Je teplo na Kanárskych ostrovoch v máji?
Ahojte,
Pozerame uz dovolenku, a nasli sme kanarske, konkretne Fuerteventura za super cenu ale v maji. Co googlim, tak ze v maji tam nie je az tak teplo, a more je este studene.
Ale na druhej strane kolegyna hovori ze tam uz teplo je.
Vie mi niekto poradit?
Dakujem
@anonym_autor teplo tam bude:, ved si pozri štatistiky na tieto ostrovy na celý rok. Ale v mori sa neokupes...ak nie si otužilec
Podla toho co je teplo, je tam cca 20-25°, pre mna je to teplo ale urcite nie na kupanie ani pobyt pri mori. Google nemas?
Máme apartmán na Tenerife, mne je voda v oceáne studená aj v auguste, môj muž sa kúpe aj na Vianoce, aj cez jarné prádzniny a Veľkú noc. Takže otázka je, čo je pre teba teplo a čo znesieš ty aj rodina.
Voda je tam studena vzdy a vietor je tam tiez. Aj ked je teplo
@kiki68 ale, krasne tam je vzdy
Ja som sa tam kupala v aprili, a kopec ludi so mnou😆 sestra ale vosla do vody max. na 10minut,potom sa uz nevratila. Aj v tom ovzdusi tcyh 20stupnov je pocitovo ovela teplejsich ako 20 u nas
Ano, bude teplo, ale ako pisu, ocean je chladnejsi, v maji bude mat okolo 20-22 stupñov (zalezi od oblasti). Vietor moze byt a aj nemusi, najviac zvykne fukat na vychodnych ostrovoch a najma v lete. More je na kupanie najteplejsie v septembri a oktobri, kedy ani nezvykne fukat.....
Baby, je tam oceán a nie more…trochu geografie by fo chcelo.
My sme sa kúpali aj v novembri, aj v marci, ale voda mala 18-20 stupňov 😉 teplota vzduchu cca 20-24, ale na slnku je pocitovo teplo.
@anonym_autor susedia sa opakujú v januári a chodia v letných šatách, večer svetrik.Voda je studena vždy je to oceán.To by som išla radšej niekam inam

@anonym_autor teplo bude pekne, vietor tiez. More je tam studene aj v Auguste