icon

Letná dovolenka v Tunisku alebo Turecku s deťmi: Je to bezpečné?

21021996
Dnes o 05:47

Dobry den, idete/ isli by ste tento rok na dovol s malymi detmi do tychto destinacii po tom, co tam siahol konflikt s usa a pod? Je to bezpecne? Manzel chce ist no ja vaham

anonym_1319b7
Dnes o 05:51

my ideme do Turecka, nemajú tam ziadne konflikty

anonym_38ce43
Dnes o 06:03

Ideme do Turecka a ver tomu,ze ak by sa v Turecku nieco stalo,tak je v tom uz cely svet.Takze je jedno kde budes ale zaroven maju isto lepsie chranene uzemia ako my tu na slovensku,ved tu ani kryty nemame.Z Turecka sa vies domov dostat aj autobusom za 40hod si v Bratislave.

pepss
Dnes o 06:11

my ideme do Tunisu 🙂 nebojím sa Afrika nemá nič spoločné s vojnou a Tunis je tak chudobná krajina že nemajú dôvod ich bombardovať nemajú im čo zobrať nemajú čo od nich chcieť

anonym_54655e
Dnes o 06:17
@pepss

my ideme do Tunisu 🙂 nebojím sa Afrika nemá nič spoločné s vojnou a Tunis je tak chudobná krajina že nemajú dôvod ich bombardovať nemajú im čo zobrať nemajú čo od nich chcieť

@pepss To je síce pravda, ale ak uzavrú vzdušný priestor, neviem o koľko by sa vám neplánovane predĺžila dovolenka. A ináč ako lietadlom sa z Tunisu nedostaneš.
Do Turecka by som až také obavy nemala.

anonym_78fc6d
Dnes o 06:20

Ahoj,kúpili sme first moment dovolenku do Turecka ešte v januári. Na jar sme váhali, čo s tým,či nezrušiť. Vlastne ešte stále môžeme urobiť bezplatné storno. Ale skôr to vidím,že v júli normálne pôjdeme a užijeme si parádnu dovolenku.

anonym_38ce43
Dnes o 06:22
@anonym_78fc6d

Ahoj,kúpili sme first moment dovolenku do Turecka ešte v januári. Na jar sme váhali, čo s tým,či nezrušiť. Vlastne ešte stále môžeme urobiť bezplatné storno. Ale skôr to vidím,že v júli normálne pôjdeme a užijeme si parádnu dovolenku.

@anonym_78fc6d kedy idete v juli???My 14 odlietame,uz odpocitavam dni.

anonym_f40b2d
Dnes o 06:41
@anonym_54655e

@pepss To je síce pravda, ale ak uzavrú vzdušný priestor, neviem o koľko by sa vám neplánovane predĺžila dovolenka. A ináč ako lietadlom sa z Tunisu nedostaneš.
Do Turecka by som až také obavy nemala.

@anonym_54655e z Turecka sa da dostat aj po zemi, vlakom a autobusom a kedze su letne prazdniny, nebol by to az taky problem aj keby sa to predlzilo.

anonym_54655e
Dnes o 06:44
@anonym_f40b2d

@anonym_54655e z Turecka sa da dostat aj po zemi, vlakom a autobusom a kedze su letne prazdniny, nebol by to az taky problem aj keby sa to predlzilo.

@anonym_f40b2d A kde píšem o Turecku, že by sa nedostala?
píšem o Tunise, a práveže z Turecka by som tak neobávala.

anonym_78fc6d
Dnes o 06:56
@anonym_38ce43

@anonym_78fc6d kedy idete v juli???My 14 odlietame,uz odpocitavam dni.

@anonym_38ce43 my letíme 19.7. Už aby to bolo🙏

anonym_38ce43
Dnes o 06:59
@anonym_78fc6d

@anonym_38ce43 my letíme 19.7. Už aby to bolo🙏

@anonym_78fc6d presne tak,my ideme do Club Calimera serra palace,tak ked sa chcem riadne navnadit pustim Mira Jarosa,milujeme leto a uz sa tam vidim.Clip natacal presne v tom hoteli.Jaj,len nech to ide pomaly hlavne ked clovek tam uz budeee.Vtedy to tak rychlo utecie,a tieto dni sa len vlecu a idu pomaly.

anonym_78fc6d
Dnes o 07:02
@anonym_38ce43

@anonym_78fc6d presne tak,my ideme do Club Calimera serra palace,tak ked sa chcem riadne navnadit pustim Mira Jarosa,milujeme leto a uz sa tam vidim.Clip natacal presne v tom hoteli.Jaj,len nech to ide pomaly hlavne ked clovek tam uz budeee.Vtedy to tak rychlo utecie,a tieto dni sa len vlecu a idu pomaly.

@anonym_38ce43 krásnu dovolenku Ti prajem!

anonym_7d4815
Dnes o 07:04

Je to nesmierne nebezpecne ukradli mi v Tunisku styri kufre-prepadli nas vsetci sme z toho cely den boli v pici ani pes nespal

anonym_38ce43
Dnes o 07:05
@anonym_78fc6d

@anonym_38ce43 krásnu dovolenku Ti prajem!

@anonym_78fc6d aj ja Vam,uzite si ju,oddychnite si riadne,lebo potom az na Vianoce.Teda u nas tak,az na Vianoce oddych a to len doma.

anonym_38ce43
Dnes o 07:09
@anonym_7d4815

Je to nesmierne nebezpecne ukradli mi v Tunisku styri kufre-prepadli nas vsetci sme z toho cely den boli v pici ani pes nespal

@anonym_7d4815 to sa ako podarilo??To zastavili cely autobus a vsetkych Vas prepadli,ci ako??Lebo teda z letiska sme isli tranferom rovno do hotela a aj spät rovno z hotela na letisko.Preto je najbezpecnejsie ist cez ck,nie na vlastnu päst.

ivicatolic
Dnes o 07:15

@21021996 jasné že môžeš, bezpečnosť nemáš ani u nás na ceste....😆

magdalienka11
Dnes o 07:16

@21021996 nešla by som. Kto sleduje aj zahraničné správy, otázka času kedy príde konflikt s Egyptom aj Tureckom. Visí to vo vzduchu...

zaneta_martinkova
Autor odpoveď zmazal
lenush9
Dnes o 07:51

Turecko by nic na svojom uzemii nedovolilo, toho by som sa nebala, maju silnu armadu aj letectvo, plus su v NATO