icon

Zabalia nám raňajky na cestu pri skorom odchode z hotela?

26. aug 2026

Máme zaplatený pobyt aj s raňajkami len posledný deň nám transfer na letisko odchádza už o pol šiestej a raňajky začínajú až o siedmej. Trochu ma mrzí nechať ich len tak prepadnúť. Robia hotely v takomto prípade balíček so sebou keď sa človek ozve deň vopred alebo je to skôr výnimka?

minenkaa
26. aug 2026

@anonym_autor treba sa opýtať

anonym_3b63d0
26. aug 2026

zalezi od hotelu ..chod na recepciu a spytaj sa ci by vam mohli zabalit ranajky na cestu skor

maca1984
26. aug 2026

Na recepcii sa spýtaj na raňajkový balíček .

anonym_e34a2a
26. aug 2026

Vy ste niektoré ako mechom uderené 😂
Miesto toho aby si sa toto opýtala v hoteli napíšeš na koňa... Nenapíšeš názov hotela alebo aspoň krajinu, nič ... A čakáš odpoveď - vseobecne áno, konkrétne nie. Pomohlo?

anonym_134a87
26. aug 2026

Koľko ti trvalo zobrať mobil , prihlásiť sa na koňa sformulovať text a založiť diskusiu?
A koľko by trvalo opýtať sa na recepcii keď si šla okolo?

anonym_5b0186
26. aug 2026

@anonym_autor No to musia byť raňajky ako v cisárskom paláci, keď už by bola taká veľká škoda nechať jedny prepadnúť.

anonym_ab5c13
26. aug 2026

@anonym_autor nie

nikoleta999
26. aug 2026

Nechať prepadnúť pána beka :D Tak keď ste to vedeli niekoľko dní, to si nemohla na tej dovolenke zbehnúť do obchodu a kúpiť si niečo malé, prípadne teda už keď to riešiš kľudne zobrať z večere nejaký kúsok suchšieho koláča, ovocie ? Na letisku je tiež možnosť, si niečo kúpiť ... Akože ja neviem, či čakáš, žeby ti vyskladali párky, vajíčka, lievance, a zabalili džúsik, alebo čo, ale nám teda " prepadli, raňajky, obed, večera pretože sme prišli až ten ďalší deň o 5:30 ráno na hotel a čakal nas tam max toust, ale ani ma to nenapadlo riešiť, že sme prišli o deň dovolenky, keďže išlo lietadlo až večer :D

madla60
26. aug 2026

@anonym_autor , povedz pri večery obsluhe, že odchádzate skoro ráno,či by vám mohli dať "studené" raňajky - v sáčku.

mogaa
26. aug 2026

pochybujem že im budú niečo baliť...nie je chyba hotela že odchádzajú skôr.....a aj personál nepríde kvôli skorším raňajkám skôr aby im ich nachystal, veď odchádzajú o pol šiestej.....neviem či by som račej neoželeraňajky z predošlého dňa teda ak im ich vôbec pripravia a nechajú večer na recepcii v chladničke🙂čo im akože majú zabaliť? lepeňák? či praženicu?

anonym74
26. aug 2026

Hejty si nevsimaj,
normalne sa robi ranajkovy balicek, ak ten hotel ma nejaky standard a najlepsie je to poriesit s recepciou den pred odchodom

nikoletta1712
26. aug 2026

@anonym_autor Sedliaci…

slavomira236
27. aug 2026

V egypte nam stake davaju ranajkovy bakicek na cestu pri odchode na recepcii ani neiznamujem maju pripravene automaticky kedze mame zaplateny aj posledny den. Aj na cypre nan davali

anos18
2. sep 2026

@anonym_autor my sme sa teraz vrátili z dovolenky a na recepcii sa nás pýtali predposledný deň, kedy máme transfer, či stíhame raňajky, lebo že majú skoré raňajky od 4.00 do 6.00 pre tých, čo skoro odchádzajú. To sme nepotrebovali. Ale do hotela sme prišli asi o pol desiatej večer, tak mali pre nás neskorú večeru.

nekonecna_katastrofa
2. sep 2026

Opýtaj sa v hoteli. Nám aj delegáti hovorili, že keď ideme napr na výlet a zmeškáme nejaké jedlo, že si máme nahlásiť dopredu a pripravia nám balíček. Nabalili nejaké pečivo, toast/bagetku, ovocie, fľašku minerálky, džús pre deti. Bola som len v 3 hoteloch pri mori, ale vo všetkých to bolo možné a využívané bežne. Minulý rok sme tiež odchádzali skoro ráno a na recepcii nás sami upozornili, že večer si môžeme vyzdvihnúť balíček s raňajkami.

marca12
2. sep 2026

Ano,zabalia. V lepsich hoteloch je to standard a v inych na poziadanie zabalia. Treba sa informovat na recepcii alebo ak si cez cestovku,tak u delegata.