icon

Máte cestovateľský sen?

zeldia
2. aug 2024

Máte cestovateľský sen? Niečo čo chcete raz vidiet a môžete zomrieť ? Neriešte peniaze cas deti rodinu možnosti. Čo by ste chceli vidiet / zažiť - len destinácia (aby sa to tu nezavrhlo 🙈)

liusa82
•
2. aug 2024

ja už len usa niektoré časti.Tam som ešte nebola.Vždy sa chystáme,ale nakoniec ideme niekde inde.Ale aj tak neplánujem po návšteve hned umierať😀

cimage
•
2. aug 2024

Chcela by som vidiet napr Taj Mahal, ale osamote. Nemam rada preplnene miesta turistami. Taktiez by som chcela ist na Sri Lanku pozriet kamaratov.

tramtada31
•
2. aug 2024

Bola som už v USA a úplne ma uchvátili tie mrakodrapy, takze by som ešte chcela dat New York, LA, Miami

226lenka
•
2. aug 2024

Mňa veľmi láka ísť pozrieť do Litvy, Lotyšska, Estónska a Fínska

moonlight1210
•
2. aug 2024

Arktidu som uz videla, tak este Antarktidu. Ale mozno by som sla pozriet Arktidu este z blizsia. Musim pohladat moznosti.

Mm by chcel Juznu Ameriku, vylet do dzungle, ale mna desi cela tajomsia fauna. Svagor bol a ma tolko zazitkov, ze uz len pri rozpravani som sa jezila stresom.

enya00
•
2. aug 2024

Novy Zeland

liaka
•
2. aug 2024

Osvienčim

luccija
•
2. aug 2024

@zeldia Miami, Seychelly

zuzanita1609
•
2. aug 2024

Nevadu, Aljašku,Japonsko-Kyoto.

nikaeli
•
2. aug 2024

Keďže tancujem Hulu, chcela by som ísť na Hawai a zatancovať si s domácimi 💃🏻

lucik194
•
2. aug 2024

argentina

zeldia
autor
•
2. aug 2024

@moonlight1210 bola som v Argentíne, Uruguaji, Chile a Brazílii. V Brazílii som si myslela že to bude ako v rozprávke “Rio” lebo som bola v Rio de Janeiro a veľmi som chcela vidiet aspoň jedného papagája niekde - žiadneho som samozrejme nevidela. Nepredstavuj si to veľmi inak ako tu, koľko líšok, medveďov, vlkov, orlov hadov si stretla v našich a okolitých lesoch. Tak tam je to podobne ak nepôjdeš vyslovene so sprievodcom čo ta zavedie k zvieratám veľmi sa ukazovať nebudú😉 smelo do toho nieje sa čoho báť.

zeldia
autor
•
2. aug 2024

Veľmi by som chcela ísť do USA len to je tak obrovske že si neviem vôbec vybrať že kam, najlepsie by bolo ísť na par rokov 🙂

ivangeline
•
2. aug 2024

Hawai

heleninamama
•
2. aug 2024

Ukázať deťom Petrohrad a Moskvu a previezť sa Transsibirskou magistrálou.

moonlight1210
•
2. aug 2024

@zeldia mne staci najst jedneho hada v spacaku a dovidenia, kupujem si prvu letenku domov. 😂

Dnes sa insta rozhodol mi ponukat videa pavukov a hadov v domoch v Australii.
Uz mam nazbieranych 2469 dovodov, preco tam neist 🤣

zuzanita1609
•
2. aug 2024

@moonlight1210 Austrália má najväčší počet jedovatých živočíchov, možno aj ten klokan bude časom 😁

zeldia
autor
•
2. aug 2024

@moonlight1210 ved môžeš byt v meste🙂 a v Chile národne parky so sopkami ako u nás strbske pleso 😉 nemáš sa čoho bat jedine že je to naozaj dlhy let.

zuzanita1609
•
2. aug 2024

Ale ku tým sopkam by som veru šla (pokiaľ by sa dalo). Musí to byť tiež určite zážitok, zažiť takto prírodu . Tiež na Colorade , splaviť ho po celej dĺžke 😌(tam sa bohužiaľ čaká aj roky na vstup) ,kým dovolia povolaní. Ináč,tam sa nesmie urobiť ani potrebu ,všetko brať so sebou ,ako niekde mimo Zeme ,na inej planéte😉. Som rada,že si to Američania tak ošetrili,dnes by tam bol už poriadny svinčík.

zeldia
autor
•
2. aug 2024

@zuzanita1609 ja by som chcela ísť aj po Níle (len ja sa zas bojim že sa pototo a pretrpím celú cestu v kajute s hlavou nad vedrom).

zuzanita1609
•
2. aug 2024

@zeldia Níl je pokojný,ja by som sa zasa nudila a možno čítala knihu 🤭😁.

rozculena
•
2. aug 2024

Soul

dobromila
•
3. sep 2025

@zeldia Hawai, Nový Zéland, Madagaskar, Irán, Albánsko, Rumunsko, Škandinávia, Írsko, Portugalsko, ostrov Reunion atď. 🙂

dobromila
•
3. sep 2025
@tramtada31

Bola som už v USA a úplne ma uchvátili tie mrakodrapy, takze by som ešte chcela dat New York, LA, Miami

@tramtada31 mrakodrapov je habadej aj v Európe aj mimo USA. Mňa ohúrili v roku 1997, teraz je to niečo bežné...

tramtada31
•
3. sep 2025
@dobromila

@tramtada31 mrakodrapov je habadej aj v Európe aj mimo USA. Mňa ohúrili v roku 1997, teraz je to niečo bežné...

@dobromila jasne, bola som mesta ako Brusel, ale to má tak neohurilo,to mesto nemalo vôbec atmosferu ako USA

eff007
•
3. sep 2025

Škandinávia - Nórsko je moja srdcovka. Tam by som chcela žiť. Ale tam už som bola 2x. Švédsko asi 4x, Fínsko je niekde v poradí. Taký sen, kde som ešte nebola a chcela veľmi ísť je Japonsko.

subartic
•
3. sep 2025
@heleninamama

Ukázať deťom Petrohrad a Moskvu a previezť sa Transsibirskou magistrálou.

@heleninamama Petrohrad je nádherný . Moskva už má rezervy , ale stále je pekná .

subartic
•
3. sep 2025

Mojim snom je prejsť Hodvábnou cestou a začnem Uzbekistanom a Kazastanom .