Skúsenosti cez oddychuj.sk
Prisim vas, cestoval uz niekto cez cestovku www.oddychuj.sk?
Maju dobre akcie na dovolenky no rada by som vedela skusenisti ludi cez tuto cestovku. Dakujem krasne.
@zuzana_1122 stále nič
@mispulka0505 dobrý, tak ako ste dopadli? Poslali vám tie letenky? Ja som tiež cez nich zabookovala dovolenku s odletom na 1.1. Tak dúfam že to bude v poriadku.....
Takze pisem nove info, zajazd nam zrusili , pre nedostatok predanych miest 🙈mame si vybrat iny termin, alebo vratenie penazi, vybrali sme si vratenie penazi , zatial nic neprislo budem vas informovat ci prisli.
Paniaze prisli naspat , takze dajte info ostatny ci sa zrealizuje vas zajazd. DAKUJEM ZA INFO
Ahojte, dajte vedieť prosím ako ste dopadli, ja osobne som im písala mail ohľadom letov doreraz neodpísali a to je tomu už 2 týždne takže určite neodporúčam, lebo jedna poriadna cestovka sa vám ozve hneď. Hej cena sa nám tiež páčila a čudovali sme sa aké to je lacné, vrtalo mi to hlavou, tak som pátrala po recenziach a to ma zaviedlo sem k vám a aj na iné siete kde to je viac komentovane. Tak sa všetci držte teda.
@maria2710 je to podvod, riešilo sa to aj na cestovateľskéj poradni na FB. Myslím, že aj nejaký reportér sa o to zaujíma
@vlastagracik mne zatiaľ na všetko reagujú aj sme spolu telefonovali, že ich ľudia odsudzujú a nech sa nebojím . Neviem uvidíme mame 30.12 letieť z BA.
uz len to pismo mi nesedi, tie pismena na hlavnej stranke si vsimnite🙈 a maju kamenu pobocku? da sa tam ist osobne? radsej si priplatte alebo niekde za menej penazi ale cez overenu cestovku ako toto pofiderne....
@dobka22 aj ja som s nimi telefonovala, že sa mi ozvu z CK a dnes je tomu mesiac a nič 😅 ale držím palce teda nech sa Vám to uskutoční
Stranka oddychu.skj od 20- hodiny neexistuje, tekefonnê čîsla na asistentov Zuzana a Eugen sù vypnuté.
Hajdù Bence Attila, majiteľ českej s.r.o., ktorá prevádzkuje stránku www.oddychuj.sk 22. novembra 2022 aložil na Slovenku s r.o, s názvom Cestovateľ. .......
Dobrý deň, oddychuj.sk je jeden veľký podvod.
Už len fakt, že posielajú letenky týždeň pred odchodom, a nedoručujú žiadne číslo rezervácie v hoteli je pofidérny.
Avšak, netreba viac polemizovať a prejdem k faktom.
-Hotel v ktorom mala byť vytvorená rezervácia nič neeviduje.
-Stránka oddychuj.sk už neexistujú a telefónne čísla, ktoré doteraz boli funkčné takisto.
-Firma založená v roku 2022, Copyright od 2018
Prajem Vám všetkým, aby ste do budúcna nenaleteli na podobný podvod, a radím aby ste cestovali len cez overené cestovné agentúry. Môžete sa s peniazmi a zájazdom rozlúčiť.
Slovenský partner stránky Oddychuj sk je MKLK22, ktorej majiteľom je Michal Kaliak, ktorý vlastní veľa firiem na Slovensku, práve jeho firma je poradcom pri založení s.r.o. https://omnes.sk/kontakt
Podvodník z “cestovky” Oddychuj Sk
Je Hajdu Bence Atila. Tomuto človeku pomáhal alebo resp. Zakladal sro Michal Kaliak, ktorého som telefonicky kontaktovala a potvrdil, že mu firmu pomáhali zakladať. S tým, že práve tento Michal Kaliak poskytol celé meno na základe ofoteneho OP, ktoré mál nakoľko bol s ním v dosť úzkom kontakte.
Hajdu Bence Attila je pravdepodobne Maďar, ktorý vie po Slovensky. Teraz v tomto čase sa jeho firma prepisuje na inú osobu len čakaju na zapis do Obchodneho registra. Preto ľudia konajte hneď a nahláste vaše odoslané peniaze Bankám!!!!
naša partia už podala trestné oznámenie na českú obchodnú inšpekciu a na českú políciu, všetko sa dá vybaviť elektronicky. A teraz posielame list na políciu Békéscsaba, kde má uvedenú adresu Hajdú Bence Attila, A samozrejme na firmy MKLK 22 a Cestovateľ s.r.o na Slovensku. Peniaze už neuvidíme.....
Oklamaní cestovatelia poprosím vás, podávajte trestné oznámenia na MKLK22 a Easytransfer. Oddychuj.sk už neexistuje, bank.ucet je zablokovaný. Popíšte všetky skutočnosti, ktoré nastali.
@janabun poslala som detailný popis situace na email čo som našla na stranke českej polície: epodatelna.policie@pcr.cz
@janabun a na českù obchodnú inšpekciu: web@coi.cz
Koľkáti z nás majú zaevidovaný zájazd a sú obratí o peniaze? Musí existovať nejaké riešenie...
@patush_a Nam peniaze nastastie vratili je to cele nejake divne, ako keby ratali s tym , ze sem napisem urcite to citali. Asi sme boli sami co zaplatili, sa im to neoplatilo vtedy spravit.
Aj my sme mali cestovať 30.12.a zatiaľ sa nám nikto neozval neviem čo robiť ešte som nebola v takejto situácii
@mispulka0505 ... dobrý večer, chcela by som sa len opýtať či ste boli na tej spomínanej dovolenke cez oddychuj.sk ... či všetko dobre dopadlo... ja som tiež rezervovala dovolenku len sa bojím či to nebol klam ...
Za odpoveď vopred krásne Ďakujem
My sme tak isto naleteli pobyt sme mali mat od 30.12... Boli sme v banke už sa to rieši.
@simona62795 a čo ste riešili v banke?

Ahojte, aj my sme zaplatili zajazd na Silvestra, ten uz mame vyplateny a este jeden v lete, tam sme zaplatili len polovicu, ze ak nevyjde silvester, tak aspon neprideme o vsetky peniaze.