Neteším sa na dovolenku
Ahojte, idem z priatelom na dovolenku a zistila som , ze ideme na to iste miesto kde bol so svojou byvalou aj do teho isteho hotela. Je to normalne , ze ma tam berie
@ingrideta Mne sa stalo presne to iste, co tebe. No ja som to neriesila. Dovolenku sme si uzili na vybornu, dokonca sme tam boli este niekolkokrat, paci sa nam tam, obom. Treba si nabuduce vydiskutovat predom, stanovit nejake pravidla, aby ste sa takym neprijemnostiam do buducna vyhli a ide sa dalej.
Ked teraz toto riesis, co bude, ked pridu skutocne problemy? Ano, mozno ti to mal hned povedat, ale taky cirkus kvoli tomu? Citis sa potupena? Isla si do tohto vztahu ako panna? Lebo ak nie, tak aj on isiel do teba po inom chlapovi... to ale neznamena, ze ty myslis stale na ex a on sa citi potupene a zle 😝😀
Ako nechápem,aj posteľ si musel doma meniť,lebo tam bola,aj sa presťahovať?? To už aké kraviny riešis?
@ingrideta naozaj su chlapi nie moc kreativne stvorenia. Nerob si s toho hlavu naozaj mas sancu si s nim izit taku dovcu ze na to ze tam bol s nejakou ex si uz potom ani nespomenie 😉
teraz rozmýšľam, či sa aj ja mám cítiť zle, keď s väčšinou bývalých som bola na rovnakých miestach na výletoch...ale nebudem sa, s každým to malo inú atmosféru a iné zážitky...nerieš, proste sa mu páčilo, bude to úplne iná dovolenka, nemusí sa to spájať s ňou...a ak ti to tak moc vadí tak vymeňte hotel, ale nehraj urazenú, raz ti to môže vrátiť...
Dakujem, no chodili sme spolu tu po Slovensku kde chodil so svojou ex a nemala som s tym problem , ale to je nasa prva dovolenka pri mori a trocha ma to ranilo
Asi nemáš ine problemy.. bud rada, že ideš na dofcu. Ex je preto ex ze je ex. a ty mas asi male sebavedomie...
aj ja som s byvalým chodila do tesca a teraz s muzom tiez... a spomienky teda sa nevynárajú 😀
klud, tes sa, a mysli na prijemne veci...
@ingrideta
Neprikladaj bežným veciam prehnaný význam, je to len v tvojej hlave...ranená...ublíženia...kokos to ako keby by si mala ísť miesto dovolenky repu okopávat..
Hlavne skús nebyť celu dovolenku zduta, pripadne sa tváriť ako ranená breza...lebo po nej tu budeš písať inú tému...
@17alisha uplne suhlasim🙂 chlap je jednoduche stvorenie vacsinou pokial ide o kreativitu......ak vybral ten hotel tak asi preto,ze sa mu naozaj pacil ma ho odskusany a mysli si,ze sa ti tam bude pacit🙂 to,ze ti o tom povedal svedci naozaj o tom,ze ta ma rad, mysli si,ze si inteligentna a nie si hlupa aby si riesila take somariny🙂 ak ti tu niekto tvrdi opak tak asi ma doma taliansky vztah lebo riesi kazdu somarinu,ak vobec vztah ma.....mozno ti to je trosku neprijemne,co sa da pochopit,ale dramu by som z toho naozaj nerobila....moj manzel ked sme riesili dovolenku a mali sme na vyber aj Mallorcu kde bol este s byvalou poznamenal,ze jaj tam som bol v takom hoteli a bolo tam super jedlo krasna plaz siel by som tam zas😉chlap nie je zena😀 on neriesi miesta kde bol podla citovej stranky a spomienok ako my blbe zeny,ktore dokazeme za nestastnou laskou plakat aj roky a spominat kde sme boli co sme tam robili atd....to je taka chyba a zabity cas!!!!! Chlap to berie pragmaticky,je tam pekne more,plaz,dobre jedlo atd....a za ten rok ta asi uz nejak pozna preto si mysli,ze sa ti tam bude pacit...myslim,ze si jednala dost impulzivne a potrebujes vychladnut...on sa ti snazil urobot radost a dostava vycitky....skus sa nadychnut vydychnut triezvo zamysliet,mozes mu nieco na to normalne povedat,ale hlavne rozumne komunikovat,ak si mu do teraz nikdy nic nepovedala na to,ked ta zobral tam kde aj byvalu tak ako mal vediet,ze toto ti bude prekazat???? Byt tebou ospravedlnim sa udobrim sa hlavne😉 a uzijem dovcu😍
Ja som spravil presne to iste a moju - vtedy este nie - manzelku to praveze potesilo. (Bola to Mallorca🙂 Nemuseli sme riesit kam ideme, poznal som to tam, cestu, miesta kam ist a pod. Milionkrat sme boli na roznych hoteloch kde sa jej milion veci nepacilo a tuna praveze sme vedeli do coho ideme.
