Kde v Chorvátsku je teplé a pekné more?
Ahojte ,prvy krat sa chystame k moru do Chorvatska. Odporucte kde je pekne a teple more? Kam chodite?
@anonym_autor kedy chcete ist? Momentalne prislo obdobie ich typickej bury, vyrazne sa ochladilo, prsi, fuci silne vetrisko a more je ako lad. Momentalne je uplne jedno, kam pojdete. Sme na juhu, kusok pod makarskou a som rada, ze zajtra uz ideme domov. Najblizsi tyzden su predpovede pocasie nic moc a kym sa po tomto more otepli, zase to potrva. Skor ako v polovici augusta by som nesla.
pekné asi všade. teplé dubrovnik a tam niekde, južná dalmácia. okolie zadaru. potom ostrovy, hvar, alebo korčula napr…. záleží aj od termínu a aj od počasia celkovo… v horúčavách je aj more teplejšie samozrejme…
@biba_18 okolie zadaru je severna dalmacia a zrovna tam to more je najmenej teple, tiahnu sa tam studene podmorske prudy.
za mna krásne všade ale studené.. ja mam vsade v Chorvátsku ladove kocky na prstoch ked vyliezam z vody 😆
a Albánsko , má teplé more?
Najteplejšie more som zažila (opakovane) pri Umagu.
@letfenixa presne, na severe nie je otvorene more a zaroven je plytsie. Aj preto nam rada Istriu. Ale ked pride bura, ochladi sa more vsade, okrem ozaj chranenych zatok.
Túto sezónu sme mali veľmi teplé more na Istrii, 28 stupňov, a dole na Makarskej bolo v tom čase chladnejšie o pár stupňov
Prisli sme od Zadaru, tam sa teraz ochladilo a fúkalo. Keď smex3 roku do zadu boli na Braci v júni, tam bolo oproti iným lokalitami dosť teplé more . Boli sme v Sumartine
Túto sezónu sme mali veľmi teplé more na Istrii, 28 stupňov, a dole na Makarskej bolo v tom čase chladnejšie o pár stupňov
@seli4 to bolo presne kedy ? voda 28???
@ivicatolic my sme mali pred týždňom v Gradaci more 27 stupňov
@anonym_autor kedy chcete ist? Momentalne prislo obdobie ich typickej bury, vyrazne sa ochladilo, prsi, fuci silne vetrisko a more je ako lad. Momentalne je uplne jedno, kam pojdete. Sme na juhu, kusok pod makarskou a som rada, ze zajtra uz ideme domov. Najblizsi tyzden su predpovede pocasie nic moc a kym sa po tomto more otepli, zase to potrva. Skor ako v polovici augusta by som nesla.
@anonym_8e3bee máš úpal? Predpovedať na nasledujúce 2 týždne pre celú Európu, teda aj pre Chorvátsko je v preklade peklo. Teploty nad 35 stupňov. Tak tu nestraš so zimou.
Boli sme pred týždňom, Zadar, more malo 26stupnov. Ale bolo veľmi teplo a dusno.
Podľa mňa sa nedá vôbec povedať, že tu je teplé a tu studené... My sme boli na PAGu, pláže vzdialené od seba 30km a na každej bola teplota vody iná. Max, čo som namerala bolo 28stupňov - Metajna, pláž Ručica okolo 10.júla to bolo. Ale rovnako teplé bolo aj v PRIVLAKAe.
Ťažko povedať. My sme boli min .tyzden a pre nas bolo tak teple ze sme celý den boli skoro vo vode aj deti ,malo 27 °...a prišla jedna Slovenka a počuli sme ju hovoriť ze voda je ľadová ze posledný x 😅
Ťažko povedať. My sme boli min .tyzden a pre nas bolo tak teple ze sme celý den boli skoro vo vode aj deti ,malo 27 °...a prišla jedna Slovenka a počuli sme ju hovoriť ze voda je ľadová ze posledný x 😅
@anonym_a4baa5 áno, aj ja som taká, mne je aj 27 studené more 😂
@anonym_a4baa5 áno, sú ľudia, čo potrebujú mať v mori vodu teplú ako vo vani. 30stupňov a viac. Ale ak je teplý vzduch a teplá aj voda, tak to potom až tak neosvieži. Aspoň teda mňa je. 26-27je úplne super
V Chorvátsku nikde.
@ivicatolic my v Poreč od 13 do 17 júla. More bolo fakt veľmi teplé, vonku bolo pocitovo cca 38.
@anonym_autor každý má svoje obľúbené miesto, na ktoré nedá dopustiť a rád sa tam vracia. My roky chodíme Dalmácia , Podgora, cca od 15-16 augusta teraz tých 10 dní, všetko spĺňa tvoje požiadavky.
Nám sa napr na Istrii nepáčilo, ale to neznamená, že tebe sa nebude
@anonym_a4baa5 áno, aj ja som taká, mne je aj 27 studené more 😂
@biba_18 27? akoze nemeriam nikdy teplotu vody, ale fakt ked z nej vyleziem, mam pocit ze ma 20 stupnov :D
Ja viem, je to osviezujuce, ale ja teda radsej teplu vodu... takze my sme tiez s Chorvatskom na chvilu sekli... a aj kvoli cenam... boli sme pri Trogire naposledy a to ist sa 4 ludia najest do restiky bol celkom dost masaker... Akoze necakam ze sa prestravujeme za 20E vsetci, ale napr. sme si sadli na promenade (ano viem chyba) a decka boli smadne, tak si dali 2x 7dcl vody (cista voda vo flasi) a za jednu sme platili 9E. Akoze za mna nenazranost... - cena jedal bola kapanek nad to co som bola ochotna zaplatit... nebolo to ze velmi vela, ale ceny idu velmi skokovo hore.
@biba_18 27? akoze nemeriam nikdy teplotu vody, ale fakt ked z nej vyleziem, mam pocit ze ma 20 stupnov :D
Ja viem, je to osviezujuce, ale ja teda radsej teplu vodu... takze my sme tiez s Chorvatskom na chvilu sekli... a aj kvoli cenam... boli sme pri Trogire naposledy a to ist sa 4 ludia najest do restiky bol celkom dost masaker... Akoze necakam ze sa prestravujeme za 20E vsetci, ale napr. sme si sadli na promenade (ano viem chyba) a decka boli smadne, tak si dali 2x 7dcl vody (cista voda vo flasi) a za jednu sme platili 9E. Akoze za mna nenazranost... - cena jedal bola kapanek nad to co som bola ochotna zaplatit... nebolo to ze velmi vela, ale ceny idu velmi skokovo hore.
@katkaseiner ja sa v chorvátsku v podstate nie som schopná kúpať, mňa to jednoducho neosviežuje, mne je proste zima ... 😂

pekné asi všade. teplé dubrovnik a tam niekde, južná dalmácia. okolie zadaru. potom ostrovy, hvar, alebo korčula napr…. záleží aj od termínu a aj od počasia celkovo… v horúčavách je aj more teplejšie samozrejme…