Vyraziť na samotný zájazd bez detí?
Išli by ste na zájazd bez detí a manžela v lete?mám možnosť ísť na týždeň mimo Slovenska.manžel nemá s tým najmenší problém.sám vravel, nech idem vezme vtedy dovolenku a postará sa o deti.ja váham kvôli malej 2,5 ročnej odísť od nej na týždeň.syn má 8.on v pohode bezo mňa, už zvládne.mohli by ísť aj deti, ale veľmi veľa sa chodí.malá by to ešte nedala.a bola by som tam na ne sama.manžel nechce ísť.suna 8 rokov to tam neťahá.sle je to moja dávna zatiaľ nenaplndná túžba.išli by s
Sla. O deti bude postarane rovnako dobre ako keby si bola doma. Aj ty si clovek a potrebujes psychohygienu a odpocinok
Jasne... Bez vahania a ak sa manzel este aj ponukol a nerobi mu to problem tak nie je o com....ved je rovnako rodic ako ty...uzi si vylet 😉
Ja idem takto sama prvýkrát tento rok...Na poznávačku. Je fakt, že moje deti sú už veľké ( 10 r. ), ale doteraz to u mňa padalo na tom, že môj manžel má v lete povinnú celozávodnú dovolenku, tak vtedy cestujeme k jeho rodine. Keď sa vrátime, on ide do práce a decká by nemali byť s kým. Cez školský rok je to úplne bez šance. Tento rok som sa už rozhodla, že idem, lebo roky pribúdajú a nikto nevie, či tu ešte aj o rok budem. Tak sa teším...Keď je tvoj muž s tým OK, neváhala by som. Moja suseda roky chodí v júni do Grécka na dámsku jazdu a muž si berie dovolenku a stará sa o deti. Smelo do toho!
Takehoto muza vybozkavaj, zbal sa a chod. Domov sa vrati oddychnuta a stastna mama.
Ak ta manžel podporuje a teba to tiež láka, tak bez váhania chod. Ved deti budú s ich druhým rodičom. A keď prídeš po týždni šťastná a nabitá energiou, deti si ta budú o to viac užívať (aj manžel 😉).
Ja mam 2,5 rocnu a nesla by som - ale jedine pre moj blby pocit, ze co ak sa mne nieco stane alebo ona ochorie a bude ma potrebovat. Chodim zatial len take vzdialenosti, kde sa viem do par hodin vratit domov.
Ale akonahle bude trosku starsia, tak urcite ano 🙂 to je teraz len cisto moj pocit, ze este nie uplne daleko. A to manzel sa bez debaty vie o vsetko postarat a aj sa bezne stara.
Fuuh, mam 2r a neviem. Akoze strasne rada by som sama niekam vypadla ale teda nevedela by som od neho odist. Ty ak si s tym ok, ani nevahaj a chod
Áno isla! Keby si rodila cisárskym, tiez by muz bol doma a mala by to zvladla. Naš atarsi spal tiez pevy večer bez mamy pri druhom pôrode. Nikdy dovtedy večer bezomna nezaspím. A cuduj sa svete, šlo to. Ma síce 3 roky ale zvládol to s ocinom a bola som s malym týždeň v nemocnici.
Chod uži si, mas super muza.
Chodím sama iba 2 roky. Syn má 14, takže ťažká puberta. Teším sa celú dobu, že budem mať čas len pre seba😇.
Samozrejme - aj Ty si zaslúžiš žiť 😀 A manžel s deťmi získajú novú skúsenosť.
Prečo nie? Deti si ani nevšimnú a budeš nazad.
Moji rodičia boli na svadobnej ceste keď som mala asi dva roky a keby nie sú fotky ani o tom neviem.
Ahoj, ja idem v júli iba so sestrou na 7 dní. Doma nechávam tri deti. Najmenšie má 2 roky. Ak sú zvyknutí s tatom, tak to určite zvládnu. Prajem krásny výlet.
Od 2.5 r.som neodchádzala od 5 r.ano.ten už chápal že sa mama aj vráti.Bezne chodím.chodila som na pobyty aj sama s kamoskou.ale od veľkých deti .
Alebo si to skus vyskúšať. Ja som bola teraz 3 noci preč. Si ma vystiskali, keď som prišla, mali zábavu s tatom. Takže ak si nie si istá, skus ísť niekde blízko na noc-dve a uvidíš.
Hmm od 2,5 ročného dieťaťa asi ešte nie... Ale tak môj muž by to nedal "v pohode" v tomto veku dieťaťa... 😁. Teraz má najmladší 6 a teda vôbec ma muž nepúšťa "v pohode" 🤭, ale teda už musí, lebo už viem, že to aj ten najmenší v pohode bez maminky dá. Každopádne, to sú moje deti a môj muž... Netvrdím, že iné dieťa s iným otcom to v 2,5 roku nezvládne ľavou zadnou🤷. Takže musíš sa ty asi riadiť vlastnou bublinkou u vás tam doma...
aj hneď! 😎 mám 3r dieťa a vybrala som si výborného manžela a otca pre syna 😉
Mozem ist s tebou? 😀 chod, ani nevahaj!!!!
Ja som bola od 2,5rocneho tiez prec. Nie sice tyzden, ale keby som mohla, idem aj na tyzden
Samozrejme, veď aj otec je rodič a postará sa. Veľa to spraví pre teba aj pre rodinu.budes plná krásnych zážitkov a aj to sa odrazí na živote v rodine
Samozrejme 🙂 skvelý muž,že ti to ponúka,ani sa nepýtaj na názor,hlavne,ak je to tvoja túžba.
Osobny nazor - ja by nesla. (Do tretice - moj nazor 🙈)
2.5 roka je malo. Tyzden je vela.
Ja od 4 rokov mladsej chodim 2-3* za rok na predlzeny vikend s kamoskami, a takto mi to plne vyhovuje. Ked vyrastu, na dovolenky bez nich sa este nachodim...

ste?