icon

Je bezpečné lietať s novorodencami na dovolenku?

Včera o 11:04

Zeny to preco lietate s mesacnymi dvojmesacnymi babatkami ?? Pri vzlete a pristavani aj väčšina dospelých má brutálny problém s ušami a tie malé bábätka kričia ako o život akoby ich rezali.. fakt potrebujete toto robiť tým deťom a tak akútne ísť k moru čo máte z toho keď ani poriadne nemôžte ísť vonku keďže vo väčšine tých rezortov a destináciách sú pekoty?? Ci aj v 40tkach babatka v pohode opalujete? Nepochopim tieto zmyslania . Plus take dieta nema ani ockovania vsade silna klina ukaslani ukychani ludia deti dospeli…..

anonym_c862fe
Včera o 11:06

otázka? Máš zlú skúsenosť a potrebuješ vypustiť paru? Každého osobná vec kde bude a či vôbec bude dovolenkovať.

anonym_8f2eea
Včera o 11:14

.. lebo chcú a môžu. Bodka.

kiki68
Včera o 11:34

To je kazdeho vec. Tu bolest usi vies obist kojenim, len musis zacat ihned pri starte a pol. hodinu aspon a to iste pristavanie. Ked to nechas a boli to, tak uz je to horsie. A choroby a vsetko je asi jedno, ked je napr druhe dieta v skolke. Lebo to mas doma hned a vsetko. Zmeny teploty tiez zalezi kde idu.

anonym_c22a98
Včera o 11:35

@anonym_autor
Tak mas tu viac moznosti:
1. su natolko upnute na dieta, ze nejdu bez neho ani na wc, nie este na dovcu
2. nema im kto dieta zavarovat a proste si neodputia leto bez dovolenky
3. neprezili by pocit, ze by dieta nevidelo more, nekupalo sa v bazene a vsetko co sa robi na dovolenke, aj ked si to dieta vobec neuvedomuje a nebude si to pamatat
4. nesli by bez dietata na dovolenku, lebo dnesna spravna matka dieta nikdy neopusti aj mozno za cenu toho, ze dieta by bolo napr. uplne spokojne u starych rodicov
Mozno som na nieco zabudla 🙂
Kazdopadne neries, ja nad tym tiez vzdy krutim hlavou, ale kym ich nemusim tisit ked vrestia ako o dusu je mi to jedno a kazdeho vec, uplne bohate mi staci ked sa musim na to s lutostou prizerat 😣

anonym_3ee23c
Včera o 11:50

@anonym_autor lebo predsa dietatko potrebuje zážitky a ona sa teraz predsa do jeho 10 rokov nebude obmedzovať, žeby sedela doma a venovala sa decku. Inak zaujímavé je, že tu robia caviky, keď chce rodina prísť pozrieť novorodenca, ale vlácit ho po svete, to uz je OK

anonym_98acc3
Včera o 12:15
@anonym_3ee23c

@anonym_autor lebo predsa dietatko potrebuje zážitky a ona sa teraz predsa do jeho 10 rokov nebude obmedzovať, žeby sedela doma a venovala sa decku. Inak zaujímavé je, že tu robia caviky, keď chce rodina prísť pozrieť novorodenca, ale vlácit ho po svete, to uz je OK

@anonym_3ee23c toto je super

sticker
ljmmm
Včera o 12:42

lebo by nemali rozkosne fotky s babatkovskymi nozickami pri mori. jo su to tupoty. suhlasim s tebou

anonym_85770a
Včera o 13:12

Novorodenec je obdobie prveho mesiaca zivota, ,si si ista ze boli novorodenci?

anonym_7dc8ba
Včera o 13:15
@kiki68

To je kazdeho vec. Tu bolest usi vies obist kojenim, len musis zacat ihned pri starte a pol. hodinu aspon a to iste pristavanie. Ked to nechas a boli to, tak uz je to horsie. A choroby a vsetko je asi jedno, ked je napr druhe dieta v skolke. Lebo to mas doma hned a vsetko. Zmeny teploty tiez zalezi kde idu.

