icon

Plánujete dovolenku v Chorvátsku tento rok?

petush21
23. mar 2026

Ahojte, chystáte sa tento rok do Chorvátska? Prečo áno/nie?

anonym_99ab77
23. mar 2026

@petush21 Nie..Chorvátsk nie je naša obľúbená krajina ani destinácia.

petirko
24. mar 2026
@anonym_6f5d34

urcite nie, do Chorvatska chodia iba sedlaci. My mame na plane Maldivy, odletame o dva tyzdne, a v lete Thajsko. na jesen sme chceli do Cile ale to zatial nieje iste, nakolko neviem ako to stihnem pracovne.

@anonym_6f5d34 hlupina sprostá

anonym_869eac
24. mar 2026

Boli sme raz a stacilo,ideme do Turecka.

angelinja
24. mar 2026
@tiezjedna

@anonym_6f5d34 pobavilo 😂

@tiezjedna fúha tak áno asi nevie že v Chorvátsku je to drahšie ako v tom jej thajsku

angelinja
24. mar 2026

Nech si kto chce hovorí čo chce Chorvátsko je jedna z najčastejších krajín aké som videla.nebojis sa tam jesť ani sadnúť na lavičku a nemusíš sa obzerať či za tebou nejdú ľudia inej farby

stormie
24. mar 2026
@anonym_6f5d34

urcite nie, do Chorvatska chodia iba sedlaci. My mame na plane Maldivy, odletame o dva tyzdne, a v lete Thajsko. na jesen sme chceli do Cile ale to zatial nieje iste, nakolko neviem ako to stihnem pracovne.

@anonym_6f5d34 myslis sedliakov ako DiCaprio, Kidman, Bezos …. Alebo taky Gaborikovci? Tak ty si potom uz iny level, gratulujem 👍

dovolenkar75
24. mar 2026
@anonym_6f5d34

Ja budem. znova sedliak ako ako každý rok, navštívim Chorvátsko.Sice mi nebude bombovo a nedovezie ma domov vládny špeciál,ale sadnem do autíčka odsoferujem si 8 hodín,väzmem pol domu,aby deti nič nepostradali a užijem si 10 dní na piesočnatej pláži,bez ježkov a ostrých skál,v studenej 25-28 stupňovej vode, zaplatím si tých 1600 Eur možno tento rok a 50 eur viac kvôli zvýšeným PHM,nenavstivim síce všetky turecké a iné nemocnice kvôli žalúdočným potiažom a 40 kam horuckam,ale spokojný a oddýchnutí sa vrátim späť,kedy chcem ovšem, aby som tie zvyšné peniažky (a nie málo) mohol ešte aspoň 5-6 krát využiť v susednom Orbanistane na termálne vody, šmýkačky, vlny a prúdy, halászlé a gulasik a lacupecsene.takze príjemné leto vám prajem,hlavne tým,,sedkliakom' !!!!

anonym_e0dd55
24. mar 2026

na dovolenku do Chorvatska nepojdeme/ ani nechodime drahe nekvalitne sluzby a tak, ani plaze mi nevyhovuju,
chodime tam ale sluzobne takze uplne sa mu nevyhnem, ale dovolenka tam nie

simca06022011
24. mar 2026

@petush21 nie, nelaka ma chorvatsko uz davno... 🙂 ale nic osobne, pre mna tiez draho a v "oblubenych" destinaciach spina

anonym_f8e727
24. mar 2026

Boze tieto zabymysie dotahovacky “kto je vacsi sedlak” kvoli tomu kto ide kam na dovolenku 🤯

Kazdemu vyhovuje nieco ine, co tak prestat urazat kvoli vyberu dovolenky.

Ale aby som odpovedala:
Do HR nechodime uz roky. Nevyhovuje nam teplota mora (ja potrebujem naozaj polievku)… ale HR ako krajina sa mi paci

anonym_a436da
24. mar 2026

My sme boli uz 2x. Najlepsie ist autom. Mne napr vadia tam kamienky na plazi. Vzdy sme hladali ubytko cez booking (all inclusiv vyjde majland). Mali sme apartman ale jedli sme v restikach lebo kazdy den sme niekam isli na okolí autom, nebavilo nas furt sa iba kupat. Nebolo tam zle v tom Chorvatsku ale za mna Egypt a to sme uz pochodili par krajín (mimo exotiky, nato este momentalne setrime uz vyse roka)

tiezjedna
24. mar 2026
@stormie

@anonym_6f5d34 myslis sedliakov ako DiCaprio, Kidman, Bezos …. Alebo taky Gaborikovci? Tak ty si potom uz iny level, gratulujem 👍

