Piesočná pláž Chorvátsko. Poraďte kde máme íst?
Chceme ist k moru na piesocnu plaz len na Chorvatsku ma odradzaju kameniste plaze..mame 2,5 rocneho chlapceka tak hlavne preto . Ak mi neporadite 😀 pojdem az do Grecka 😀
@maca_p Dobrý večer prečítala som si Váš príspevok, síce to je pár rôčkov dozadu, ale chcem sa spýtať písali ste, že ste boli na dovolenke v Chorvátsku - Bratuš môžem sa spýtať ako tam bolo, aké sú tam pláže a či ich je viac? Sú priamo v tej dedinke aj obchody poprípade nejaká reštika, bar.? Zvažujem či ísť do Brtaušu alebo Promajne vedeli by ste mi odporučiť keď ste tam boli, ktoré skôr. ďakujem 🙂
@ginepra
ahoj,na Brači je krásna piesočná pláž Lovrečina,kúsok od Postiry...takže treba dochádzať
http://novalja.sk/chorvatsko/vylety-priroda/pla...
Aj ja by som odporučila ostrov Rab, sme tam boli min. rok s malou, vtedy mala 1,3 roka a super, piesok a dlho dlho len malá voda, sú tam aj zátoky, ku ktorým sme sa autom dopravili - max pol hodinka cesty a tam sme boli mimo veľkej pláže. Aj tam bola plytká voda pre malú ideálna 🙂
ostrov murter, teraz sme sa od tial vrátili, veľká spokojnosť, ostrov je spojení s pevninou, ma viac krásnych piesocnych pláži ale top je pláž slanica, a plytkim vstup im so mora
@maja2005 Ahoj. Okrem pláží sa Vám tam čo ešte páčilo? Je tam večer kam ísť na prechádzku?
@milanchemik sú to prevažne menšie mestá, ale samozrejme dá sa tam prejsť, večer je tam živšie, z mesta jezera je 2,5km trasa popri mori do mesta tisno čo je už na pevnine je to krásna prechádzka pod smrekmi. nenáročné chodenie
@halit13 možem len suhlasit NÍN odporučam dlha pieskova plaž až do mora, žiadna tlačenica na plaži, dlho nizka voda po "kolena" do mora, my sa tam chystame tohto roku s deťmi....to bude raj 🙂
viete prosim odporucit niekto konkretne ubytovanie v lopari co najblizsie pri plazi? uz guglim dva dni a teda najst nieco normalne sa neda.. na termine nezalezi, nehladam podla terminu ale co najblizsie k plazi aby bolo a vyzeralo aspon trocha normalne.. prip. odporucite nejaky dobry portal, ktory zdruzuje vsetky ubytka? lebo co pozeram, tak to vyhlada max tri apartmany v danej lokalite.. bieda

nam sa na baske velmi paci, je tam vsetko! a delfini sme boli pozret aj mi a aj v tom akvariu coje tam sme boli!