Skúsenosti cez oddychuj.sk
Prisim vas, cestoval uz niekto cez cestovku www.oddychuj.sk?
Maju dobre akcie na dovolenky no rada by som vedela skusenisti ludi cez tuto cestovku. Dakujem krasne.
Prosím Vás založme nejakú whatsapp skupinu, kde sme všetci tí,ktorí naleteli podvodu.. Karma ich dobehne
@janypu To akoze fakt? A preco potom nesedia aj ostatny taky podvodnici a este aj v telke boli a policia nezmohla nic?
Ahojte, my sme boli tiež oklamaní, zaplatili sme zálohu 1000,00 EUR. Chcela by som sa pridať k Vám, 0903760338, resp. gedeonovamonika@centrum.sk,
Ahojte. Pravdepodobne som tiež naletel, 30.12. sme mali odlietať do Ríma, zaplatené 471€,doteraz ziadna inštrukcia k odletu, stránka nedostupná. Poprosím o pridanie do skupiny 0905 317 470 až dohodneme spoločný postup. Ďakujem
@michaela0711 dobry den ved si citajte spravy predtym nam peniaze vratili mali sme ist do Dubaja 10.12. A poslali nam ze zajazd sa neuskutocni , tak sme chceli vratit peniaze a vratili nam. Mali sme velke stastie .
Dobre ranko, je tu este niekto, kto je oklamany a este nie je prijaty v skupine oddychuj.sk? Ija, vase tel.cislo som uz dala
Ahojte, my sme boli tiež oklamaní, zaplatili sme zálohu. Chcela by som sa pridať k Vám, 0903796742, resp. monikadome@centrum.sk. Napíšte mi, ako mám podať hromadnú žalobu, alebo s kým sa mám spojiť. Ďakujem
Dobrý deň prosím pridať aj nás sme viacerí 0944 308 191 a 0905 869 209 Ďakujem
@janabun Dobry den ,aj my sme boli oklamani ,chceli by sme sa s Vami spojit, velmi nas to trapi. Nase telefone cislo 0949291120 Dakujeme

@janabun výška vkladu hola 20000cz čiže to je nejakých 800e... To nieje veľa. A už som mu písala ešte si to odo mňa ani neprečítal.