by som kludne isla opat)
@tinka76 jej, parada 😵 to je uplne super mat infosky od cloveka co tam realne bol. My ideme s babatkom - bude mat 10m. Zaujima ma najma strava - ona papava ovocie, obedy neosolene, neochutene, biele jogurty, Ci su tam taketo moznosti? Ci ste nemali ziadne ziadne traviace problemy. Ci jej mam brat hippky z domu. Este ma zaujima ci sa tam daju kupit plienky a dojcenska voda balena a ake su ceny - ci porovnatelne ako u nas. A co este.....jaj - kocik - ale pozeram, ze vy uz ste asi kocik nepotrebovali. Ze ci brat ku lietadlu alebo ako batozinu. Dakujem 😵 😵 😵 😵
@vanduska3 aj my sme tam boli pred dvoma rokmi, mne sa tam tiez velmi pacilo, rada by som sa tam vratila, ale muza nie a nie presvedcit 😠 ...takze tento rok Turecko, ale inam a dufam, ze nejakym vydieranim ho tam raz dostanem spat :p
Daj potom please info, ako sa to tam pomenilo...vraj je to tam poprerabane 😉 budem ti povdacna
@lavyrle takze kocik si vezmi kludne az k lietadlu. Aj my sme tak robili ked boli deti mensie.
co sa tyka zdravotnych problemov tak my sme za celu dobu nikto nemal problem... ale vzdy si twda vyberam kvalitne 5* htl. Takze v Limaku by som sa neobavala. Ja som ale vzdy ked boli deti do dvoch rokov brala aj hippku stravu. Inak v Limaku bolo ovocia dost takze to nie je problem. Bol tam aj dietny bufet.... ale nemozem posudit lebo moji nevyuzivali. V jedalni ale bol detsky kutik kde bol aj nutrilon aj vyzivy (len niekwdy si bolo treba vypytat aby doplnili) ... ale malicke danone jogurtiky, mlieko a kakao v malych krabickach tam bolo stale. A jogurtiky a mlieko mali aj na plazi v bare aj v detskom klube pri bazene takze to si si mohla vziat pocas celeho dna.
Plienky sme uz mi nenosili ale su tam obchodiky kde mali... to viem urcite len neviem cenu.
@nefertitka Určite dám vedieť, aj pofotím ako sa to pomenilo. Už sa neviem dočkať odletu a deti tiež. U nás rozhodla pláž a super more, takže manžel bol hneď za 🙂 😀
@vanduska3 veru veru, plaz a more boli naozaj perfektne. Uz sa tesim na fotky, uzite si to tam🙂
@vanduska3 no aj s mojom 5 rocnou sa pohra to je tiez take chalanisko 😀 😀 😀 😀 no uz sa nam to krati tesim sa moc tak sa vidime teda na letisku v Ba uz som pisala aj do cestovky ci nevedie cas odletu ale ze az v polke maja budu vediet
@nefertitka pofotime ukazeme aj porozpravame ja si len tak blbostami dovolenku pokazit nedam 😀 😀
@kosska3003 Ja už rátam dni a najradšej by som už balila. Môj muž pláva už aj vo sne a občas sa bojím, že ma vyplaví aj s malou s postele 😀 😀 😀 .dúfam, že čas letu bude v normálnom čase a radšej by som brala ráno ako v noci lebo nočné presúvanie s malou neni nič moc 😒 .Na letisku nás bude možno aj viac s deťmi, čo by bolo fajn, teším sa aj ja.
@vanduska3 no tak este 50 dni 😀 😀 😀 😀 no aj ja radsej cez den ako v noci mame to letisko od domu cca 2 hodky no uvidime kedy poletime 😀 😀 😀 😀

@olise69 tiez vyzera dobre🙂 Aj my ideme so Saturom 😝 Uz ste boli v Turecku,ci tiez premiera?