icon

Najlepšie hotely v Bulharsku

1. júl 2025

Ahojte viete prosim poradit dobry hotel v Bulharsku s ranajkami?Moze byt aj bez stravy.AI nechceme.Kde ste boli spokojni a bola prijatelna cena/hotel?/apartman?Dik za rady

cukroska
•
1. júl 2025

Booking to istí .Tam nájdeš veľa a možno, ešte aj za dobré ceny. Ak nie treba každý deň sledovať a nájdeš.
Nevieme poradiť, lebo nevieme vaše požiadavky.
Všetko závisí od počtu osôb, polohy,destinácie,stravy alebo bez,či blízko pláže či rušné stredisko, či tichšie..toto všetko si vieš nastaviť a hľadať podľa vašich predstáv.
Naozaj nič nie je jednoduchšie ako Booking. a navyše všade sú recenzie na hotely, to je o vás predsa.
My sa nato práveže tešíme hladať celý rok a vždy sa nám podarí a veľa krát pár dní pred odchodom. Za také ceny, že sa nám nechce veriť.

mahony6
•
2. júl 2025

Záleží aj v ktorej lokalite, na slnečnom pobreží napríklad Imperial Palace Hotel je veľmi fajn, aj tie okolo neho.

luciat38
•
2. júl 2025

My chodíme každý rok do royal palace Helena park, Sunny Beach, ale patrí medzi najdrahšie..no je fakt super, aj lokalita aj celkovo..oficiálne ma 5 hviezd ale podla mňa 4. Strava a personál na vysokej úrovni.

luciat38
•
2. júl 2025

Aha nevšimla som si, se All nechcete...lebo v tomto je len All

sebastian2009
•
3. júl 2025

Plamena Palace topka hotel v Primorsku