Tipy na výlety a zážitky v Aténach
Ahojte boli ste v Aténach? Páčilo sa vám? Máte nejaky tip na výlet v okoli vlakom/autobusom?😊
@anonym_autor Sice my sme sa tam zdrzali iba kratko, boli sme sa pozriet iba na Akropolis, ten je naozaj nadherny a teda mesto a trhy...ale samotne mesto nas velmi neohurilo, je tam extremne spina a neporiadok, potkany sme videli na dennej baze. Ale teda jeden z najlepsich gastro zazitkov, je tam vela skvelych kultovych restauracii, my ako milovnici gastronomie sme si to uzili 😁.
Takze oplati sa vidiet, ale asi by som sa tam uz nevratila.
Pre mna su Ateny stavka na istotu a mas tam co vidiet. Som zamilovana do stvrte Plaka a keby som sa tam este raz mala vratit, tak uz chcem ubytovanie len tam za hocijaku cenu (raz som tam byvala a potom inde a bol to mega rozdiel). Bola som tam viackrat, aj v okoli. Zalezi od toho, co Ta konkretne zaujima. Lebo za mna to nie je klasicka destinacia na kupanie, mne sa tie mestske plaze nepacia.Ja som sa pohybovala vacsinou iba v centre a pri pamiatkach a tam je to v pohode, niekde do okrajovych stvrti alebo tych, kam sa nema chodit som nesla. Autobusy hop-on/hop-off ta vedia previest aj po okoli, napriklad po Pireuse. Je tam kvantum antickych pamiatok, muzea, tam mas co robit tyzden ak si typ na tieto veci.
Napríklad také Vouliagmeni Lake - oplatí sa? Delphi sa mi ešte páči ale to bez auta asi nemožné
Napríklad také Vouliagmeni Lake - oplatí sa? Delphi sa mi ešte páči ale to bez auta asi nemožné
@anonym_autor pozri ponuku vyletov cez Get Your Guide alebo Viator. Delfy sa daju na jeden den cez nich. Ja ked som niekde a chcem vylety, tak si kupujem cez nich. Ak sa neda ist vlakom priamo alebo je to komplikovane, napr. prestupy.
@anonym_autor pozri ponuku vyletov cez Get Your Guide alebo Viator. Delfy sa daju na jeden den cez nich. Ja ked som niekde a chcem vylety, tak si kupujem cez nich. Ak sa neda ist vlakom priamo alebo je to komplikovane, napr. prestupy.
@muchotrafka298 ooo super dakujem aj celkom vpohode ceny 🙂
@muchotrafka298 ooo super dakujem aj celkom vpohode ceny 🙂
@anonym_autor ja som s Get Your Guide alebo Viatorom absolvovala vela vyletov v roznych krajinach. Pre mna je vyhodne to, ze autobus ma vyzdvihne, odvezie, privezie, tam mam vyklad v AJ, vidim, nestaram sa, ze ci budem vediet prestupit, ci nezmeskam vlak a podobne.
Ateny podla mna velke sklamanie a zumpa, ale tiez by som odporucil GetYourGuide a Viator vsetko poriesia, vidis do coho ides atd. Cestujem po celkom svete a nikdy nesklamali ked som si precital recenzie a dal vylet cez nich.
Špina, bordel, chaos, potkany. Aj Akropolu oželiem. Nikdy viac.
Špina, bordel, chaos, potkany. Aj Akropolu oželiem. Nikdy viac.
@anonym_5d1df0 tak toto je za mna presny opis Neapolu 🙈

@anonym_autor ano, velmi sa pacilo, ale ja som mohla robit vyklad sama sebe, teda rodicom som dost doplnila Info. Za mna super vylet.