Je dovolenka na Ischii bezpečná?
Mate niekto cerstve skusenosti?
Ideme 1.raz
Dost ma zaujima,ci tam nie su migranti,je tam bezpecne?
Prilet je do Neapola ,a hrozi ze tam budeme musiet 1 noc prespat/nakolko transfer mozno nestihneme../
Chceli sme vxlet na Capri ale mnohi nas odhovaraju,vraj su tam masy ludi..
Mam zmiesane pocity
vsade sú mrte karabinierov, v prístave, v meste...na Capri je tlačenka, ale dá sa to prežiť
Ischia je nadherna uzasne termalne pramene a na Capri chodte rano zasa taka tragedia to nie je, blue grotto je tiez zazitok, z pristavu sa vyvezies s tymi mikrobusmi urcite odporucam
Tak naco tam ides?
@mk1111111111 tak naco komentujes?
Ak nemas pomoct,blbe komentare si odpust!
Idem tam,lebo je tam krasne
no moj kolega nechodil nikde na dovolenky a ako argument hovoril, ze vsade su teroristi 😂
Dosla som pred par dnami.
Neapol je krasny zivocisny, prave taliansko.
prvykrat som bola v soku, ale rada sa tam vraciam. chodime babska partia aj v noci mestom, taxikmi...pohoda.
Ischia nadherna, ziaden migrant okrem tych par co predavaju na plazi saty z indie a sperky.... ked odmietnes odidu.
Nemohla hy si nikam v EU chodit ak sa bojis, ani do Svajcu.
aj u nas ta prepadnu slovaci a zmlatia zastrelia...
@osky cestujem sama krížom krážom svetom, aj 2 baby cestujeme spolu, zvyčajne sa všade cítim bezpečnejšie, než v Petržalke 🤣. Tvoje otázky sú fakt scestné. Keď sa bojíš migrantov, nechoď nikam.
Boli sme dve baby teraz v juni Neapol aj Capri, Amalfi. Neapol ma svoje caro. Capri je tiez pekne, ale totalna tlacenka, cely den niekde stojis na zastavkach busov, ked chces nieco vidiet. To by som uz teraz nesla. Ischia je vacsia, mozno sa tam turisti trochu roztrusia. Ale migrantov by som sa nebala.
@osky nemyslis vazne, tieto otazky..
@anonym_207231
@mirage
Ja som zila v Taliansku,i Svajciarsku...teraz zijem vo Viedni
Viem,co su migranti zac,svet je uz iny ako pred par rokmi.
Na Ischii som este nebola
A preto sa pytam
Co je na tom?
Cestujem rada,ale samozrejme,ze v dnesnej dobe si situaciu overim....
prvykrat som bola v soku, ale rada sa tam vraciam. chodime babska partia aj v noci mestom, taxikmi...pohoda.
Ischia nadherna, ziaden migrant okrem tych par co predavaju na plazi saty z indie a sperky.... ked odmietnes odidu.
@natalka13 vdaka za slusnu odpoved
Ischia je nadherna uzasne termalne pramene a na Capri chodte rano zasa taka tragedia to nie je, blue grotto je tiez zazitok, z pristavu sa vyvezies s tymi mikrobusmi urcite odporucam
@janinka007
@anonym_99ca6a
Dakujem
Ischia je top, pred par rokmi sme ram zazili jednu z nasich najlepsich dovoleniek.
@anonym_207231
@mirage
A preto sa pytam
Co je na tom?
@osky v neapole su ale je tam vela policajtov a tak ale ischia capri tie su uplne ok
neapol je taky ako to napisat temperamentny ale necitili sme sa tam ohrozene ako napr v bruseli alebomv niektorych stvrtiach viedne
@anonym_207231
@mirage
A preto sa pytam
Co je na tom?
@osky ked zijes vo Viedni Neapol ta nema cim prekvapit.
@natalka13 presne tento pocit mam z Neapola. Ale Ischiu sme nestihli, oplati sa tam ist kvoli plazi a kupaniu?
