icon

Kam idete tento rok na dovolenku?

22. feb 2026

Ahojte
Dajte nejaký tip..2 dospelý 1 dieťa.10r..aby tam.nebola nuda a do 4000€ prelom.jul.august.

anonym_fdb3a5
22. feb 2026
@enmery

@tilly A bude ich pribúdať, blíži sa leto🙂

@enmery uz aby bolo,nech uz je konecne teplo.

andrejka1974
22. feb 2026

@anonym_autor za takú cenu parádna dovolenka napr. Dominikanska zážitok videli sme veľryby my už na dovolenku sa nedostaneme

anonym_6aa629
22. feb 2026

@anonym_autor Pfuha my sme chodili s deťmi každý rok k moru až kým neboli dospelé. Ani jediný raz nám dovolenku nevyberal nikto. A nikdy sme nemali ziadnych animátorov, špeciálne ubytká s detskými atrakciami ani bazény. Všetko sme si naplánovali sami. Samozrejme deťom sme sa plne venovali, celé dni sa s nimi hrali v piesku, kúpali, chodili sme po rôznych výletoch,plavby, aj navštívili vždy s nimi aquapark,rôzne múzeá,čo sa ktorému páčilo. Delfinária,parky miniatúr a podobne..rozhodne nuda nikdy nebola. Raz v živote sme vyskúšali inclusive, keď sme začínali a zistili, že to nie je nič pre nás .Veľmi obmedzujúce a že to mie je pre nás to pravé..rovnako ani polpenzia. Jedine raňajky švédske stoly to už máme taký zvyk všade. Takže každý to má inak a každý musí zistiť čo mu vyhovuje najviac. My sme sa tiež roky učili. Strašne veľa čítali, hľadali,googlili a,samozrejme sa aj riadili aj vysnívanými mestami .Aj niečo od iných okukali .My sme chodili roky s deťmi a deti aj my sme to milovali. A to sme prešli Chorvátsko, Grécko,Bulharsko, Taliansko, Čierna hora, Rumunsko, Albánsko, Rakúsko, Maďarsko, Česko ani nemusím písať.

anonym_6aa629
22. feb 2026
@iwesska

@marsmykkok Tak zeby Action bol zrovna snobsky obchod vypovedajuci o zivotnej urovni Slovakov...😂 Praveze tam chodia ludia za lacno nakupit. Mna skor zaraza,kolko ludi si pocas olympiady urobilo vylet kvoli hokeju do Milana,kde len letenky stali 400-500e🤷‍♀️ A ze ich nebolo malo.

@iwesska To áno aj my sme plánovali Miláno, ale keďže máme v rodine tri oslavy plus svadbu tak sme nešli la
vlani sme boli v Štokholme tak to nam stačí.

anonym_6aa629
22. feb 2026
@anonym_491c34

@anonym_fdb3a5 boze to by som si ani nevedela oddychnut za take peniaze za blbe 2 tyzdne🫣🫣🫣

@anonym_491c34 Podobne . My sme dali týždeň vlani IT traja dospelý a síce ťažko, ale do 1500 € sme sa vošli ,všetko už. Pochodili sme 16.miest, našla som cez Booking. úžasné a veľmi lacné ubytko s bohatými ranajkami, bazénom agroturizmo.A naozaj môžem povedať, že ceny v reštikách už ako u nás .Dokonca v malej nádhernej dedinke sme si dali famóznu taliansku zmrzlinu a lacnejšie ako u nás a nebol to kopček,ale kopec. Takže dá sa ak lacnejšie stále...

anonym_fdb3a5
Včera o 00:03

My uz planujeme r.2027,to uz mame naplanovane opät Tunisko,chce ist do hotela,co sme uz boli.Vsetcia sme konstatovali,ze sa nam tam lubilo.Aj ked nebolo to hned pri plazi,ale to nam nevadilo.Takze ja uz sustredim aj na ten dalsi rok.

tuniska_008
Autor odpoveď zmazal
tuniska_008
Včera o 06:56

@anonym_autor My ideme cez Velku noc do Rima, v juli Mallorka a v auguste Mykonos. Tiez som hladala aby nebola nuda tak hadam to bude ok.

anonym_45519f
Včera o 07:01
@anonym_9c0f3b

My Albánsko a potom ešte Slovinsko na 3-4 dni. Dokopy nás to vyjde okolo 4k, keď sa finančne veľmi rozšupneme.

