icon

Plánujete dovolenku v Chorvátsku tento rok?

petush21
Dnes o 08:08

Ahojte, chystáte sa tento rok do Chorvátska? Prečo áno/nie?

anonym_88aeb3
Dnes o 08:12

Áno, prečo nie?

biba_18
Dnes o 08:13

nie. lebo tento rok sa nechystám zatiaľ nikam...

babushkaem
Dnes o 08:13

áno, chodíme každý rok, aj ked to vyjde viac ako dovolenka letecky, ale nam sa tam paci. a teraz mame male dieta a nemam odvahu ist s nou lietadlom

kovackaadka
Dnes o 08:15

Ano, ideme na veľkú noc.

anonym_358e04
Dnes o 08:22

Nie.chystam sa inde

katica06
Dnes o 08:23

Lebo konsolidujeme....a chystáme sa inde

anonym_fda2aa
Dnes o 08:24

Nie, nechodim do Chorvatska. Pre mna nema ziadnu pridanu hodnotu. Bola som velakrat v minulosti, nikdy ma Chorvatsko neohurilo.

minesasubu
Dnes o 08:30

Nie do Chorvátska nechodíme
sú omnoho lepšie krajiny kde si vážia nielen rodiny s deťmi ale sú viac friendly voči nim

nairobi
Dnes o 08:31

Áno ideme

canerko
Dnes o 08:34

Ano samozrejme,kazdy rok ine mesto.Tu zijem,mam nablizko,hocikedy odbehneme na predlženy vikend.

belllinka
Dnes o 08:48

Nie, nemám rada kamene, studenú vodu a more bez vĺn.

anonym_3cf712
Dnes o 09:24

@petush21 nie. Do Chorvátska nechodíme, nepáči sa nám tam, príde mi to tam také nijaké

la_dolce_vita
Dnes o 09:30

Nie, pretoze som bola v Chorvatsku davnejsie viackrat, vtedy sa mi celkom pacilo, ale ked clovek ide inde a vidi a zazije lepsie, tak sa uz nechce vratit. Ani nie som typ, co chodi na rovnake miesta, chcem spoznat co najviac novych destinacii. Dalsia vec, ze muza by som tam uz nedostala, Chorvatskom bol sklamany.

tiezjedna
Dnes o 09:35

samozrejme, odkedy sme si tam poriešili bývanie, trávime tam každý rok 4-5 mesiacov, letím "odzimovať" budúci týždeň a už sa fakt teším. Milujem to tam!❤

anonym_6f5d34
Dnes o 09:42

urcite nie, do Chorvatska chodia iba sedlaci. My mame na plane Maldivy, odletame o dva tyzdne, a v lete Thajsko. na jesen sme chceli do Cile ale to zatial nieje iste, nakolko neviem ako to stihnem pracovne.

anonym_e024ec
Dnes o 09:44

@petush21 mala som v plane ale finančne by sme to tento rok nedali. Kvôli moru sa nejdem zadlžiť

stormie
Dnes o 09:47

Nie, lebo na jesen sa mi podarilo najst letecku dovolenku first minute all inclusive za porovnatelnu cenu ako by sme dali za chorvatsko. Tam sme boli 4 roky po sebe, bolo dobre, aj piesocna plaz, more teple, nehladovali sme … ale z roka na rok drahsie, tak teraz to skusime takto.

biba_18
Dnes o 09:51

@anonym_6f5d34 to hádam nie ...

anonym_c2029c
Dnes o 09:53

my tento rok sicília

babushkaem
Dnes o 10:06
@anonym_6f5d34

urcite nie, do Chorvatska chodia iba sedlaci. My mame na plane Maldivy, odletame o dva tyzdne, a v lete Thajsko. na jesen sme chceli do Cile ale to zatial nieje iste, nakolko neviem ako to stihnem pracovne.

@anonym_6f5d34 :D milujem

tiezjedna
Dnes o 10:16
@anonym_6f5d34

@anonym_6f5d34 pobavilo 😂

ria_sprout
Dnes o 10:23

Ja som sedlák, Chorvátsko milujem a pôjdem tam. Síce na krátko v septembri ale pôjdem. Tiež pôjdem ako sedlák do Talianska, ako sedlák do Rakúska a dokonca ako sedlák do čiech. Užijem si dovolenky, pozriem krajiny a budem myslieť na tých pánov čo sú taki úžasní že si rochnia na maldivach a hrozne im budem zavidiet 💩😜

slavomira236
Dnes o 11:31

Nie nelaka ma chorvatsko prena aj voda chladna. Kamene a piesocnate plaze preplnene a uzke dost

domiklik
Dnes o 11:56

@petush21 ano ideme do starého dobrého Zadaru. Pre mňa je dobra dovolenka spojená s jedlom, nočným vyžitím. Po minuloročnom All Inclusive pobyte som sa zaprisahala, ze ma do Turecka už nikto nedostane.

beronsche
Dnes o 12:02

Áno, plánujeme. Pretože to tam máme radi.

krkavcia_mater
Dnes o 12:10

nie, neláka nás Chorvátsko, našej mentality máme až až.. príroda krásna, ale nechutí nám ani ich jedlo.. Takže skôr krajiny ako Španielsko, Portugalsko, Grécko...

a0
Dnes o 12:53

Nie, bola som tam raz, nepáčilo sa mi, 3x som si tam dorezala nohu na kameni 😅. Takže vyberám skôr piesočnaté pláže. Alebo menej turistické miesta, kde nie je ani more.

anonym_37ce84
Dnes o 13:34
@anonym_6f5d34

@anonym_6f5d34 Nechodím do Chorvátka, nepáči sa mi tam, ale sedlácky a malomeštiacky bol tvoj koment, ak to nebolo myslené ako sarkastický humor.

anonym_509281
Dnes o 14:19

My sedliaci pojdeme cez leto do milovaneho Chorvatska. Sedliaci volakedy pracovali na roliach, boli to pracoviti ludia. Radime sa k nim. Sme pracoviti. Aj vdaka nam maju dalsi ludia pracu. Vazim si, ze sme makaci a ti sedliaci.