Problémy s neskorým odchodom z dovolenky
Ahojte žienky, manžel začal vyberat dovolenku a zvolil si Egypt. To sa mi síce nepáči dvakrát, ale može byt, po dlhšej dobe zas. A jeden dost dobrý hotel, ale....Odlet je tam v noci, čo nie je pohroma, ale teda ten odlet. Zase o pol dvanástej v noci transfer na letisko s tým, že nám v ten den okolo jedenástej prestrihnú náramky all inclusive, nebudeme mat nárok na žiadne nápoje alko či nealko, len na obed a večeru, budeme musiet uvolnit izbu a byt tam ako bezdomovci dakde. Je tam síce možnost doobjednat si izbu za 160 dolárov, ale nie vždy je volná, nie vždy to klapne. Budeme tam mat 5 ročné dieta (autistu). Manžel stále hovorí, že aj ked to s tou druhou izbou akože nevyjde, no tak sa na to pripravíme, niekde si tam nachystáme, nastrkáme vodu a nejak prežijeme: no tak neplatím si dovolenku, aby som to akože prežila, kde sme. Ako mu to vyhovorit? Naviac ten hotel je síce pekný a rozlahký, ale trochu betonova dzungla. A ten uzavretý rezort.
@anonym_autor vzdy lepsie vecer ako srano o 4 tej z hotela ako sme isli my teraz...den zaplateny a nic z neho. Nevyspati sme boli a 3hodiny skor na letisku potom este meskanie 2 hodiny naskocilo...no kosice blbe odchody zas tak mame ranny let domov. V hoteli nam dali aspon balicek ranajkovy. Cez aku cestovku aky hotel??
Za mna nie
@a0 No manžel si chce ten další den este dokúpit izbu, ale že nie vždy sa to podarí. Budeme upozornení na to, že tá možnost je, ale nie je stopercentná, taká neistota. Raz ešte ako slobodná bezdetná som bola tak v Chorvátsku, že mi izbu vzali o 10:00 ráno a večer po 19:00 bol odchod, batožinu som si síce mala kde odložit, ale len na tej pláži ako bezdomovec, nebolo to ktoviečo. A s dieťatom? A s autistoum? náhodou ho to tam chytne a čo potom?
@anonym_autor akože nie je ? Veď si druhu izbu booknite hneď po zaplatení dovolenky. Ešte lepšia možnosť je neskorší check out
Všetky takéto rezorty sú ako sídlisko - to je daň zá pohodlie a servis - pokiaľ teda cestujete s malými deťmi
@anonym_autor inak este k tym nočným letom. Za mna su nocne lety najlepsie. Vzdy som prespala väčšinu casu. A ani deti nerobili cirkus ako na denných letoch. Egypt je super. Krasne more, bude sa vam pacit. Pri Hurgrade robia aj delfinoterapiu s detičkami. Ked uz tam budete, mozno sa oplati sa popytat a zobrat tam maleho aspon 2x za tu dovolenku. My sme boli plavat s delfínmi ako atrakcia ale tam bolo vekové obmedzenie a vo vedľajšom bazene bolo akurat postihnute dievcatko na plávaní take malicke, mozno malo dva roky. Potom som googlila, ze tam chodia na delfinoterapiu s detičkami. S tou delfinoterapiou ta chcem iba motivovať aby si ten Egypt nezavrhla. Bola som tam asi 12x a vzdy super.
@betulinka1 toho sa práve bojím, pretoze náš malý sa velmi boji zvierat. Dokonca aj nasej macky, ktora nic nerobi. Rád sa pozrie cez sklo napríklad. Ale dotknut sa, to je problém.
@anonym_autor nepreháňaj.Nikto ti nebude strihať naramky veď vy môžete využívať všetko celý areál do odletu.Stravu si viete zaplatiť zvlášť a syn si vie zdriemnuť na gauči na recepcii.Odlet a prílet sa vám môže zmeniť, ale odlet by som nechcela nočný hlavne s dietatom
@anonym_cc80dc čítala som recenzie, že tak to je. Obed a večeru by nám dali, ake nápoje už nie.