Ber to s humorom a nadhladom, nabuduce ho ty zober na miesto kde si bola s ex 🙂
@ingrideta a budem sprostá teraz 😅 , ale keď sexujete, ti nevadí že ho predtým máčal do bývalej ... ale tá istá dovolenková destinácia ti vadí ... 😀 a to je teda oveľa viac intímnejšie zdieľanie ..
booze moj 🙂 chlap ta chce prekvapit dovolenkou, vyberie, zaplati a este ma ohen na streche.... tak sa mu tam pacilo, vyhovoval mu hotel, no boooze, ze tam bol s ex. ona urcite aj v jeho byte bola, aj v restike pri dome s nou bol - uz tam nepojdes? toto by mi nenapadlo riesit. s tebou bude mat zas ine zazitky z tej dovolenky - ale ak sa budes spravat ako hystericka sliepka ziarliva, tak ver, ze ziadna druha tretia dovolenka isto nebude.
No čo ja viem... my sme boli na svadobnej ceste v hoteli kde som chodila predtým s bývalým... manžel o tom vedel, neriešil, veľmi sa mu tam páčilo. Riešiš hlúposti.
@ingrideta nechapem co riesis, a co ze je to prva dovolenka u mora? A co ze tam bol s ex asi sa mu pacilo to miesto, ja som sa po roku nastahovala k terajsiemu partnerovi do bytu kde byval s jeho ex, sedela na tom istom wx, varila v tej istej kuchyni a spala na tej istej madracke ako ja. A teraz co? Mala som mu povedat ze sa musime stahovat? Preboha take sprostosti riesis.
@ingrideta urcite chod🙂 ja si myslim,ze sklamana urcite nabudes,ba naopak,bude to pekna dovca😉budem rada ak sa po dovolenke ozves ako bolo a dufam,ze sa uz nehadate😉

Jezisi, ked citam niektore komentare, tak sa ani necudujem, ze chlapi maju zeny za sliepky... Nafukovat do astronomickych rozmerov problem, ktory ani problem nie je...A to, ze zijes na rovnakej planete ako jeho ex ti nevadi? Rady typu, vykasli sa na neho, nedaj mu a podobne prichadzaju od zakomplexovanych a neuprimnych zien.. Ja ti poradim, chlap bol uprimny, ked ti povedal pravdu, chcel ta presvedcit, ze je tam fakt pekne,kedze tam uz raz bol. Mohol klamat a povedat, ze tam bol s kamaratmi...povedal ti pravdu, lebo ti nema dovod klamat, ma k tebe doveru. A ty si mu dala peknu facku tym, ze sa tu hrajes na urazenu. Cudujem sa, ze ti este nedal kopacky,asi ta fakt ma rad...Tak sa zena preber cim skor, lebo najst uprimneho chlapa, ktory ti nema problem doverovat je v dnesnej dobe tazke...drzim prsty, aby si nasla rozum.