icon

Dovolenka v Turecku 2013

luy
30. dec 2012

Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.

peta1510
6. feb 2014

@katinka71 Do Egypta ani ja🙂 ani zadarmo🙂 Aj ked fakt asi vela zalezi na hoteli,kolegyna bola s dvojrocnym,mali tiez 5 hviezdiciek a ziaden problem. My ideme do hotela,kde bola aj svagrina minuly rok a bola velmi spokojna,predsa mam trosku obavy 😅 Som taky sralko 😉

katinka71
6. feb 2014

@peta1510 drzim palce vo vybere,my sme boli v5* ale na nete nas hotel nemal super recenzie,co sme sa cudovali vlastne preco tak pisu ,my sme boli milo prekvapeny a spokojny

peta1510
6. feb 2014

@katinka71 my mame 5,delegatka vravela,ze to uz je fakt trieda,tak snad ma pravdu🙂 Tento rok planujete niekam?

maculkac
6. feb 2014

@dara29 ahoj, ja som tam bola asi pred 3 rokmi s maminou, ale radšej fakt vyberaj iný, je z čoho. Nie som náročný človek, dosť som pocestovala, ale do tohto by som sa nevrátila asi. Hotel menší, ubytovanie rôzne. My sme za malý bakšiš dostali síce krásnu izbu na poschodí s výhľadom na more, ale bola otočená tak, že pražilo slnko do nej celý deň a bolo tam neznesiteľne horko, niekedy vypadávala klíma, takže nič moc. Strava aj program O.K., dalo sa aj do mesta a tak, ale more sa mi nepáčilo, pláž maličká a blbý prístup do mora, dosť kameňov, čo ja nemusím. Piesok bol iba okolo lehátok a potom do mora a v mori kamene. Ale za tú cenu sme ani nečakali prepych.

katinka71
6. feb 2014

@peta1510 my sme chceli ist znovu do toho hotela kde minuly rok uz som mala a ponuku za dobru cenu ale o 3 dni mi napisali ze mi nezarucuju tu cenu tak som sa nahnevala a stopla to,ideme do talianska Lignana tam je vela atrakcii pre deti otocime sa tam 2x,v juli a septembri

peta1510
6. feb 2014

@katinka71 to idete ale asi autom,ci?

katinka71
6. feb 2014

@peta1510 odnas autom sme tam za 4,5 h,ale turecko este nieje celkom zavrhnute ak sa naskytne dobry lastmin aj v oktobri tak by sme isli vtedy

peta1510
6. feb 2014

@katinka71 Tak to mate super vzdialenost autom!Ja som mala inak tiez v plane tento rok Taliansko.Ale dufam,ze neolutujem ani to Turecko🙂

lenicko
6. feb 2014

Iberotel Palm Garden SIde 😵

katinka71
6. feb 2014

@peta1510 urcite neolutujete ze idete do Turecka,nas nemal este celkom 2 roky a boli sme stale v detskom klube od 10 h zapajal sa do detskych aktivit bola som tam snim ,mm si mohol oddychnut,okolo poldvanastej sme sa stretli pri bazene okupali sa ,isli sa naobedovat,poobede spanok ,potom ku moru a znova detsky klub,este aj vecera tam bola skor od ako pre dospelych najedol sa tam,vecerat sme isli o 20 do jedalne a potom diskoteka pre deti tam sa blaznil do 22 h a ked sme ho ulozili do minuty spal,maly si na vsetko zvykol ze do bufetu si isiel nacapovat malinovku,jedol vsetko co prislo na rad

flori
6. feb 2014

@peta1510 verim,ze sa vam Turecko zapaci,my sme boli v r.2010 prvykrat,obavali sme sa a tak velmi sa nam zapacilo,ze uz ideme 4x,nemali sme hnacky ani zaludocne problemy,vzdy v 5*...ale nie je 5 ako 5

peta1510
7. feb 2014

@flori cez aku cestovku ste isli a do akeho hotela?

