Dovolenka v Turecku a zvracanie detí počas aj po dovolenke
Ahojte mamičky toto leto sme boli na dovolenke v turecku. Mali sme 5*hotel vsetko prebehlo cely tyzden priam ukazkovo deti i my sme si dovolenku uzili. Dcera vsak po 3 dnoch pobytu zvracala rano 2krat a potom uz nic. No stazovala si na bolest bruska sem tam. Potom v lietafle mladaia takisto zvracala a to skoncili sme v nemocnici na infuziach.
Prosim hlavne mamicky ktore boli s detmi v turecku cim sa chranit?Probiotika brali stale aj pocas pobytu.
Dakujem krasne za odpovede.to mohlo byt?alebo ako sa chranit na biduce?
Chcem sa spytat ci ste sa niekto pred odchodom so turecka nedavali ockovat proti brusnemu virusu a hnackam...ockuje sa 14 dni pred odchodom no nevedeli sme az teraz.
Dievcatsa prave sme sa vrati z Turecka a po minulorocnej skusenosti kedy maly vracal cca po 3 dnoch, som mu tento krat nasadila probiotika a bolo to uplne super... maly papal co chcel neobmedzovali sme sa a nic jemu ani nam nebolo 😁😁😁 takze odporucam probiotika... verim, ze aj vdaka nim sme si dobolenku uzili naplno... Dakujem maminke, ktora nam ich tu odporucila 😚😙😙
Aj ja som nasadila probiotika na odporucanie tu a super. Sice dcera dostala anginu a boli sme na infuzii no hned po nej jej ostalo dobre a brala atb 2x denne ale v pohode mohla na slnko. Ziadne zvracanie nic vdaka probiotikam 🙂
@gallina Ja som brala aj pre seba adult lebo aj mne býva zle a ani mne nebolo úplne nič ... a to sme minulý rok jeden deň malý a jeden deň ja vracali a hnačkovali a tento rok v taliansku tak isto ... a teraz som nasadila toto - samozrejme aj hotel na vyššej úrovni - ale určite to dopomohlo ... a vôbec som malého neobmedzovala, aj zmrzka bola, aj džúsy, aj bazén 🙂
Ahoj, toto sme mali 3 roky po sebe v Chorvátsku, infekcia žalúdočná a presne na 3 deň to vždy začalo, teraz naposledy sme do priniesli aj domov, sekli sme chorvátskou, dobre nám bude v Tatrách🤪🙂my máme podozrenie na Chorvátsku vodu, nepili sme ju ale samozrejmá sa v nej varí a vraj sa bordel púšťa do mora a citliví ľudia to zle znášajú...
@nikinka1111 ahoj,chystáme sa prave zaplatiť adalyu oceán,citala som negatívne recenzie tu na koniku.pojdeme s detmi(10,1),je nieco co nebolo v poriadku? Budem vdacna za info,dakujem
@barborakarin ahoj, my sme v nej boli 2x. Boli sme spokojni. Ale to bolo pred 7-8 rokmi. Raz z toho som bola tehotna. Nemali sme ziadny problem vtedy
@nikinka1111 ahoj ako hodnotíte adalya art? Mame malé deti 3 ročne je hotel vhodny pre ne?
@ewcurik dobry vecer, v adalya art sme neboli, len v adalya ocean a adalya elite
@denisse1311
@denisse1311 ono je otázne aj to aké probiotiká brali..pretože veľa mamičiek kupuje produkty z reklám alebo tie z lacnejších a v skutočnosti neobsahujú žiadne životaprospesne baktérie.. probiotiká sú veľmi dôležité a treba si o nich aj čo to naštudovať a to viem čo hovorim lebo dcéra mala od malinká problémy s črevami a trávením a vždy sme skončili v nemocnici.. samozrejme lekári povedia probiotiká ale v lekárni vám dajú produkt z reklamy alebo niečo za čo dostali poriadne zaplatené..až som zo zúfalstva už začala skúmať probiotiká a prišla som na zaujímavé veci..od kedy užívame kvalitné probiotiká zázrakom dcéra už 3 rok žiadne žalúdočné problémy nemala a ani na dovolenkách sme nemali žiadne črevné záležitosti..Teraz vám už nezostáva len sa z toho dostať a do budúcna aspom 3 týždne pred dovolenkou dať kvalitné probiotiká..držím palce
@kikina84 prosím aké probiotiká brala ďakujem

keďže ste skončili v nemocniciach po dovolenke, je väčšia pravdepodnosť že vírus ste chytili na letisku ako v hotely... neviete kde to vdýchnete...