icon

Zaton holiday resort

edita88
5. feb 2022

Ahojte, bol tu niekto? Skusenosti? Co by ste odporucili apartman, apartman superior alebo mobilny domcek?
Sme 4, 2 dospeli a 2r, 8r dieta.
Dakujem za info.

valentina12345
•
5. feb 2022

@edita88 my sme boli v apartman superior, ostatne som nevidela, tak neviem porovnat. ale superior bol krasne novy, moderna kamenna podlaha (odporucam zobrat detom nejake papuce, lebo je ozaj studena) a tiez odrazadla alebo iny dopravny prostriedok, lebo areal je obrovsky, tak sa nachodite. kludne mi napis sukromnu spravu ak mas nejake otazky.

familytravel
•
5. feb 2022

Tie mobilné domčeky sú rozlohovu malé a všetko tam dosť počuť. Apartmány sú 3 a 4 hviezdičkové. Tie 4 hviezdičkové sú tie superior. Superior sú krásne zariadené, nové a moderné. Tie klasické 3hviezdičkové aparmány majú staršie vybavenie a starší nábytok, ktorý už niečo pamätá (také tie klasické chorvátske aparmány). Samozrejme, rozdiel je potom v cene.

modry1985
•
5. feb 2022

@edita88 ten 4* je lepsí ale ani v 3* neumriete. A ešte jedna rada....ja som to mal s dcerou za 170 na noc / ranajky známi 150 s polpenziou - rezervoval si cez ich stránku - ja cez inviu.....Deti sa budú mať kde vyhrať - večerné animácie super - denný program zaručený aj v takej mini školke. More prístup naň sa mi však nepáčili no kvoli dcére sa tam vrátim znova.....

edita88
autor
•
5. feb 2022

Dakujem za info.. este ma odrazaju recenzie na tripadvisore, ze bazeny su od 10 rana, ale o 9 sa uz tvoria rady… ze je tam hlava na hlave. Planujeme ist v polovici jula. No s tou plnou asi aj treba pocitat, len tiez mam radsej sukromie a pokoj ale detom sa to asi bude pacit

familytravel
•
5. feb 2022

@modry1985 my sme cestovka a máme rovnaké ceny ako Zaton na ich stránke.

modry1985
•
5. feb 2022

@familytravel na ich stránke je cena , stači však napísať email....ale takto bola korona doba....a ja som šiel cez cestovku tiež

gabika128
•
5. feb 2022

@edita88 veľmi odporúčam pre deti. Tie bazény pre deti sú síce až od 10, ale aj keď bol veľmi dlhý rad tak to išlo naozaj rýchlo. My sme boli aj v 4* a aj v 3* a v pohode. Napríklad terasa v tom drahšom bola lepšia, väčšia a prekryta. Inak mi to bolo jedno. Mobilné domčeky sú dosť ďaleko od pláže a aj od toho bazénovej komplexu. Plus sú naozaj stiesnene.

edita88
autor
•
5. feb 2022

Dakujem

kamasovadana
•
31. aug 2022

Prosim Vás ten kto bol v Zatone je tam možnosť pračky? Myslím vo vnútri v rezorte ideme na 2 týždne s 2 malimi deťmi a ak by sa tam dalo oprat brali by sme menej oblečenia …

gabika128
•
31. aug 2022

@kamasovadana ahoj, viem že v kempe je veľa praciek, je to hneď kúsok a vyzerá to tam pekne, v apartmánovom rezorte som tiež videla domček s práčkami ale nemám skúsenosť či je to aj pre ubytovaných, ale zase prečo by to bolo presklené.... 🧐

kamasovadana
•
2. sep 2022

@gabika128 no veď ak by boli bolo by super dám aj 15€ za práčku 😂

meggyinka
•
25. apr 2024

Dobrý deň ak by ste sa mali rozhodnúť sli by ste tam zas ? My ale premýšľame nad mobilným domčekom