icon

Páčilo sa vám v Disneylande Paris?

karin187
5. jan 2020

Ahojte, ako ste boli spokojní s návštevou Disneylandu v Paríži? Lebo recenzie ma dosť odradili. Že všade mega veľa ľudí, dlhé rady a deti z toho boli viacej otrávené akoby si to užili....ďakujem

vikusjk
•
5. jan 2020

@karin187 tiež som zvedavá na reakcie. Chystáme sa tam s malou tento rok, uvažujem, že by sme šli mimo prázdnin, buď v júni, alebo až september a cez týždeň, kedy by nemuselo byť toľko ľudí.
Mňa by tiež zaujímali tipy na ubytovanie, v ktorej časti Paríža je najlepšie sa ubytovať, prípadne nejaké konkrétne tipy? Ďakujem 🙂

saskia_98
•
5. jan 2020

Teraz na silvestra bol kamarat ale povedal ze mega vela ludi bolo. Akurat ze on siel sam s partnerkou cize to az tak nevnimal..

zuzkasp
•
5. jan 2020

📌 aj ja by som rada vedela s akymi velkymi detmi sa oplatí íst (na jar) 😊

princess59
•
5. jan 2020

My sme boli s mužom pred pár rokmi ale s deťmi pod takých 8 rokov by som nešla ... Na veľa atrakcií je výšková norma a veľa ľudí tam bude stále s tým treba počítať ....predsa len je to Disney land pre celú Európu...ale nieje to nič katastrofálne tie rady na atrakcie idú docela rýchlo

abbey1
•
5. jan 2020

Boli sme, dcéra mala 6. Super sme si užili, rady išli rýchlo. My sme boli v máji. Počasie fajn, na pár min spŕchlo.Ale už by sme volili min 2 dní priamo v Disneylande. My sme boli 5 dní v Paríži a z toho jeden deň v zábavnom parku.Ale je to obrovské. Určite by je tam mali 2-3 dní čo robiť.

bluerose
•
5. jan 2020

My sme boli so 6r. a mimo prazdnin, no ludi bolo dost. A vzdy bude, lebo teda chodi tam okrem deti aj vela dospelakov. Niekedy som mala pocit, ze je tam viac partii dospelych ako rodiniek s detmi :D Nas bol nadseny, zazitok pre vsetkych na cely zivot. Rady su podla toho na co, niektore 10min no na tusim dve sme cakali 45min. A atrakcia trvala 2-3 minuty, na porazenie, hehe.
Treba ist hned skoro rano. A priprav sa nato, ze je tam draho, nielen vstup, ale aj jedlo a suveniry. Chceme sa tam este niekedy vratit ked mensie podrastie 🙂

karin187
autor
•
5. jan 2020

ďakujem, toto sa už lepšie čítalo🙂, tak asi ako všade, človek musí rátať aj s pozitívami a negatívami🙂, náhodou niekto ste mali FAST PASS? či aj toto sa oplatí priplatiť?

alivoda7
•
5. jan 2020

My sme boli pred dvoma rokmi v lete (na prelome jula a augusta). Rady boli velke, vacsinou sme cakali tak cca hodinu na atrakciu, kde sme sa povozili vcelku kratko. Ale sprievodkyna nam povedala, ze najlepsie sa oplati ist v takom aprili alebo oktobri, kedy je vcelku dobre pocasie a ludi tam nie je az tolko. Neviem, ako je to teraz, ale vtedy uz Fast Pass-y nefungovali- fungovalo tam vsak take nieco, ze sme isli ku atrakcii a tam sme si zabookovali cas, kedy mozeme prist a prednostne na nu v tom case mozeme ist- nie je to vsak na vsetkych atrakciach, skor vynimocne. Lenze v Disney Lande ide aj o tu atmosferu, nie len o kolotoce.

maria41893
•
17. feb 2025

Všetko,čo si môže dieťa,ale aj dospelý s dušou dieťaťa priať. (až na tie dlhé rady) ale a tým sa dá počítať pri vypredanom parku. Určite odporúčam lístky kúpiť pár dní vopred - https://tiqets.tp.st/vwHLWZSe nakoľko pri vstupe do areálu svietili nápisy Parks sold out a to bolo cez pracovné dni(ale neviem ako to je mimo sezóny) . Bolo to super,človeku sa až nechcelo odísť. Určite sa zas vrátime niekedy