ress
7. feb 2014

K tej vode - nam delegati cestou z letiska hovorili, ze voda je v poriadku, ale kedze sme my zvyknuti na inu, tak pitie by mohlo sposobit problemy. Ale zuby sme si umyvali uplne v pohode a jedla sa tiez netreba vobec bat, my sme boli v Turecku viackrat a nikdy ziaden problem 🙂

tanitta
7. feb 2014

ahojte.. kocky nejaky tip na hotel hlavne s roznorodymi toboganmi nie uplne tie malinke smykacky kedze maleho mame zbalzneneho do toboganov 😎 pokukujem po tomto neboli ste niektora? http://www.happytravel.sk/dovolenka/Turecko/Ala...

kosska3003
7. feb 2014

@peta1510 tak je t/a voda prevarena nemoze uz byt taka skodna ako stat sa moze ale u nas sa nic nedialo maly i tam stvorkoval kade tade aj vodu si dal z bazena z nic

peta1510
8. feb 2014

@kosska3003 Dufam,ze sa nestane 😉

peta1510
8. feb 2014

@flori Flori a na ako dlho ste chodili?Ja som sa nechala ukecat na 12 dni,dufam,ze nas nebudu mrle zrat 😀

flori
8. feb 2014

@peta1510 prepac,teraz pozeram,ze som neodpovedala na dotazy....my chodime cez Kartago,v Turecku sme boli na viacerych miestach v okoli mestecka Side,chodievame na 11 az 12 dni,co je naozaj fajn,aj ked sa zda,ze dni budu plynut stereotypne,tak si ich ozivime malym vyletom do okolia,minuly rok isla prvykrat aj moja mama,tak sme skusili len tyzden,ale to bolo zalostne malo,ubehlo to ako voda,tak tento rok opat len 11dnovka,verim,ze aj vy si Turecko uzijete a budete mat len tie najkrajsie spomienky ako my 🙂

peta1510
8. feb 2014

@flori Dakujem,my ideme cez Satur,dufam,ze sa nam nebude chciet odchadzat🙂 Lebo citam tu tie temy na Turecko a sama spokojnost.

moonaa
9. feb 2014

Ahojte, neboli ste niektorá v hoteli BAIA LARA? Ideme tento rok 1x aj s takmer 2ročným synčekom a mám teda aj obavy, aj sa teším a budem za každú radu od Vás skúsenejších

grimaska4
10. feb 2014

Caute,,dnes sme si boli dovolenku vybavit,pojdeme do Liberty Hotels Lara beach,je to len cca 15 km od letiska,hotel je mensi (310 izieb),aj smykacky ma,pieskova plaz,all inclusive. Hodnotenia ma tiez dobre na Holiday check,tak dufajme ze bude vsetko ok,pred 2 rokmi sme boli pri Managvate to je cca 90 km od letiska nikdy viac ten 3 hodinovy transfer brr :(

lauraa
10. feb 2014

@grimaska4 a cez koho idete a kedy?

olise69
11. feb 2014

petka1510 - kedy idete a kde?

grimaska4
11. feb 2014

@lauraa
cez sabtours,rakuska cestovka ideme od 5 jula do 13.7.

lauraa
11. feb 2014

@grimaska4 a mate priamo let alebo letite s prestupom.... mne s atotiz nepodarilo najst priamy let cez tuto cestovku....

grimaska4
11. feb 2014

priamo let,ale ja aj zijem v AT,letime z Linz -Antalya (byvame od letiska cca 10km 🙂 ).
Preco nemas priamy let?Musis ist z Sk do Viedne ci?

miska58
17. feb 2014

Poradte niekto dobry hotel v Side kde je strava non-stop a bazen aj pre male deti.Vdaka

cine
17. feb 2014

Jednoznacne Antalya - je to najvacsie mesto na tureckej riviere, ma velke pieskove plaze, vsetko potrebne poruke a netreba sa z letiska nikam trepat: http://doturecka.sk/letoviska/turecka-riviera/a...

peta1510
17. feb 2014

@olise69 ideme v juli do Susesi Luxury Resort🙂

olise69
18. feb 2014

@peta1510
vdaka, my ideme so Saturom do Port Side resort