@stormie ja som tiež rada sedliak v tomto smere, a aj ním s radosťou zostanem😎😂

stormie
24. mar 2026
@tiezjedna

@stormie ja som tiež rada sedliak v tomto smere, a aj ním s radosťou zostanem😎😂

@tiezjedna asi pred 2 rokmi sme vecerali na terase vedla Valabika, citila som sa riadne sedliacky 🤣 ale chapem ze pre niekoho toto nemusi byt vhodna spolocnost na urovni … radsej domorode obyvatelstvo v exotike a dovolenka v style “cim dalej a cim viac extra tym lepsie”

matkahelka
24. mar 2026

@petush21 ano.ako kazdy, kazducky rok poslednych 15 rokov. moj muz je milovnik chorvatska, uz to preniesol z casti aj na starsiu dceru, tak sa prisposobujem. tento rok ideme na brac v auguste. ale teda my chodievame pocas roka aj inam, keby to mala byt moja jedina dovolenka v roku, vzburila by som sa.

petagal
24. mar 2026

Baby, ja sa priznám, že na dovolenke pri mori som bola vždy len v Chorvátsku a zaujala ma poznámka, že Chorvátsko sa páči dovtedy, kým nevyskúšaš niečo iné. Tak kam teda inam by ste mi poradili, kde je pekné more a dobré služby?

tiezjedna
24. mar 2026
@petagal

Baby, ja sa priznám, že na dovolenke pri mori som bola vždy len v Chorvátsku a zaujala ma poznámka, že Chorvátsko sa páči dovtedy, kým nevyskúšaš niečo iné. Tak kam teda inam by ste mi poradili, kde je pekné more a dobré služby?

@petagal to ti povie len niekto, kto Chorvátsko pozná maximálne z Istrie a v plnej sezóne😉 My máme precestovaný skoro celý svet, a napriek tomu sme si urobili druhý domov práve v Chorvátsku👍

krkavcia_mater
24. mar 2026
@tiezjedna

@petagal to ti povie len niekto, kto Chorvátsko pozná maximálne z Istrie a v plnej sezóne😉 My máme precestovaný skoro celý svet, a napriek tomu sme si urobili druhý domov práve v Chorvátsku👍

@tiezjedna ja by som povedala, ze je to otázkou vkusu a preferencií

krkavcia_mater
24. mar 2026
@angelinja

Nech si kto chce hovorí čo chce Chorvátsko je jedna z najčastejších krajín aké som videla.nebojis sa tam jesť ani sadnúť na lavičku a nemusíš sa obzerať či za tebou nejdú ľudia inej farby

@angelinja co mas proti ludom inej farby? Hitlerova vnucka?

tiezjedna
24. mar 2026
@krkavcia_mater

@krkavcia_mater častejšie skôr povrchnosti a nevedomosti😉

beronsche
24. mar 2026
@krkavcia_mater

@krkavcia_mater presne tak...každý má iné preferencie a jediná sedlactina je, sa kvôli tomu cítiť ako niečo extra...

Beriem, keď niekto povie, že preferuje inú destináciu kvôli xy faktorom. Ale tváriť sa, že dovolenka v Chorvátsku je celoplosne za trest a chodia tam len chudáci je čisté strapnovanie sa.

misicka921
24. mar 2026

Tento rok aj my polemizujeme ci ísť alebo nie či ostane doma na Slovensku.. keďže vypukla vojna a sú všelijaké ohlasy na Európu bojíme sa .. ale predsa doma je doma ale raz za rok vypadnúť je dobré aj inde ...noo uvidíme čo bude do leta .

angelinja
24. mar 2026
@krkavcia_mater

@angelinja co mas proti ludom inej farby? Hitlerova vnucka?

