icon

Skúsenosti s Tenerife v januári

17. sep 2025

Máte skúsenosť s Tenerife v januári?

autor
•
17. sep 2025

@anonym_autor dá sa normálne kúpať? Bazény fungujú normálne?

anonym_ff6140
•
17. sep 2025

Kúpali sme sa v oceáne a ten je chladnejší ako vyhrievané bazény v rezortoch.

elzus
•
17. sep 2025

@anonym_autor ano bolo prijemne cez den, podvečer uz tak na tenší sveter mikinu. V oceáne sa dalo stat kvázi lebo tam su také vlny, ze plávať sa nedalo. Voda studená ale dalo sa zvyknúť. Pre mna bola.voda teplejšie.v oceáne ako v ich vyhrievanom bazéne.

anonym_ff6140
•
17. sep 2025

@elzus vlny zvyknú byť na východnom pobreží, bola si na tej strane? My sme chodili na južné pobrežie tam neboli také vlny.

elzus
•
17. sep 2025
@anonym_ff6140

@elzus vlny zvyknú byť na východnom pobreží, bola si na tej strane? My sme chodili na južné pobrežie tam neboli také vlny.

@anonym_ff6140 boli sme dole na juhu Playa de la Americas.

melanta
•
17. sep 2025

Sme každý rok Vianoce aj Silvester na Tenerife, máme tam nehnuteľnost. Môj muž sa so svojím synom kúpu, ja v mori ani náhodou, vida je fakt studená. Tenerife je úžasné, ale čo sa týka kúpania, tak v zime jedine ak máš rada fakt studenú vodu a nevadí ti ak vyjdeš z tej studenej vody a bude len 23° a vietor.

betulinka1
•
17. sep 2025

@anonym_autor zalezi ci ma kupanie alebo spoznávanie ostrova. Na kupanie za mna nie ale na spoznávanie ostrova a aj na turistiku super.

kiki68
•
17. sep 2025

My sme boli v marci a kupanie eee, tiez oblast Playa del Americas. Bolo okolo 23-25 stupnov, slnecno a na plazi veterno.

melanta
•
18. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor dá sa normálne kúpať? Bazény fungujú normálne?

@anonym_autor ešte doplním - bazény má väčšina ak nie všetky hotelové komplexy vyhrievané. My si vyhrievame bazén tiež, ale nekúpem sa ani tam. Darmo je voda teplá, ak má vzduch 23° a fúka vietor. Na druhej strane, ale odporúčam vám Tenerife a kľudne v zime, ak ste aktívni, budete tam mať čo robíť 2 týždne každý jeden deň. Okrem atrakcií ako Siampark, Loro park, Jungle park, golfu, máte tam množstvo zaujímavých miest na turistiku a bike, sopku (výstup na úplný vrchol je potrebné registrovať online aspoň 2 mesiace vopred), Masca, Parque Rural de Anaga, samozrejme hlavné mesto, množstvo pláží a dediniek. Môžete skúsiť surfovanie, výlet ľoďou s pozorovaním veľrýb. Je tam čo robiť aj celý mesiac, ak ste aktívni aj inak ako ležaním pri vode.

hopsas
•
18. sep 2025

@anonym_autor my sme boli pcas vianoc a bolo super počasie výborne, chodila som v tričku, večer svetrík a muž sa aj kúpal, na mňa bol ale atlantik chladný

petrii123
•
18. sep 2025

@anonym_autor áno, mám tohtoročnú skúsenosť. Celý január som tam bola, šortky, tričko a sandále po celý čas. Je pravda, že chodím dole na juh ostrova, kde je oveľa teplejšie ako hore na severe