icon

Plánujete dovolenku v Chorvátsku tento rok?

petush21
23. mar 2026

Ahojte, chystáte sa tento rok do Chorvátska? Prečo áno/nie?

Strana
z3
petagal
27. mar 2026
@katkaseiner

@petagal ja Chorvátsko nemusim kvoli studenej vode, teraz vo feb sme boli na Sicilii, to more tam je krasne, zial musime ist znova aby sme ho skusili. Mne vyhovuje more aj v Turecku, grécku (Kreta, Thassos, Rhodos,ale aj pevnina. Dokonca bolo super aj v uk (Bournemouth) ale aj v Dansku (Blokhus). Ja sa určite chystam v dohľadnej dobe na Sardiniu - hoci to bude isto drahsie ako Chorvátsko autom

@katkaseiner no vidíš a v UK ste sa boli kúpať v letnej sezóne alebo vrámci nejakého výletu. Chcela by som vedieť, či sa tam dá normálne stráviť letná dovolenka, keď sú v južnej Európe horúčavy. Mne studená voda až tak nevadí.

katkaseiner
27. mar 2026
@petagal

@katkaseiner no vidíš a v UK ste sa boli kúpať v letnej sezóne alebo vrámci nejakého výletu. Chcela by som vedieť, či sa tam dá normálne stráviť letná dovolenka, keď sú v južnej Európe horúčavy. Mne studená voda až tak nevadí.

@petagal my sme v UK zili 5 a pol roka. Leto je tam take vselijake... su aj horucavy ale teda pocasie fakt premenlive a skor dazdive. Ale zato mi vobec nevadilo ze som dokazala fungovat v kozaku celorocne (nepotrebovala som v zime ziadnu zimnu bundu, len som hodila teplejsiu mikinu pod kozak).
Inak v Uk Bornemouth sa nam velmi pacil, tak isto Weymouth, Isle of Wight. Len teda pocasie fakt nevypocitatelne... my sme ale byvali nie daleko (Winchester) , tak na 1denny vylet sa to dalo

seli4
27. mar 2026
@petagal

Baby, ja sa priznám, že na dovolenke pri mori som bola vždy len v Chorvátsku a zaujala ma poznámka, že Chorvátsko sa páči dovtedy, kým nevyskúšaš niečo iné. Tak kam teda inam by ste mi poradili, kde je pekné more a dobré služby?

@petagal napríklad Grécko? Tuším na Sarti sa dá ísť autom není to tak ďaleko asi ako do stredného Chorvátska ale nebola som tam ešte. Niekto má rád aj Bulharsko ale ja by som už radšej to Grécko volila 💙

petagal
27. mar 2026
@seli4

@petagal napríklad Grécko? Tuším na Sarti sa dá ísť autom není to tak ďaleko asi ako do stredného Chorvátska ale nebola som tam ešte. Niekto má rád aj Bulharsko ale ja by som už radšej to Grécko volila 💙

@seli4 mne Chorvátsko autom nevadí, ideme vždy s kamarátmi, vezmeme veľký apartmán, spolu varíme, deti sa hrajú a je to super. Len som chcela vedieť, od tých, ktorí vedia porovnávať, prečo si myslia, že iné krajiny sú v zmysle letnej dovolenky lepšie ako Chorvátsko.

seli4
27. mar 2026

Áno ideme tento rok do Chorvátska na Istriju🤍... Istria je za mňa krásna lokalita a nemusí sa tam dlho cestovať autom🙂) ako dieťa sme stále chodili na Istriju, potom som bola aj v iných miestach Chorvátska ale nikde nebolo tak pekne ako tam 💙 možno ešte Dubrovnik ale to je moc ďaleko autom na mňa...už keď tak ďaleko tak Grécko by som dakedy vyskúšala alebo zobrať sa letecky inde ďalej to už je veľa na výber 🙂)

anonym_f8e727
27. mar 2026
@petagal

@seli4 mne Chorvátsko autom nevadí, ideme vždy s kamarátmi, vezmeme veľký apartmán, spolu varíme, deti sa hrajú a je to super. Len som chcela vedieť, od tých, ktorí vedia porovnávať, prečo si myslia, že iné krajiny sú v zmysle letnej dovolenky lepšie ako Chorvátsko.

@petagal krajsie plaze, pieskove, bez jezkov, lepsie sluzby, ina mentalita 🤷‍♀️
Ale napr.moja sestra bola vselikde a uz roky sa vracaju len do HR. Ono je to o tom, co komu vyhovuje. My milujeme AI rezorty… mojej sestr by za taky pobyt museli zaplatit 😂😂😂😂 cize vzdy vzdy je to o nastaveni danej osoby/rodiny/skupiny 🤷‍♀️
Ja stake tvrdim:neexistuje horsie a lepsie destinacie (ak berieme do uvahy tie klasicke-letne dovolenkove) a neexistuje horsi a lepsie travenie dovolenky, lebo vzdy je to len a len o prioritach tych, ktori na tu dovolenku idu… to len tu na MK som sa stretla s takou dehonestaciu vyberu dovolenky (akejkolvek)

Strana
z3