icon

Stojí za to navštíviť New York?

katy2704
24. máj 2026

Boli ste niekto v New Yorku? Oplatí sa tam ísť pozrieť?

Strana
z2
anonym_d9561d
25. máj 2026

podla mna ak mas moznost a financie, je to zaujimavy zazitok. ja som bola 3x, za dva tyzdne idem 4ty krat a tesim sa. druha vec, je to drahe mesto, teraz uz idem len preto, ze mam moznost byvania u mojho dietata, co ide na staz.

tilly
25. máj 2026
@sendy1977

@tilly syn narodení v roku 2001 mi tiež povedal, že chcel by navštíviť NY v 80 tkach 😀

@sendy1977 možno ho našiel ten istý algoritmus na insta, čo mňa 😂😂. Vyhadzuje mi to reálne, ale aj ai obrázky z ny 80tych rokov

sisaka
25. máj 2026

Bola som raz. Radím do kategórie, raz vidieť a stačí.
Oveľa viac sa mi páčilo San Francisco, úžasnú atmosféru má New Orleans.

anickaaa6aaa
25. máj 2026

Bola som... Určite sa oplatí vidieť. len môj vtedajší výlet bol taký, že som si ho moc neužila, lebo som tam bola s kým som bola... Kebyže mám lepšiu spoločnosť tak aj spomienky by boli krajšie...

natalka13
25. máj 2026

Urcite ano, ale pre mna videla som a stacilo.
Barcelona, Pariz, Milano, Neapol....tam sa vratim kedykolvek

anonym_6457e7
25. máj 2026
@anonym_9b227b

Bola som viackrat a aj ked nemam rada velkomesta, radsej prirodu, to mesto ma stale niecim nadchne. 🙂 je proste take ine, ma svoj typicky smrad, ruch. Kazde rocne obdobie tam ma svoje caro, vzdy tam je co robit. Aj po 10ty krat tam najdem nieco nove, neobjavene, co sa mi zapaci.
Ja new york tiez kazdemu odporucam vidiet, ale to aj ine mesta, hocikde na svete 🙂

@anonym_9b227b co myslis tym typickym smradom od coho? premavka to mi je jasne ale co este? tiez sa chystam v dohladnej buducnosti tak nech viem co ma caka aky druh smradu😀

anonym_9b227b
25. máj 2026
@anonym_6457e7

@anonym_9b227b co myslis tym typickym smradom od coho? premavka to mi je jasne ale co este? tiez sa chystam v dohladnej buducnosti tak nech viem co ma caka aky druh smradu😀

@anonym_6457e7 ani neviem😀 taky new yorsky smrad, teplo, mrakodrapy, restiky, vypary, metro, trava 😀 taka zmes vsetkeho😀
Ale nie je to ze smradlavy smrad, nazvime to vona 🙂)

Strana
z2