@anonym_autor vzdy lepsie vecer ako srano o 4 tej z hotela ako sme isli my teraz...den zaplateny a nic z neho. Nevyspati sme boli a 3hodiny skor na letisku potom este meskanie 2 hodiny naskocilo...no kosice blbe odchody zas tak mame ranny let domov. V hoteli nam dali aspon balicek ranajkovy. Cez aku cestovku aky hotel??
@anonym_autor snáď nebudeš piť whisky celý deň.Vodu, colu si kúpite v reštaurácii, alebo v bare, alebo v obchode.Strava je dôležitá
@slavomira236 prvý a posledný deň musíš rátať na odchod nie dovolenku
@anonym_cc80dc čítala som recenzie, že tak to je. Obed a večeru by nám dali, ake nápoje už nie.
@anonym_autor čo to je za blbinu že jedlo vám dajú ale pitie nie ?
Chodíme do Egypta cez 20 rokov a s týmto sme sa ešte nestretli.
Keď nechceš povedať hotel, ok. Chcela som ti poradiť ak budem vedieť.
@anonym_autor akoze my sme mali letiet o 23.30hod,a az do odchodu sme si mohli pytat uplne vsetko,dokonca aj flasu perlivu sme si zobrali pri odchode.Sice leteli sme az o 2hod v noci,teda sme aj na letisku dostali aspon kavu a vody zdarma.Na slovensko sme prileteli okolo 5tej rano.
Ak to uz muz zaplatil tak s tym uz nic nenarobis,ak nie mozno sa to da este zmenit.
Ja by som donho tak vrtala,ze by to isiel sam zmenit.Ale u vas o vsetkom rozhoduje asi len muz sam a ty sa vzdy prisposobujes.
Teraz mame celkom fajn odchod,rano o 5tej vyrazame z domu a okolo 9tej to leti takze z toho dna este bude aj kupanie.Minuly rok aj prichod na hotel bol okolo 9tej vecer,a to kym vybavia izby sme si tak akurat lahli a isli spat.Prvy den bol za nami.
@anonym_autor čo to je za blbinu že jedlo vám dajú ale pitie nie ?
Chodíme do Egypta cez 20 rokov a s týmto sme sa ešte nestretli.
Keď nechceš povedať hotel, ok. Chcela som ti poradiť ak budem vedieť.
@maca1984 neviem si predstaviť ako by to spravili čo ich nepustia k automatu?
@anonym_autor akoze my sme mali letiet o 23.30hod,a az do odchodu sme si mohli pytat uplne vsetko,dokonca aj flasu perlivu sme si zobrali pri odchode.Sice leteli sme az o 2hod v noci,teda sme aj na letisku dostali aspon kavu a vody zdarma.Na slovensko sme prileteli okolo 5tej rano.
Ak to uz muz zaplatil tak s tym uz nic nenarobis,ak nie mozno sa to da este zmenit.
Ja by som donho tak vrtala,ze by to isiel sam zmenit.Ale u vas o vsetkom rozhoduje asi len muz sam a ty sa vzdy prisposobujes.
@anonym_144970 no vadime sa, bo minulý rok bolo viac podla neho, teraz chcem aby bolo viac podla mna. Do Grecka nechce, že drahé a nic také tam nie je. Za seba, ist tam nemusím. Jedno leto som bola na Korfu 3 mesiace, radsej ist, kde som zatial nebola, nech vidím nieco ine. Proti Egyptu nic nemám, bola som tam dokonca v juli a s tou teplotou to tam nebolo tak drastické, dokonca mi bolo niekedy az zima, do toho som bola tehotná, že by chladné leto? Zaplatene to nie je, najradsej by som Chorvatsko autom, ale manžel je nadšenec do Egypta.
Je to Barcelo Tiran Sharm. V recenziach píšu, že odoberu náramky okolo 12:00 hodiny, máte nárok už len na obed a večeru.
@anonym_144970 no vadime sa, bo minulý rok bolo viac podla neho, teraz chcem aby bolo viac podla mna. Do Grecka nechce, že drahé a nic také tam nie je. Za seba, ist tam nemusím. Jedno leto som bola na Korfu 3 mesiace, radsej ist, kde som zatial nebola, nech vidím nieco ine. Proti Egyptu nic nemám, bola som tam dokonca v juli a s tou teplotou to tam nebolo tak drastické, dokonca mi bolo niekedy az zima, do toho som bola tehotná, že by chladné leto? Zaplatene to nie je, najradsej by som Chorvatsko autom, ale manžel je nadšenec do Egypta.
