icon

Kréta s deťmi

11. jan 2023

Dobry den,

zvazujem letnu dovolenku na Krete. S detmi (10 a 3 roky). Ale niekde som citala, ze je tam velmi veterno a su tam velke vlny. Je to pravda?
Dakujem za kazdu skusenost 😀

babovka2321
•
11. jan 2023

Bolo presne tak, veterno a velke vlny 🙂

dame2
•
11. jan 2023

Ja keď som bola, tak veru nebol ani vietor, ani vlny 🙈

autor
•
11. jan 2023

@babovka2321 no skoda teda. Pozriem nieco ine 🙂🙄

autor
•
11. jan 2023

@dame2 a ktory mesiac prosim? My by sme isli v auguste

dame2
•
11. jan 2023

Boli sme na prelome augusta a septembra, celý týždeň bolo pekne okolo 30 stupňov, len jednu noc bola búrka ale ráno to nebolo ani poznať. A bolo tam ozaj krásne, super na "leňošenie" na pláži ale aj veľa miest na výlety, určite by som tam ešte niekedy išla

kaca222
•
11. jan 2023

Určite odporúčam 🙂 boli sme 3 krát a nikdy sme problém s vetrom a vlnami nemali, to záleží od oblasti. Raz sme boli v Mikri Poli, dva krát Stalos (apartmány Evilion) - krásna kludná pláž.
Veľké vlny boli na Matale, ale tam sme kvôli ním išli 😄

autor
•
11. jan 2023

@dame2
@kaca222 dakujem. Tak ju uplne este nezavrhnem teda

rusalinka
•
11. jan 2023

Boli sme vlani, a tiež si nespomínam ani na vietor, ani na veľké vlny. Práve naopak, bola to jedna z najlepších dovoleniek 🙂

athom
•
Autor odpoveď zmazal
•
fion22
•
11. jan 2023

Záleží od toho, do ktorej oblasti by si išla, ostrovy zvyčajne vždy majú jednu stranu viac náveternú a druhú pokojnú...a aj od toho kedy by si išla, v júli a auguste by si bez vánku na pláži nevydržala, my sme boli 2xGeorgipolos, úžasná pláž, je to vhodné skôr od letiska Chania. Raz v Auguste sme mali 3 dni vietor a vlny typické pre neskoršiu jeseň, bolo to spôsobené tým, že v Európe bolo chladné daždivé leto (2021)

athom
•
Autor odpoveď zmazal
•
poslednepogo
•
11. jan 2023

Aj my keď sme boli nebol ani vietor ani vlny

kikushaa
•
11. jan 2023

Boli sme, vlny neboli vobec, veterno bolo jedina na tej strane kde je elafonisi plaz

ankare
•
11. jan 2023

My sme tiež zavrhli kretu. Vietor a vlny. Absolútne nie vhodné pre deti.

miakey
•
19. feb 2024

Chcem sa opytat, ci ste isli nakoniec pocas sezony na Kretu. Mna kolegovia odhovaraju, vraj v juli/auguste je tam 40°C a pre deti na nevydrzanie.

autor
•
19. feb 2024

@miakey my nie, boli sme nakoniec ma severnom cypre 😊

kikusiatko92
•
14. feb 2025

@rusalinka prosím v akom ste boli Hoteli? Ďakujem