Dovolenka v Turecku 2013
Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.
@alenka82 ahoj prosim ta cez aku cestovku ste isli? lebo ja som to nasla cez koalu a cez nich sa bojim ist.dakujem
@januska191 aj my ideme do turecka v juni,kocom 21 odlietame na 8 dni.velmi sa tesime.ideme do alanye.co vsetko beries ak ides s dietatom?my ideme cez nemecku cestovku,vraj su k nemcom perfektni a nosia ich na rukach.ved si vezmi ze kolko turkov zije v nemecku...odlet mame zo swechatu a ideme priamo do alanye.az mam krce ked si pomyslim ako to nase 2,5rocne dieta zvladne let.este sme neleteli s nou.
@strihalka aj vy ideme do turkey?kam presne?
a baby,,co hovorite na turecku stravu?mame all inc.ale ma zaujima co turci okrem kebabu jedia😉ja som o turecku pisala diplomovku,preto som stastna,ze si tuto krajinu pozriem aj nazivo.
@haslerka27 takto mas pravdu, ze nemcov maju najradsej, oni to sami pisu aj vo svojich recenziach. Ja si myslim, ze je to kvoli tringeltom 🙂 .. Ja sa budem asi len pekne usmievat, lebo si chceme vymenit izbu za family, nasa cestovka ich uz nemla v ponuke, ale viem, rakuske a nemecke ich maju este kopec k dispizicii n tento termin. Co sa tyka stravy' to sa nebojim, kazdy si chvali hlavne ich stravu, urcite bude bohaty vyber. Deti su zvyknute na ranajky kakao, ale myslim si, ze pri tom vybere cerstveho ovocia, jogurtov atd zabudnu na kakao 🙂
Pre deti som nakupila hlavne rukavniky, kolesa, zachranne vesty, viem, kremy na opalovanie, nejake hracky do vody a vei na oblecnie vezmem len zopar. My ideme na 7 dni....
Len to pocasie dufam, ze bude horuco, prosim!!!!!! 😉
@januska191 bude budeneboj😉my ideme koncom aby sme nesli v najvacsich horucavach a zaroven uz bolo more pekne ohhriate,lebo predpokladam ze dole pri alanyi je uz celkom slusne horuco.
@januska191m y sme si kupili izbu s vyhladom na more.boli tam aj low cost izby ale neriskujeme.tak snad to vyjde podla nasich predstav.vy uz idete co chvila,tak si dovcu uzijte plnymi duskami 🙂
@luciana157 Ahoj, boli sme cez Koalu, na osobne odporucanie p. majitela - ako sa sam vyjadril, ze ked do Turecka, tak tam. a urcite si to chceme zopakovat, mal pravdu.
Kocky, pozerali ste vcera supermamu? tam bola prave tema o dovolenkach, asi 1x som to videla cele 😉 .. Tak hlavne si chvalili Turecko, ze to je asi najlepsia destinacia pre rodiny s detmi a hovorkyna letiska tam bola, na letisku je nejaky detsky kutik? to som bola prekvapena.... dufam, ze ho tam najdeme.....
@kdittel uz ste dostali info z cestovky ako letite?
My letíme 9.6. a ešte nemám žiadne info
@katka.sa tak ja som predsa dnes dostala pokyny z cestovky, juchuu tesim 😉 My odlietame 2.6 a mame let 3.30 v noci. celkom fajn, len dufam, ze nebudeme dlho cakat na izbu
@januska191 akurat si to idem pozriet....
my odlietame teraz z piatka na sobotu o 3 v noci...sa bojim, ako to mala zvladne
Holkym v side je pry delfinarium, vie nekdo neco blizsi ?