@anonym_autor tehotna si bola v Egypte? Ste naozaj dvaja dospeli ludia s Obcianskym preukazom? Ako fungujete v beznom zivote ak sa neviete dohodnut, kam si ist oddychnut a minut na to niekolko tazko nasetrenych tisic euro? A kde v tom celom je vas autista?
@anonym_autor Tie uzavrete rezorty nemaju s Egyptom spolocne nic. Akurat je to na uzemi Egypta.
Je to Barcelo Tiran Sharm. V recenziach píšu, že odoberu náramky okolo 12:00 hodiny, máte nárok už len na obed a večeru.
@anonym_autor tak to neviem, do Sharmu nechodíme.
@anonym_c9a95a prečo nemôže ísť tehotna do Egypta?@anonym_autor máte na výber veľa destinácii, ale Egypt by som nerušila a s tým pitim to je hlúposť do odletu máte nárok na všetko.
@anonym_c9a95a prečo nemôže ísť tehotna do Egypta?@anonym_autor máte na výber veľa destinácii, ale Egypt by som nerušila a s tým pitim to je hlúposť do odletu máte nárok na všetko.
@anonym_cc80dc tiež neviem, prečo by tehotná do Egypta nemohla, bola som tam úplne na samom začiatku, že nebolo na mne zatial vidno vobec nič, dajaký 5 tt to mohol byt, ale od gynekologa som mala potvrdenú graviditu. Nič rizikové som tam nebola, ani na horu Sinaj som radšej nešla, ani na motorky do púšte, čo keby náhodou, radšej som šla na masáž pre tehotné. Na výlet loďou som už išla, tam sa nemalo čo stat. Ani sa nestalo. Šnorchlovat som snorchlovala, ale len zlahka. A pretože viem, ako to v Egypte chodí, tak nic vhodné pre austistu s ADHD.
@anonym_cc80dc tiež neviem, prečo by tehotná do Egypta nemohla, bola som tam úplne na samom začiatku, že nebolo na mne zatial vidno vobec nič, dajaký 5 tt to mohol byt, ale od gynekologa som mala potvrdenú graviditu. Nič rizikové som tam nebola, ani na horu Sinaj som radšej nešla, ani na motorky do púšte, čo keby náhodou, radšej som šla na masáž pre tehotné. Na výlet loďou som už išla, tam sa nemalo čo stat. Ani sa nestalo. Šnorchlovat som snorchlovala, ale len zlahka. A pretože viem, ako to v Egypte chodí, tak nic vhodné pre austistu s ADHD.
@anonym_autor a manzel vie ze mate autistu s ADHD? Alebo vybera dovolenku iba pre seba? Inak je urcite super milujuci otecko a vsetko vam klape
@anonym_autor a manzel vie ze mate autistu s ADHD? Alebo vybera dovolenku iba pre seba? Inak je urcite super milujuci otecko a vsetko vam klape
@anonym_c9a95a Vsak otecko sa niekam zdekuje a pohoda
@anonym_autor Tak to ťa obdivujem, že aj keď vlani bolo po jeho , opäť si sebecky vydupe svoje a bezohľadne prehliada fakt, že jeho rodine by bolo príjemnejšie niečo iné.. Toto bude charakter aj v iných situáciách, nie iba pri výbere dovolenky.
@anonym_c9a95a stále hovorí, že tam bude krásne more a pláž, malý sa kúpe velmi rád, ale vo vode nebude aj tak 12 hodin denne. Je tam bazenový svet pre hotelových hostí, ale asi tam bude vela ludí, i ked na kúpalisko chodíme, len ja sa potom dávam 3 dni dohromady, lebo je behanie za dietatom. Manžel vidí, že strava all inclusive, dobrý hotel, pláž hned u hotela, vstup do mora na pohodu aj pre deti, piesková pláž. co ešte viac chcem. A sú tam koraly na potápanie, ano tak dieta to už len ocení to potápanie.
@anonym_autor Tak to ťa obdivujem, že aj keď vlani bolo po jeho , opäť si sebecky vydupe svoje a bezohľadne prehliada fakt, že jeho rodine by bolo príjemnejšie niečo iné.. Toto bude charakter aj v iných situáciách, nie iba pri výbere dovolenky.