@anonym_9c0f3b ahoj aj my ideme do Albánska, do ktorej časti idete?

anonym_9c0f3b
Včera o 07:04
@anonym_45519f

@anonym_9c0f3b ahoj aj my ideme do Albánska, do ktorej časti idete?

@anonym_45519f durres + loďou ksamil

anonym_45519f
Včera o 07:05
@anonym_9c0f3b

@anonym_45519f durres + loďou ksamil

@anonym_9c0f3b my tiež ideme do durres 😂 termín? 😂

anonym_fdb3a5
Včera o 07:06
@anonym_45519f

@anonym_9c0f3b
@anonym_45519f sa tam este aj stretnete

anonym_45519f
Včera o 07:07
@anonym_fdb3a5

@anonym_9c0f3b
@anonym_45519f sa tam este aj stretnete

@anonym_fdb3a5 aj ty? no daj kedy 😂

anonym_fdb3a5
Včera o 07:08
@anonym_45519f

@anonym_fdb3a5 aj ty? no daj kedy 😂

@anonym_45519f ja nie,ale ze vy 2 sa tam stretnete,ze by bola sranda,ze este aj termin budete mat rovnaky

a0
Včera o 07:12
@marsmykkok

@anonym_660583 Tak Slováci zo seba radi robia chudákov... Včera som po dlhej dobe bola v Actione, ľudí tam toľko že sa nedalo tam pomaly pohnúť a pokladníci nestíhali, viac ako bolo ked otvárali... A všetko máš plné, aquaparky, lyžiarske strediská, obchodné centrá, Mc Donaldy, na ceste plno nových aút a všetkým sa žije zle.

@marsmykkok nakúpila som minule actione plno blbosti neteri do darčeka, fakt veľa a zaplatila som za to 10€ 🤣 tento obchod je fakt zlý príklad, keď budeš stáť v dlhom rade aspoň v JD alebo Zare a ľudia budú mať plné košíky, tak to bude relevantnejšie, že slovaci majú peniaze

anonym_9c0f3b
Včera o 07:13
@anonym_45519f

@anonym_45519f na prelome mesiaca 27.7. Odchádzame zo Slovenska

anonym_45519f
Včera o 07:27
@anonym_9c0f3b

@anonym_45519f na prelome mesiaca 27.7. Odchádzame zo Slovenska

@anonym_9c0f3b jaj tak nič..my 19teho odlietame a nazad ideme 29.7...tak peknú dovolenku

sisska96
Včera o 07:51

Do záhrady a na terasu 😂

anonym_94d8d5
Včera o 07:52
@sisska96

Do záhrady a na terasu 😂

@sisska96 ver ze niekto po tom tuzi cely zivot.

sisska96
Včera o 07:59
@anonym_94d8d5

@sisska96 ver ze niekto po tom tuzi cely zivot.

@anonym_94d8d5 Mne to vyhovuje aj teraz. Mali sme rôzne výdavky, ktoré sú v živote potrebné, a budem rada, keď si vyložím nohy na terase s knihou a budem mať pokoj. Nechýba mi míňať tisíce na dovolenku len preto, aby som sa mohla chváliť, že som bola napríklad v Turecku.

vlastakubi3
Včera o 08:09

Tento rok ideme do Poľských Krkonoš na predĺžený víkend. A k tomu ešte pár víkendov niekde na horách, inak more nie, tento rok nám nevydá.

procrastique
Včera o 08:12
@iwesska

@marsmykkok Tak zeby Action bol zrovna snobsky obchod vypovedajuci o zivotnej urovni Slovakov...😂 Praveze tam chodia ludia za lacno nakupit. Mna skor zaraza,kolko ludi si pocas olympiady urobilo vylet kvoli hokeju do Milana,kde len letenky stali 400-500e🤷‍♀️ A ze ich nebolo malo.

