Problémy s neskorým odchodom z dovolenky
Ahojte žienky, manžel začal vyberat dovolenku a zvolil si Egypt. To sa mi síce nepáči dvakrát, ale može byt, po dlhšej dobe zas. A jeden dost dobrý hotel, ale....Odlet je tam v noci, čo nie je pohroma, ale teda ten odlet. Zase o pol dvanástej v noci transfer na letisko s tým, že nám v ten den okolo jedenástej prestrihnú náramky all inclusive, nebudeme mat nárok na žiadne nápoje alko či nealko, len na obed a večeru, budeme musiet uvolnit izbu a byt tam ako bezdomovci dakde. Je tam síce možnost doobjednat si izbu za 160 dolárov, ale nie vždy je volná, nie vždy to klapne. Budeme tam mat 5 ročné dieta (autistu). Manžel stále hovorí, že aj ked to s tou druhou izbou akože nevyjde, no tak sa na to pripravíme, niekde si tam nachystáme, nastrkáme vodu a nejak prežijeme: no tak neplatím si dovolenku, aby som to akože prežila, kde sme. Ako mu to vyhovorit? Naviac ten hotel je síce pekný a rozlahký, ale trochu betonova dzungla. A ten uzavretý rezort.
Transfér na letisko z hotela budete mať už okolo 20:00(odlet 23:30) a už na letisku sa premotať dá.
Naša si pospala pred odletom na letisku a prespala aj let, mali sme to takto vačšinou, aj Turecko, Tunis..je to náročné určite, hlavne mať dieťa na rukách, žiaľ to takto býva často( alebo my sme mali)
V hoteli vychádzajú v ústrety, možete využívať všetko akurát, že batožinu máte na recepcii..
@anonym_autor
kks, cista sedlac...ze "tak sa na to pripravime a niekam si to schovame"
😀 😀 😀
izba na den naviac je 146 eur pre styroch a mate vsetko ako dovtedy - all inclusive, sprchu, deti si mozu cez den pospat
pokial je pre vas suma 146 eur nad vas rozpocet - apartman v chorvatsku, jedlo z domu a cesta autom to isti
@nyusika Nebude HR, ani GR, ani IT -všetko dražoba a slabé služby vraj. My sme mali all naposledy a aj tak sme si kupovali basu vody , čo sme si sami doplňali do chladničky , - tie slabé služby sa prejavili napr. v tomto, ale čert to ber, ostatné to vynahradilo .Pri odchode žiadny balíček s jedlom, ale neponížila som sa ku krádeži. Kúpili sme si v obchodíku.
@nyusika Nebude HR, ani GR, ani IT -všetko dražoba a slabé služby vraj. My sme mali all naposledy a aj tak sme si kupovali basu vody , čo sme si sami doplňali do chladničky , - tie slabé služby sa prejavili napr. v tomto, ale čert to ber, ostatné to vynahradilo .Pri odchode žiadny balíček s jedlom, ale neponížila som sa ku krádeži. Kúpili sme si v obchodíku.
@andrejka2424 Lebo SK je lacne a sluzby su tu na spickovej urovni😆
@andrejka2424 Lebo SK je lacne a sluzby su tu na spickovej urovni😆
@luccys Však preto idú ľudia do Turecka, Egypta- aspoň si myslím, nebola som tam a nechystám sa. Lebo dostanú za svoje prachy maximum a v Europe by za rovnaký štandard zaplatili viac.
@andrejka2424 vies co, ked si niekto proste zabali nejaky kolacik...alebo spravi (nie pri all inclusive, ale pri polpenzii) jeden rozok pre dieta - OK, nic nepoviem...ale mat plan, ze MY SI SKRYJEME VODU..kks, to uz co je ?
@andrejka2424 vies co, ked si niekto proste zabali nejaky kolacik...alebo spravi (nie pri all inclusive, ale pri polpenzii) jeden rozok pre dieta - OK, nic nepoviem...ale mat plan, ze MY SI SKRYJEME VODU..kks, to uz co je ?
@nyusika Mňa by viac štvalo to nepohodlie bez izby , ako strach že uschnem, lebo si vodu nemôžem kúpiť, iba schovať .Hlavne neplatiť za ňu.
@nyusika Mňa by viac štvalo to nepohodlie bez izby , ako strach že uschnem, lebo si vodu nemôžem kúpiť, iba schovať .Hlavne neplatiť za ňu.
@andrejka2424 hlavne uz vidim, ako chodia do uschovne batozim tajne logat teplu vodu, ktoru natajnasa vybalia z kufrov
@andrejka2424 hlavne uz vidim, ako chodia do uschovne batozim tajne logat teplu vodu, ktoru natajnasa vybalia z kufrov
@nyusika 😂
Moji rodicia uz pochodili viac hotelov a ked aj izbu musis odovzdat a nepodari sa dokupit, tak all inclusiv sluzby platia az pokial neodchadzas. Nikdy neostali hladni, ani smadni. A pri poobednych/vecernych odletoch, to tak funguje. Ked cme odchadzali o 1v noci z hotela z turecku, izbu nam nechali. Kebyze odchadzame skor, uz musime odist z izby. (Maju to nejako casovo urcene)
Moji rodicia uz pochodili viac hotelov a ked aj izbu musis odovzdat a nepodari sa dokupit, tak all inclusiv sluzby platia az pokial neodchadzas. Nikdy neostali hladni, ani smadni. A pri poobednych/vecernych odletoch, to tak funguje. Ked cme odchadzali o 1v noci z hotela z turecku, izbu nam nechali. Kebyze odchadzame skor, uz musime odist z izby. (Maju to nejako casovo urcene)
@1aduliatko1 kebo ste mali zaplatenu aj tu poslednu noc na hoteli kedze ste odchadzali po polnoci a idlet skoro rano
A skusit ist bez cestovky?Vyberies si let aky ti vyhovuje.Do hotela sa dostanes za par drobnych uberom ci boltom.Kamoska.teraz tak bola min.tyzdenVsetko si riesili sami a mali to ovela lepsie ako ludia,ktori isli s cestovkou.

@anonym_cc80dc čítala som niekolko recenzii a s tím pitím je to tak, že odoberú náramok a pi si vodu aj z mora, nie je nárok na nic. A manžel, tak sa na to pripravíme a niekde si tam to pitie schováme .
@anonym_autor
kks, cista sedlac...ze "tak sa na to pripravime a niekam si to schovame"
😀 😀 😀
izba na den naviac je 146 eur pre styroch a mate vsetko ako dovtedy - all inclusive, sprchu, deti si mozu cez den pospat
pokial je pre vas suma 146 eur nad vas rozpocet - apartman v chorvatsku, jedlo z domu a cesta autom to isti