@krkavcia_mater boze trapne sprostosti, chod do pariza a potom si mozno aj ine povies

scila
24. mar 2026

@petush21 máme rezervované na jún tak dúfam, že sa nič nestane a že si s deťmi užijeme more a vôňu borovíc.

anonym_54457a
24. mar 2026

Nie, pretože existujú oveľa lepšie aj lacnejšie destinácie. Nemám rada preplnené betónové “pláže”, studenú vodu a predražený service na veľmi nízkej úrovni. Navyše tam pôjde pól Európy pretože ževraj všade inde to je “nebezpečne” … aspoň bude inde prázdnejšie

elhome
26. mar 2026

Chodíme už 11rokov do Chorvátska,stále na iné miesto,prešli sme si celú Istriu a niečo z Dalmácie.Sme kempisti aj keď kempy sú už drahšie pomaly ako hotel ale kempy sú prekrásne a mi to milujeme.Po ceste do Chorvátska zájdeme aj do Slovinska a Talianska.Chodime do HR aj v máji na turistiku a ta kraaasa,ktorú stále vidíme je neopísateľná.V lete si hľadáme pláže kde sme niekedy aj sami a nevadí nám,že sa prejdeme ale nikdy nemáme žiadnu tlacenicu na pláži.Do HR chodíme lebo to tam milujeme a máme už aj kamarátov ku ktorým sa každým rok zastavíme na kávičku.Kazdy rok navštívime aj mieste kde sme už boli po ceste domov . Chorvátsko treba spoznať z každej strany a nie len z tej letnej turistickej.

katkaseiner
27. mar 2026
@anonym_6f5d34

@anonym_6f5d34 za mna je sedlak ktoremu uz prsi do nosa... Osobne nie som za Chorvátsko, pretoze na mna je tam studené more a chorvati uz nevedia kolko pytat za jedlo v reštaurácii ale nikdy by som nepovedala ze Chorvátsko je pre sedlakov. Akoze trosku sa uvedom pre boha..

katkaseiner
27. mar 2026
@petagal

@petagal ja Chorvátsko nemusim kvoli studenej vode, teraz vo feb sme boli na Sicilii, to more tam je krasne, zial musime ist znova aby sme ho skusili. Mne vyhovuje more aj v Turecku, grécku (Kreta, Thassos, Rhodos,ale aj pevnina. Dokonca bolo super aj v uk (Bournemouth) ale aj v Dansku (Blokhus). Ja sa určite chystam v dohľadnej dobe na Sardiniu - hoci to bude isto drahsie ako Chorvátsko autom

anonym_8b9425
27. mar 2026
@anonym_6f5d34

@anonym_6f5d34 Keď ukazuješ na niekoho prstom, že aký je, tak jeden prst smeruje na neho, ale tri na teba. Vyskúšaj si to. Čiže si taká istá istá, vlastne ešte horšia. Veď jedine sedlák môže na človeka povedať, že je sedlákom kvôli tomu, že ide niekam na dovolenku. Je jedno, či na Slovensku trávi dovolenku, či v Chorvátsku či hoci kde inde. A niekto sa správa ako sedlák a nepomôže mu ani to, že je na Maldivach. A väčšinou sú to presne tí ľudia ako si ty - čo povedia na iného, že je sedlák kvôli tomu, že sedí na deke v Chorvátsku....

anonym_6f5d34
27. mar 2026
@anonym_8b9425

@anonym_6f5d34 Keď ukazuješ na niekoho prstom, že aký je, tak jeden prst smeruje na neho, ale tri na teba. Vyskúšaj si to. Čiže si taká istá istá, vlastne ešte horšia. Veď jedine sedlák môže na človeka povedať, že je sedlákom kvôli tomu, že ide niekam na dovolenku. Je jedno, či na Slovensku trávi dovolenku, či v Chorvátsku či hoci kde inde. A niekto sa správa ako sedlák a nepomôže mu ani to, že je na Maldivach. A väčšinou sú to presne tí ľudia ako si ty - čo povedia na iného, že je sedlák kvôli tomu, že sedí na deke v Chorvátsku....

@anonym_8b9425 to nemyslis vazne ze si do chorvatska nosis deku. To sa necudujem potom ak napises ze salam a konzervy.

anonym_8b9425
27. mar 2026
@anonym_6f5d34

@anonym_8b9425 to nemyslis vazne ze si do chorvatska nosis deku. To sa necudujem potom ak napises ze salam a konzervy.

@anonym_6f5d34 Píšem niekde o sebe? A nie, pointa nebola deka 🙂 Pointa bola, že hodnotiť ľudí podľa destinácie je dosť slabé (alebo inač povedané - sedlácke). Ale chápem, že keď niekto nemá iný argument, chytí sa deky.