@iwesska V lietadle je 300 ľudí, Slovensko má 5mil obyv.

anonym_5e53d8
Včera o 08:21

Na tej Mallorce sa stretneme viacerí 😃
To už si nemôžu užívateľky ani povedať, kam idú dovolenku bez toho aby sa niekto nezavzdušňoval, kde na to vzali? My nemáme nadpriemerné platy, ale vieme hospodáriť tak, aby sme si na tu dovolenku nasporili. Nebudem sa za to snáď ospravedlňovať závistlivým ženským. Niektorí tú sumu, ktorú my zaplatíme za dovolenku, za rok prefajčia a prepijú.

anonym_fdb3a5
Včera o 08:23
@anonym_5e53d8

Na tej Mallorce sa stretneme viacerí 😃
To už si nemôžu užívateľky ani povedať, kam idú dovolenku bez toho aby sa niekto nezavzdušňoval, kde na to vzali? My nemáme nadpriemerné platy, ale vieme hospodáriť tak, aby sme si na tu dovolenku nasporili. Nebudem sa za to snáď ospravedlňovať závistlivým ženským. Niektorí tú sumu, ktorú my zaplatíme za dovolenku, za rok prefajčia a prepijú.

@anonym_5e53d8 tiez si myslim,clovek si ide hlavne oddychnut,robi,maka,dre a aspon ten oddych v lete pri mori treba.

domix147
Včera o 09:38

@anonym_autor my thassos ,vraj krásny nepreplneny ostrov

slavomira236
Včera o 09:43

@anonym_autor ideme egyot a tunisko..zatial mam zaplatene len prve zalohy druhebteraz v marci...ak nieco mozem stirnovaj 30-45 dni pred odletom a vratia plnu sumu bez udania dovodu...kupovala som este oktober..

anonym_94d8d5
Včera o 09:56
@sisska96

@anonym_94d8d5 Mne to vyhovuje aj teraz. Mali sme rôzne výdavky, ktoré sú v živote potrebné, a budem rada, keď si vyložím nohy na terase s knihou a budem mať pokoj. Nechýba mi míňať tisíce na dovolenku len preto, aby som sa mohla chváliť, že som bola napríklad v Turecku.

@sisska96 presne moj nazor.

guiseppinka
Včera o 11:19
@anonym_6aa629

@anonym_491c34 Podobne . My sme dali týždeň vlani IT traja dospelý a síce ťažko, ale do 1500 € sme sa vošli ,všetko už. Pochodili sme 16.miest, našla som cez Booking. úžasné a veľmi lacné ubytko s bohatými ranajkami, bazénom agroturizmo.A naozaj môžem povedať, že ceny v reštikách už ako u nás .Dokonca v malej nádhernej dedinke sme si dali famóznu taliansku zmrzlinu a lacnejšie ako u nás a nebol to kopček,ale kopec. Takže dá sa ak lacnejšie stále...

@anonym_6aa629 ahoj. Mozes mi dat tipy na ubytko, prosim ta? Alebo teda napis mi IP, mam par otazok🤭Dakujem

anonym_6aa629
Včera o 12:58
@guiseppinka

@anonym_6aa629 ahoj. Mozes mi dat tipy na ubytko, prosim ta? Alebo teda napis mi IP, mam par otazok🤭Dakujem

@guiseppinka Ubytovanie bolo cez Booking zľavnené vždy tak vyberáme, posledné miesta, pár dní, alebo týždeň, dva pred odchdom väčšinou . Zatiaľ sa vždy pošťastilo takmer všade.

katkaseiner
Včera o 13:12
@domix147

@anonym_autor my thassos ,vraj krásny nepreplneny ostrov

@domix147 je krasny, odporúčam pozriet Marble beach. Inak toto bola jedina dovča kde sme mali more ako polievku...hotel bol nic moc (narychlo vybraty pocas pandemie) ale teda teplota mora - mne skutocne vyhovovala
Jaj a predpokladam ze idete trajektom na ostrov. Čajky som krmila z ruky chumkami 😆 to mi tu jedna kočka poradila. Za mna to bolo strašne vtipne 😂