icon

Neteším sa na dovolenku

ingrideta
20. jún 2017

Ahojte, idem z priatelom na dovolenku a zistila som , ze ideme na to iste miesto kde bol so svojou byvalou aj do teho isteho hotela. Je to normalne , ze ma tam berie

Strana
z4
ibrunova
21. jún 2017

@ingrideta A jemu si povedala, že s tým nesúlasíš?

megika1
21. jún 2017

@ingrideta nečítala som všetko,ale myslím,že ide na istotu,čo sa týka ubytovania ,služieb ....poznám mnoho ľudí,čo sa vracajú na jedno miesto

domculik
21. jún 2017

@ingrideta jednoducho mu na rovinu povedz ze sa ti to nepaci a ze s tym nesuhlasis. preco by si mala ist na miesto o ktorom uz teraz vies ze ti pokazi celu dovolenku ??

moneequa
21. jún 2017

@wicka5 presne to iste si hovorim ked niekedy citam co vymyslaju niektore zeny 😂

domculik
21. jún 2017

Fiha inak ma prekvapuje kolke zeny tu odsudzuju autorku aby sa spamatala atd. Sa netvarte ze vam by to bolo uplne jedno. To sa neda porovnavat s kinom alebo supermarketom, ked frajerku na prvu dovolenku zoberie muz na miesto kam chodil s bavalou ! Urcite je to dost divne, mne by sa to tiez ani trochu nepacilo a myslim ze vacsina chlapov len z principu nic take neurobi.

petulda333
21. jún 2017

@domculik mne osobne by to bolo fakt jedno. Su to kraviny nic viac. A komu to vadi ten ma problem sam so sebou

wolfgirl
21. jún 2017

Že hlúposti, ženy vy vôbec nemáte hrdosť? Veď je to pod úroveň. Keď už chce tú istú destináciu, neexistujú tam iné hotely? Čo sa chce ukájať na predstave, že autorku práši tam kde mal ex? Grc :D Osobne by som ani 2x na to isté miesto nešla, na čo? Nechápem. Normálny chlap, ktorý má v hlave niečo iné ako H toto nespraví

jasminet
21. jún 2017

@domculik muzi take veci neriesia - proste sa im niekde paci, boli spokojni, tak sa vratia - co budu spekulovat a hladat nieco ine...
ja som tiez svojho teraz uz manzela zobrala niekam, kde som bola s ex, pytal sa ma ako som to nasla, tak som mu povedala pravdu a viac sme to neriesili. pacilo sa tam aj jemu....bodka... ak si je clovek isty sam sebou, vztahom, partnerom, tak taketo veci ho z rytmu nevyvedu.

wolfgirl
21. jún 2017

Inak ako čítam komentáre, podaktoré by ste si nechali aj koleno vŕtať, keď chlap cvakne dovču, nech by tam pretiahol aj 10 báb, hlavne že je to zadarmo :D Pre také existuje výstižné pomenovanie, začína písmenkom Z :D

dalila00000
21. jún 2017

@ingrideta A vy ste sa počas toho ročného vzťahu niekedy aj rozprávali? Lebo my sme si vždy aj s ex hovorili o zážitkoch z minulosti, čo nás kedy zaujalo a tak, takže viem minimálne to, v akých krajinách boli na dovolenke, pripadne aj v akých lokalitách. Už pri prvotnom dohadovaní si spoločnej dovolenky tak jednoducho povieš, že by si rada išla/nešla tam a tam a je po probléme 😊 Tak sa preboha neurážaj za to, že on konal jednoducho typicky mužsky. Radšej si k tomu v pokoji sadnite a skúste nájsť nejaké riešenie. Zmena hotela, ak má poistenie tak storno a choďte v termíne na nejakú inú lastminutku...každý problém má riešenie.