@andrejka2424 Jej komentar o 10:41 ti dava za pravdu.
@anonym_c9a95a stále hovorí, že tam bude krásne more a pláž, malý sa kúpe velmi rád, ale vo vode nebude aj tak 12 hodin denne. Je tam bazenový svet pre hotelových hostí, ale asi tam bude vela ludí, i ked na kúpalisko chodíme, len ja sa potom dávam 3 dni dohromady, lebo je behanie za dietatom. Manžel vidí, že strava all inclusive, dobrý hotel, pláž hned u hotela, vstup do mora na pohodu aj pre deti, piesková pláž. co ešte viac chcem. A sú tam koraly na potápanie, ano tak dieta to už len ocení to potápanie.
@anonym_autor a tvoj muz sa s malym nehrava??Ja teda ked poviem,teraz ma nechajte,idem sa opalovat tak cele doobedie neviem o 5tich detoch.Muz je s nimi,blaznia sa spolu v mori,samozrejme,ze deti su uz velke,takze trebalo zabavit len 2 a pol rocneho,najmensieho.Ked su 2ja rodicia,obaja si velmi oddychnu,nie len ten 1 a 2 lieta,nahana sa.
@anonym_autor a tvoj muz sa s malym nehrava??Ja teda ked poviem,teraz ma nechajte,idem sa opalovat tak cele doobedie neviem o 5tich detoch.Muz je s nimi,blaznia sa spolu v mori,samozrejme,ze deti su uz velke,takze trebalo zabavit len 2 a pol rocneho,najmensieho.Ked su 2ja rodicia,obaja si velmi oddychnu,nie len ten 1 a 2 lieta,nahana sa.
@anonym_144970 muž je s malým vo vode, vie ovela lepšie plávat ako ja, alebo je s nim na nafukovačke. Ale na tom kúpalisku malý sedí na deke, len ked pije, alebo niečo je. Ale inak tam lieta ako drak, alebo je vo vode, na smýkačkách, na tobogáne s niekým z nás, na ihrisku. A niekedy sa skutočne obaja zapojíme a staráme sa a máme toho dost akurát, ten jeden vydá za troch a to si nerobím srandu.
@anonym_cc80dc čítala som niekolko recenzii a s tím pitím je to tak, že odoberú náramok a pi si vodu aj z mora, nie je nárok na nic. A manžel, tak sa na to pripravíme a niekde si tam to pitie schováme .
@anonym_144970 muž je s malým vo vode, vie ovela lepšie plávat ako ja, alebo je s nim na nafukovačke. Ale na tom kúpalisku malý sedí na deke, len ked pije, alebo niečo je. Ale inak tam lieta ako drak, alebo je vo vode, na smýkačkách, na tobogáne s niekým z nás, na ihrisku. A niekedy sa skutočne obaja zapojíme a staráme sa a máme toho dost akurát, ten jeden vydá za troch a to si nerobím srandu.
@anonym_autor tak ked sa striedate tak mas si kedy aj oddychnut,nie si mu cely cas za zadkom,ked je s muzom,ci asi nevies oddychovat a vypnut aj ked je s muzom,sama mu asi neveris.
@anonym_cc80dc čítala som niekolko recenzii a s tím pitím je to tak, že odoberú náramok a pi si vodu aj z mora, nie je nárok na nic. A manžel, tak sa na to pripravíme a niekde si tam to pitie schováme .
@anonym_autor tak si najdite iný hotel.
@anonym_autor Ten hotel som nasla na bookingu a da sa booknut aj na jednu noc. Neviem sice konkretny datym kedy idete, zadala som na jednu noc v prvy augustovy tyzden. Preco si ho nebooknete takto extra, ked je to taky problem? A budete moct byt na izbe a do odchodu na letisko a mat aj naramky. Cena pre 2 dospelych a jedno dieta je 146 eur vratane all inclusive.

@anonym_autor nepreháňaj.Nikto ti nebude strihať naramky veď vy môžete využívať všetko celý areál do odletu.Stravu si viete zaplatiť zvlášť a syn si vie zdriemnuť na gauči na recepcii.Odlet a prílet sa vám môže zmeniť, ale odlet by som nechcela nočný hlavne s dietatom