@kiki68 áno každého vec, možno autorovi je len ľúto tých detí. Mne tiež a pomyslím si vtedy, chudák dieťa. Čo rodič má mať rozum a rozmýšľať, ono chúďa nemluvňa je v zajatí takéhoto správania a nemá na výber. Na dovolenky chodíme často, a tie spálené deti od slnka, to je tiež tragédia. O 13 hodine vypečené na slnku by som tu mohla romány písať. O nahote detí ani nehovorím 🫣

tomiholjubavi
Včera o 13:19

Dovolenkárov nesúdim, každý nech si robí ako chce. Ja som ale presne ten typ, čo k malej nikoho nepustil celé šestonedelie. Aj krst sme mali až po prvom očkovaní a iba pre 10 ľudí. 😅 Kdežeby som letela niekde v lietadle prepchatom chrchlajúcimi ludmi, keď som prvý rok všetkých videla ako chodiace petriho misky a potenciálne zdroje nákazy. 😅
Nehovorím, že je to zdravé, ale tak som to cítila. 🙉

Viac ako bábo v lietadle ma minule na koníku zarazila téma koľko očkovaní malo vaše dieťa do roka. Keď som sa pozrela dnu, bolo 9 odpovedí. Z toho jedna len link. A zo zvyšných 8, štyri matky sa pyšne hlásili k neočkovaniu. Pevne dúfam, že to nie je reálna reprezentačná vzorka. 😅

anonym_9cc648
Včera o 13:30

@anonym_autor Pretože potrebujú niečo pridať na Instagram a tak podobne. A na to je dieťa ideálne, navyše, môžeš ho obliekať, stylovať, dať k nemu do popisu nejaký trápny citát... A už idú like, like...

janinah
Včera o 13:48

Lebo nemaju rozum.Bodka.

autor
Včera o 14:06
@anonym_3ee23c

@anonym_3ee23c Presne. Prve nakuknutia na dieta az v roku. Ale ze ziape ako pavian v mesiaci na cele lietadlo smer Rhodos na tyzden v klime je ok , boli ho to a nevie co sa s nim deje je ok …a to pisem ako matka …

autor
Včera o 14:07
@anonym_7dc8ba

@kiki68 áno každého vec, možno autorovi je len ľúto tých detí. Mne tiež a pomyslím si vtedy, chudák dieťa. Čo rodič má mať rozum a rozmýšľať, ono chúďa nemluvňa je v zajatí takéhoto správania a nemá na výber. Na dovolenky chodíme často, a tie spálené deti od slnka, to je tiež tragédia. O 13 hodine vypečené na slnku by som tu mohla romány písať. O nahote detí ani nehovorím 🫣

@anonym_7dc8ba je to tak ako pises. Sama som mama a prvykeat sme isli aj to so stiahnutou ritou ked mal syn 3,5r . Chudak deti a rodicia bezmozgovci

anonym_1ebebc
Včera o 17:26
anonym_7d4aed
Včera o 17:48

Ja som zazila pripad, ked baba hned po ukonceni sestonedelia sla s muzom, starsou dcerou a novorodencom na tyzden do chorvatska, lebo ved uz mali zajednanu dovolenku... Ja osobne tieto veci tiez nechapem, ale kazdeho vec...

julish
Včera o 17:54
@anonym_autor

@anonym_7dc8ba je to tak ako pises. Sama som mama a prvykeat sme isli aj to so stiahnutou ritou ked mal syn 3,5r . Chudak deti a rodicia bezmozgovci

@anonym_autor ja som letela so syncekom k moru a na konferenciu, ked mal rok. Ziaden vreskot, pekne cestu predudlal na prsniku

autor
Včera o 18:35
@julish

@anonym_autor ja som letela so syncekom k moru a na konferenciu, ked mal rok. Ziaden vreskot, pekne cestu predudlal na prsniku

@julish to niesu 2 mesiace