Štrbské Pleso - reštaurácie
Ahojte, zajtra sa chystáme s mužom na Strbske Pleso. Ako j to tam s reštauráciami? Nie sme ockovani chvalabohu. Vdaka 🙂
@ma77 nie neodpustím si slovo Chvalabohu 🙂 v nemocnici ležia pacienti s covidom a hádaj čo. 2/3 sú ZAOCKOVANI. Takze keď si sa dala ockovat tak si nemyslí, že nebudeš mat nikdy koronu a že si teraz v ochrannej bubline 🙂 sa zobuď.
Mne sa paci, ze si použila slovo chvalabohu, pretože poznám dosť ľudí, ktorí už oľutovali, že si dali ten jed do tela. Niektorí to povedali otvorene a niektorí len povedia, že čo už narobia, keď to majú v sebe a ze na 3 dávku nepôjdu (ľudí čaká 9 dávok). A neboj sú tam reštaurácie, ktoré vás normálne pustia. A ze je teda viac tých, ktorí sú normálni a nič nevyžadujú, pretože vedia, že ak prejdú na OTP, tak skrachuju. Napríklad niektoré reštaurácie, ktoré mali režim OTP prešli na základ, pretože zistili, že im tam nikto nechodí. 😉
A ty ako vieš že v nemocnici ležia očkovany si ich videla alebo jedna baba povedala ?a zobudena som neboj už davno
@nika82 a z akého zdroja máš, že vas očkovaných čaká menej dávok? Veď ani 3 ste si nepripúšťali. Keď som vo februári o tom hovorila, že to nebude len pri 2, že ludi od jesene čaká 3 davka, tak hovorili, že to určite nie, že veď v SPRÁVACH 😂 hovorili, že 2 budú stačiť. A pozri hoax sa stal skutočnosťou. Tak ako vždy. Keď my akože konspiratori niečo povieme, tak do 6 mesiacov je všetko pravda, ale nejdem to tu s tebou rozoberať. Písala som autorke a nemám náladu sa tu s tebou naťahovať. Vyckaj času a dozvieš sa, či som mala pravdu.
@weronika171717 máš pravdu, celá korona je biznis a hotovo. Jasne, že mi je ľúto keď niekto zomrie ale odkedy je ta akože “korona” tak už neexistuje angína, chrípka, rakovina atd. Už len tá sprostá korona.
@weronika171717 ukaz mi kde som toto presne pisala ,,a z akého zdroja máš, že vas očkovaných čaká menej dávok? Veď ani 3 ste si nepripúšťali,,
ja o tretej viem uz dlhsie a pojdem nanu
@nika82 myslela som to všeobecne, tak sa ukludni. A chod na 3. To je každého slobodne rozhodnutie. Ja poznám aj očkovaných, normálne sa s nimi bavím, nedelim spoločnosť. Je to na každom ako sa rozhodne.
@nika82 a tiež sa čudujem, že ľuďom nepríde čudné, že vo februári už v europarlamente vedeli, že na jeseň tu bude 3 vlna.
@weronika171717 no ja som kludna ty sa ukludni tiez najprv nieco nacnes a nedokoncis to, cize tvoje info je fest diskutabilne
@weronika171717 pozri ja som sa ta slusne opytala , ty si nieco nacla a nepokracujes... neviem teda kto tu siri Hoax
@nika82 áno, opýtala, aby si mohla rýpať a keby som ti to aj, napísala, tak neuveríš, tak o com to je??? Ľuďom ako ty sa neoplatí nič vysvetľovať. Ty máš svoju pravdu a ja svoju.
Autorka, ty si skutocne hlupa osoba. Ja byt tebou, nehrdim sa tym. Zatial kazda tvoja odpoved cloveka len utvrdzuje o tvojej hluposti.
@stanislavicenka ako môžeš povedať, že som hlúpa keď ma nepoznáš?
Totálna slovač.
Uvidis keď budeš mat bolesti a silnú koronu o pár mesiacov. Spomeň si na mna 🙂 čau 🙂 a drž sa ;)
Super, som rada, že to šlo aj bez očkovania aj bez testu. Ja mam podobnú skúsenosť 💪
@weronika171717 tak koľko dávok máš? 9?? Tak hrať sa na nostradama..to ti nevyšlo...
@lenrol001 hahaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 už len ja by som sa dala štepiť vakcínkou. 🤣🤣🤣🤣🤣 Mám dosť rozumu, aby som vedela, že to bolo klamstvo.

Zoberte si rezeň s chlebom do ruksaka.Aj my ideme v nedeľu,očkovaní sme chvalaBohu.