@nefertitka aj ja som zvedava, ako to deti zvladnu, ale treba mysliet pozitivne 😉 ... verim, ze to zvladnu super, to len my rodicia stresujeme 😎 . Kazdopadne vam zelam krasnu pohodovu slnecnu dovolenku a po navrate domov piseme zazitky.. 😉
@strihalka nam prislo aj v info z cestovky, ze sa da kupit fakultativny vylet do delfinaria v Side, urcite sa chceme ist pozriet, pozerala som to na youtube, vyzera to super a od nasho hotela je to asi pol hodinka cesty, takze v pohode
@januska191 me to rikal vcera soused, z ekd tam boli zrped 2roky ze boli nadseny, asi nejaky vyletik tez podnikneme ved co tam budeme delat 14dni 😀
@strihalka 14 dni? no to v dobrom zavidim, my ideme na 7, aj to uz muz stresoval, ze ako to bude stihat vsetko v praci 😉
@strihalka aj my ideme na 14 dni🙂
@januska191 dakujem a ja vam tiez prajem krasnu dovolenku🙂
@januska191 my ideme o týžden po vás tak mne pošlu info z cestovky asi buduci týžden.
tak nam zmenili odlet rano na pol deviatu....
@nefertitka tak to neni zle, ne?ci?aspon se v pohode vyspite a pojedete odpocinuty.-)
@strihalka ano, takto je to lepsie;) len dufam, ze na neskor to uz nebudu posuvat
@januska191 je tam horuco neboj. a tych 25 ber ako udaj v tieni na slnku bude ovela viac ;)
@katka.sa priamo v Side delfinarium nieje. iba v okoli.
v Side urcite antik city (stare mesto a jeho okolie, amfiteater, pristav, pri pristave su ruiny apolonovho chramu a je tam pekna promenada. Zrucanin je tam inak kopec :D
Nedaleko od Side su vodopady, nadherny je Green canon a oymapilar baraji (priehrada) a dalsie veci ale tie uz nie su priamo v Side.
@haslerka27 :D no okrem toho, ze oni maju xy druhov kebabu a nie vsetko vyzera ako ten co sa predava u nas, jedia vela vynikajucich jedal.
vela salatov, ovocia, zeleniny, maso na xy sposobou, ryza, robia aj cestoviny a v hoteloch som sa stretla aj s hranolkami a dokonca mali aj hamburger.
ranajky maju domaci bohate, olivy, syry, tie ich salamy inak niektore su vynikajuce ale v hoteloch ich moc nemaju co som si vsimla. take baby parky grilovane (samozrejme nie su bravcove), vajicka, omelety, yogurt, pecivo aj slane aj sladke, ovocie......
v hoteloch vatsinou klasika, pecivo, maslo, dzemy, med, cornflaky, alebo ine cerealie, salamy, syry, zelenina, ovocie, jogurt
@nivi super uz sa nam to krati neviem sa dockat
@haslerka27 prijemnu dovolenku a uzite si to 🙂
ja si musim pockat este mesiac a pol :P
inak pocasie na nasledujuci tyzden je prijemne, slnecno a teplo Alanya okolo 30, Side 32 + fakt ratajte ze priamo na slnku bude viac. ale aspon vecery budu znesitelne, nie ako ked ja pojdem v july. ze sauna zadarmo
Baby cestovka nabizi fakult.vylet ze shopping side a alanya...oplati se?
@nivi my ideme 21.6- 29.6.takze este par tyzdnov...ja si myslim ze v nas termin uz bude tiez celkom slusna sauna vonku....teraz by to bolo prijemne ale o 4 tyzdne uz bude podla mna tiez horuco fest

no ono koncom maja zaciatkom juna su fakt prijemne teploty v turecku,ale moje bude urcite studene 😒 my tiez sledujeme teraz last minuty do turecka zaciatok juna a to hladam hotel kde bude vela bazenikov pre malinku lebo viem ze v studenom mori sa mi dlho nepokupe ☹ mne s muzom je to v podstate jedno. a ked nic za dobru cenu nenajdeme tak urcite to nechame az na august kedy bude more uuuuuplne super 😀