icon

Zabalia nám raňajky na cestu pri skorom odchode z hotela?

26. aug 2026

Máme zaplatený pobyt aj s raňajkami len posledný deň nám transfer na letisko odchádza už o pol šiestej a raňajky začínajú až o siedmej. Trochu ma mrzí nechať ich len tak prepadnúť. Robia hotely v takomto prípade balíček so sebou keď sa človek ozve deň vopred alebo je to skôr výnimka?

minenkaa
26. aug 2026

@anonym_autor treba sa opýtať

anonym_3b63d0
26. aug 2026

zalezi od hotelu ..chod na recepciu a spytaj sa ci by vam mohli zabalit ranajky na cestu skor

maca1984
26. aug 2026

Na recepcii sa spýtaj na raňajkový balíček .

anonym_e34a2a
26. aug 2026

Vy ste niektoré ako mechom uderené 😂
Miesto toho aby si sa toto opýtala v hoteli napíšeš na koňa... Nenapíšeš názov hotela alebo aspoň krajinu, nič ... A čakáš odpoveď - vseobecne áno, konkrétne nie. Pomohlo?

anonym_134a87
26. aug 2026

Koľko ti trvalo zobrať mobil , prihlásiť sa na koňa sformulovať text a založiť diskusiu?
A koľko by trvalo opýtať sa na recepcii keď si šla okolo?

anonym_5b0186
26. aug 2026

@anonym_autor No to musia byť raňajky ako v cisárskom paláci, keď už by bola taká veľká škoda nechať jedny prepadnúť.

anonym_ab5c13
26. aug 2026

@anonym_autor nie

nikoleta999
26. aug 2026

Nechať prepadnúť pána beka :D Tak keď ste to vedeli niekoľko dní, to si nemohla na tej dovolenke zbehnúť do obchodu a kúpiť si niečo malé, prípadne teda už keď to riešiš kľudne zobrať z večere nejaký kúsok suchšieho koláča, ovocie ? Na letisku je tiež možnosť, si niečo kúpiť ... Akože ja neviem, či čakáš, žeby ti vyskladali párky, vajíčka, lievance, a zabalili džúsik, alebo čo, ale nám teda " prepadli, raňajky, obed, večera pretože sme prišli až ten ďalší deň o 5:30 ráno na hotel a čakal nas tam max toust, ale ani ma to nenapadlo riešiť, že sme prišli o deň dovolenky, keďže išlo lietadlo až večer :D

madla60
26. aug 2026

@anonym_autor , povedz pri večery obsluhe, že odchádzate skoro ráno,či by vám mohli dať "studené" raňajky - v sáčku.

mogaa
26. aug 2026

pochybujem že im budú niečo baliť...nie je chyba hotela že odchádzajú skôr.....a aj personál nepríde kvôli skorším raňajkám skôr aby im ich nachystal, veď odchádzajú o pol šiestej.....neviem či by som račej neoželeraňajky z predošlého dňa teda ak im ich vôbec pripravia a nechajú večer na recepcii v chladničke🙂čo im akože majú zabaliť? lepeňák? či praženicu?

anonym74
26. aug 2026

Hejty si nevsimaj,
normalne sa robi ranajkovy balicek, ak ten hotel ma nejaky standard a najlepsie je to poriesit s recepciou den pred odchodom

nikoletta1712
26. aug 2026

@anonym_autor Sedliaci…

slavomira236
27. aug 2026

V egypte nam stake davaju ranajkovy bakicek na cestu pri odchode na recepcii ani neiznamujem maju pripravene automaticky kedze mame zaplateny aj posledny den. Aj na cypre nan davali