icon

Kam cestovať na poznávací výlet v marci?

24. jan 2026

Keby ste si mali vybrať, kam by ste išli na týždeň koncom marca? Ako single, doprava len lietadlá, vlaky, autobusy, peši… žiadne vylihovanie na pláži, skôr poznávačka a určite nie organizovaný zájazd a určite mimo Slovenska a okolitých krajin.
Krajina, región, mesto. Cena tak do 3 000 €. Ďakujem.

anonym_d20620
24. jan 2026

Cyprus, Madrid, Valencia, Barcelona, Porto, Madeira

janinah
24. jan 2026

Andaluzia

anonym_78512e
24. jan 2026

@anonym_autor my ideme na Gran Canariu

jenn7
24. jan 2026

Rozpocet mas luxusny. Ja milujem Spanielsko, takze volba by bola jasna. Malaga, Valencia, Lanzarote, Gran Canaria….uff vedela by som si uzit😄

anonym_c775ac
24. jan 2026

Ja by som šla viac do exotiky, len to by chcelo aj dlhší čas ako týždeň.

tenerifka
24. jan 2026

@anonym_autor ja by som isla na plavbu po Nile na nejakej fajnovejsej lodi, marec je idealny mesiac

elenajezova
25. jan 2026

Zanzibar

elenajezova
25. jan 2026

Ale to je 12 dní...

elenajezova
25. jan 2026

Cena 1950 tuším plus vstupy, suveníry, obedy...do 3000 sa to určite zmestí. Cez CK DAKA.

marca12
25. jan 2026

Lanzarote, Andaluzia, Gran Canaria, Tenerife alebo s takym rozpoctom kludne aj Skandinavske krajiny.

muchotrafka298
25. jan 2026

Ja som bola v marci v Lisabone. Za tyzden pozries mesto a vies sa pohodlne vlakmi prepravit aj po okoli. Tak isto je fajn aj Madrid. Pokial si nechces prenajimat auto, tak by som vylucila Madeiru a Azory. Vyssie spominane Porto nie je na 7 dni, ak nechces ist do vinarstiev v udoli rieky Douro (chodi sa tam v lete a na jesen). To prejdes za vikend a jedina zaujimava vec v okoli je mesto Braga.

lentakyterapeut
25. jan 2026

Za 3000 solo otocis aj Ameriku. Takze je uplne jedno kam

anonym_d18541
25. jan 2026

ja by som sla do Ciny

autor
26. jan 2026
@elenajezova

Zanzibar

Ďakujem všetkým za tipy.
Žiaľ mám len 7 maximálne 9 dni… takže Čína, USA asi nie. Škandinávske krajiny ma lákajú, ale marec asi nebude najlepši čas tam ísť…

@muchotrafka298 Ten Lisabon a okolie zvážim 👍.

Španielsko som bola pred pár rokmi, ešte by sa určite dalo pochodiť…

@elenajezova Zanzibar by nebol zlý, ale sólo žena asi nie, to by som sa neodvážila a skupinovo nechcem ísť … raz som tak bola v Benátkach a Ríme, nič pre mňa.

Celkom ma začala lákať Francuzska Riviera, ešte som nebola a mimo sezóny, by to mohlo byť ok…