@zltyslonik Akože vážne? Vážne sa v dnešnej dobe ľudia trestajú za nedostatok komunikácie odpieraním sexu a rozchádzajú sa kvôli takýmto banalitám? Myslela som, že ľudia, ktorí sa ľúbia, sa pri problémoch snažia nájsť kompromis a hľadajú vhodné východisko 🤔

petulda333
21. jún 2017

@wolfgirl ach boze. Z teba musia byt chlapi nadseni... Aj keby som na dovolenku prispela,bolo by mi to jedno. Nevidim na tom nic chore. Povedz uprimne,keby si sa rozviedla a nasla ineho chlapa vymenila by si byt? Postel? Len aby si nespala s novym tam kde predtym s ex? Ak mi nevadi,ze sa ho predtym ina dotykala tak preco by mi toto malo vadit.

domculik
21. jún 2017

@jasminet
@petulda333 tak ale mozno prave nie si je ista tym vztahom, mozno su len na zaciatku, moze jej vselico vrtat hlavou. ja sa jej jednoducho vobec nedivim. je pravda ze niektori chlapi mozno v tomto smere myslia jednoduchsie,, ze pacilo sa mi tam = nemam co riesit, idem znova, ale aj viacere zeny to beru inak.

petulda333
21. jún 2017

@domculik pozri za prve jej nemusel povedat pravdu,mohol klamat no neurobil to. Uz len to svedci o tom aky je. Chcel ju prekvapit,vie ze tam je dobre tak stavil na istotu. Nevhapem co je na tom?! Niektore si same komplikujete zivot hlupostami

domculik
21. jún 2017

@petulda333 pozri to ty nikdy nemozes vediet ci je to v jej pripade hlupost alebo nie. a kazdopadne - stale je to jej vec ze sa jej to nepozdava. zbytocne budes hovorit "vy zeny si komplikujete zivot", ty tiez isto robis niektore veci inak ako ostatne a nemozes za to, proste to tak prezivas, proste mas taky pocit. povedat niekomu "tes sa a neries" ked ma pochybnosti stoji za fajku dymu...

wolfgirl
21. jún 2017

@petulda333 Ty čo riešis? Autorka je asi romantický typ, nemôže byť každý rovnaký, za to že tebe nevadí, nemôže inej vadiť? Muži majú skôr radosť z takých sliepočiek ako si ty, až ich nakoniec taká unudí a nájdu si inde troška adrenalínu🙂 P.S. Nemám problém sa aj presťahovať, na čo budem tvrdnúť na jednom mieste? Keby to chlap chcel a vadilo by mu to, nebudem robiť okolo toho drámu kriste :D

petulda333
21. jún 2017

@wolfgirl ze sliepocka. Ach... Toto nema nic s romantikou!!! A ano berem,ze to moze niekomu vadit,ale robit z toho dramu? Kriste!
@domculik ako pisem berem,ze jej to moze prekazat ale robit dramu nemusi! Mala sa s nim porozpravat to je vsetko a neriesit to na nete s cudzimi ludmi.

domculik
21. jún 2017

@wolfgirl ty si ma inak dnes pekne pobavila - za kazdym tvojim prispevkom sa smejem viac a viac - diky ! 🙂

wolfgirl
21. jún 2017

@petulda333 Kopíruješ moje slová, v pohode, nevadí mi to🙂

wolfgirl
21. jún 2017

@domculik Rado sa stalo :D

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
catherinah
22. jún 2017

Tiez si myslim, ze mohli ist inde. To ten chlap nechces vidiet nieco nove - neokukane? Ale tragediu by som z toho nerobila, vsetko sa da riesit.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
pehavcek
22. jún 2017

Viete zienky. Fakt je skoda, ze sa to uz v kazdej diskusii zvrhava do hadok. Autorka poprosila o radu/nazory a je uz na nej ci si nieco z toho vezme k srdcu alebo nie. Prave roznorodost nazorov dokazuje, ze ludia sa v pohlade na danu situaciu lisia. Je teda pochopitelne, ze aj oni dvaja sa nezhodli v prvom momente. No boze, pohadali sa. Je to teraz na nich. Dopadnut to moze dobre a aj zle. Ale fakt nevidim dovod na to, aby tu bolo taketo rypanie. Snad kazdy chce autorke pomoct. Ci?

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4