@natalka13 presne tento pocit mam z Neapola. Ale Ischiu sme nestihli, oplati sa tam ist kvoli plazi a kupaniu?
@namornicka ano, oplati.
@mk1111111111 tak naco komentujes?
Ak nemas pomoct,blbe komentare si odpust!
Idem tam,lebo je tam krasne
@osky zbytocne sa certis. Pises, ze ides. Preco sa nespytas skor, ako si taku dovolenku zabezpecis? Ja toto nechapem.
Autorka - na Ischii žiadni migranti nie sú 🙂 . Priletíš do Neapola - vežmeš bus alebo taxi do prístavu - Molo Beverello a trajekt na Ischiu. Mrkni sa, kedy ti ide večer posledný. Prídeš do prístavu v Ischii a taxíkom na ubytko. Na Ischii funguje doprava úplne super, nedá sa stratiť. Napíš mi, kde presne idete a dám ti podrobnejšie informácie. Forio ? St. Angello ?
Akoze neapol zivocisny? Neapol je dost brutalita.nie ze zivocisny. To je skoro ako juarez v mexiku.
Ale ked uz sa dostanes na ischiu tak to je uplne iny svet - fakt safe. Akurat pozor ak budu burky aby premaval trajekt. Lebo za solnej burky nemusi.
Akoze neapol zivocisny? Neapol je dost brutalita.nie ze zivocisny. To je skoro ako juarez v mexiku.
Ale ked uz sa dostanes na ischiu tak to je uplne iny svet - fakt safe. Akurat pozor ak budu burky aby premaval trajekt. Lebo za solnej burky nemusi.
@anonym_64ece5 boze brutalita🙈 som tam.kazdy rok, teraz nestihacky, v sept. To napravim. Normalne tam ziju ludia.
@anonym_64ece5 boze brutalita🙈 som tam.kazdy rok, teraz nestihacky, v sept. To napravim. Normalne tam ziju ludia.
@natalka13 ano. Ziju tam. takze odporucas neapolske okrajove sidliska na nocne romanticke prechadzky osamote v crop tope????? Vidim ze ludia maju vseliak3 chutky
Neapol je fajn. Ale niektore casti neapolu rozhodne neodporucam ako destinaciu na pohodovu rodinnu dovolenku. Ale tak su aj ludia ludia co maju radi adrenalin a nudia sa.
A este doplnim k teme - ano, ischia je uplne safe
Autorka - na Ischii žiadni migranti nie sú 🙂 . Priletíš do Neapola - vežmeš bus alebo taxi do prístavu - Molo Beverello a trajekt na Ischiu. Mrkni sa, kedy ti ide večer posledný. Prídeš do prístavu v Ischii a taxíkom na ubytko. Na Ischii funguje doprava úplne super, nedá sa stratiť. Napíš mi, kde presne idete a dám ti podrobnejšie informácie. Forio ? St. Angello ?
@lapalma transfer z Neapola k hotelu na Ischiu zabezpecuje cestovka ,s ktorou ideme.
Takze toto dufam,ozaj riesit nebudem musiet.
Ale dakujem ti za info ,normalne a slusne.
Neviem,co je divne na tom,ak sa v dnesnej dobe pytam na taketo veci.
Neapol nie je Milano a predsa vieme,ze juzne Taliansko je oproti severnemu ozaj divocina.
@osky zbytocne sa certis. Pises, ze ides. Preco sa nespytas skor, ako si taku dovolenku zabezpecis? Ja toto nechapem.
@mk1111111111 vobec som nad tym nepremyslala.
Az kym mi nevyhodilo na fb video,kde sa na juhu Talianska pasuju s tymto problemom.
Samozrejme,ze ma to rozhodilo..
Aj ja som kedysi cestovala ,aj sama,aj stopom...pochodila som dost sveta.
Dnes je situacia uplne ina.
Jasne,ze mam aj strach...

Tak naco tam ides?