icon

Existuje v Chorvátskych reštauráciách kreatívne jedlo?

24. jún 2026

Čo si dávate na jedenie v HR v reštike? Čo vídavam na tanieroch, aj v jedálnom lístku, tak všade iba nudné neochutené mäsoz grilu a mrazené hranolky. Existuje tam aj niečo kreatívnejšie?

Strana
z2
anonym_9db0d3
24. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_9db0d3 ten tvoj status, že ak chcem polotovary a hranolky, mám ísť tu na kúpalisko

@anonym_autor ach, do fast foodov a mekačov nechodím ani doma. Ak mi mrazené hranolky a iné polotovary nechutia tak ich nebudem kupovať ani na SVK ani v hr.

zuzubb007
24. jún 2026
@vodana

Napríklad zo včera

@vodana fuj normálne ma reálne striaslo, toto by som nejedla ani keby mi zaplatia za to 🙈, presne aj mne vadia tieto gebuziny čo tam robia, nič normálne ako segedín, kuracie prsia na milión spôsobov a podobne, mušle a iné nechutnosti

autor
24. jún 2026
@vodana

Napríklad zo včera

@vodana toto vyzerá super!

vevesh
Včera o 07:19

Prave preto do chorvatska nechodime- dali sme sancu viackrat, ale nikde sme sa nevedeli najest a ja odmietem celu dovolenku prevarit, lebo v restike nie je nic normalne k jedlu....😬😬z tychto foto by sa nasa rodina nenajedla- zemiaky na akykolvek sposob nie su v morskej teplej krajine priloha- vsak to by ma na morske dno usadilo, zjest to a ist plavat🫣🫣

Strana
z2