icon

Je možné zrušiť dovolenku s Hydrotour bez poplatku?

13. apr 2026

Ahojte. Mali sme zaplatenu dovolenku cez Hydrotour do Turecka, s ohladom na aktualnu situaciu sme sa ale rozhodli dovolenku zrusit. Prosim Vas, nepiste mi, ze sa tam nic nedeje a podobne, mne staci, ze tam letia rakety, nepotrebujem sa stresovat. Mame kupeny First Minute, tym padom by malo byt storno do 30.4.2026 bezplatne, nemate niekto skusenost?

anonym_729bb2
13. apr 2026

@anonym_autor jednoducho si pozri zmluvu...
Na margo nebezpecenstva... Iranske rakety doletia prakticky do celej Europy (ak by sa nieco zvrtlo)... Chapem, ze tie rakety dopadali na vychod Turecka a nie co oblasti, kam chodia turisti (to neznamena, ze sa take nemoze stat, len teda dopadnut mozu aj na Bratislavu ak Iran zisti, ze existuje 🙂 ).
Ale tak na to storno funguje, aby sa pouzilo...

sisa_s
13. apr 2026

Ak mas bezplatne storno do 30.4., zrus to a dostanes spat sumu za zajazd, za poistenie nie

anonym_db7eef
13. apr 2026

@anonym_autor čo máš napísané v zmluve? Preštuduj a potom konaj. No a k tým raketám.. vedeli by doletieť až sem. Čiže sa teraz budeme báť existovať?

anonym_b50dc0
13. apr 2026

VOP si pozri a v zmluve je to tiež isto napisané

anonym_587972
13. apr 2026
@anonym_db7eef

@anonym_autor čo máš napísané v zmluve? Preštuduj a potom konaj. No a k tým raketám.. vedeli by doletieť až sem. Čiže sa teraz budeme báť existovať?

@anonym_db7eef tak logicky to asi nie je o tom kam doleti..Turecko je mimo EU,co zvysuje riziko..

januska12323
13. apr 2026

Čo máš v zmluve to platí.

anonym_c9c514
13. apr 2026

Áno zrušia bezplatne. Mali sme to rovnako, cez Hydrotour, Turecko. Zrušili nám to.

autor
13. apr 2026

Ja viem, ze raketa doleti aj na Slovensko, ale momentalne tu nelieta, ale tam ano...mame male dieta, skratka mam z toho strach
Dakujem vsetkym

patta89
13. apr 2026

Aj my mame zaplatenu dovolenku cez hydrotour do Turecka v juni a tiez sme objednavali cez First minute, ideme s 2 malymi detmi ale nic nerusime...uz sme zaplatili 2 splatky.

marca12
13. apr 2026
@patta89

Aj my mame zaplatenu dovolenku cez hydrotour do Turecka v juni a tiez sme objednavali cez First minute, ideme s 2 malymi detmi ale nic nerusime...uz sme zaplatili 2 splatky.

@patta89 V poriadku,chodte. Ale ona polozila otazku inak. A vy jej tu pisete nieco ine.

nekonecna_katastrofa
13. apr 2026

@anonym_autor minulý rok som takto rušila v hydrotour, tiež sme mali first minute, zrušila som v apríli, lebo sme našli v satur lepší hotel. Ale pozor, tuším cestovné poistenie nevracajú. Ja som práve preto pri kúpe poistenie nebrala, že ho prídem uzavrieť neskôr, tým pádom mi vrátili všetko, čo som zaplatila.

autor
14. apr 2026
@nekonecna_katastrofa

@anonym_autor minulý rok som takto rušila v hydrotour, tiež sme mali first minute, zrušila som v apríli, lebo sme našli v satur lepší hotel. Ale pozor, tuším cestovné poistenie nevracajú. Ja som práve preto pri kúpe poistenie nebrala, že ho prídem uzavrieť neskôr, tým pádom mi vrátili všetko, čo som zaplatila.

@nekonecna_katastrofa ano, poistenie nevratia, ale vsetko ostatne ano 👏 ak by niekto hladal info, tak nam to uznali bez storno poplatku