Zaujímavá dovolenka s troma deťmi
Mamicky odporucte zaujimave ubytovanie aj v zahranici kde si clovek oddychne s 3 detmi
kamkolvek, kde su slov. Animatori - dieta das do mini klubu a mate par hodin klud 😀 teda ak to ni su mimina malinke 😉
dovolenka s 3 deťmi a oddych? tak to zo sebou zobrať aj opatrovateľku alebo mamu/svokru a prepáč, to ti máme hľadať dovolenku? skoro žiadne info si nedala
Zaujimaju ma dobre miesta s 3 detmi kto nema. Nezazil nech nekomentuje. Inak sa cestuje s 1 a inak s 3 😊
A jedinu podmienku mam nie lietadlo. Nebranim sa nicomu iba lietadlu 🙂
@leni81 Ale pomohlo by, či chceš more, hory,... takto veľmi neporadíme. Ja teraz plánujem Dánsko a som nesmierne prekvapená, čo všetko dokáže ponúknuť aj pre deti, na jednom mieste ľahko dostupnom vlakmi, napríklad. Tak sa vytešujem každý večer na nete, keď nájdem ďalšiu zaujímavosť.
@leni81 - opýtaj sa maminky @finka19 - má aj zaujímavý blog o cestovaní s deťmi: http://cestujsdetmi.sk Tá by Ti možno vedela dobre poradiť to, čo by Ťa zaujalo.
@abbey1 Mne je to jedno, hory, more,... skratka zaujimave. Anoo, dansko ideme a mame zarezervovane v auguste, uz sa nesmierne tesim, tam je to uplne super, mozem ti poslat nejake zaujimave tipy co som objavila a kam mam na plane ist ja. Urcite vyborna volba.
My sme strasne vela cestovali, kym boli deti 2 ale teraz s 3 je to trosku narocnejsie ale nechcem sa toho vzdat, len je menej casu na vsetko. Preto trosku aj oddych tam musi byt 😝
@katrinka8 Dakujem, pozrem ten blog. Nemam velmi cas sledovat net a hladat a taketo konkretne tipy pomozu.
@leni81 ja tam deti nedavam vobec, lebo kde chodime bud nie su animatori alebo iba cudzojazycni a deti nevedia... ale videla som na sardinii ako to pekne fungovalo a to je raz moj sen 😀 vtedy boli este len 2, prikmotrili sa, ale kedze som robila tlmocnicku, tak som vlastne bola v mini clube aj ja 😀 😀 kazdopadne sa tiez necham inspirovat touto temou a napadmi.
@abbey1 my vacsinou chodime na taketo dovolenky cez jednu cesku "cestovku" myslim ze nazov nemozem pisat ci ako to tu je, ale tam si zajednavame ubytovanie, cely dom alebo apartman a bez stravy, varime si a vyjde to ovela ovela lacnejsie ako nejaky * hotel, na slovensku by sme sa lepsie neubytovali. BOli sme tak v holandsku, to bolo tak uzasne, presli sme 1/2 holandska a nebolo to fakt tak drahe. Preto sa pytam, a preto som zalozila tuto temu lebo urcite su nejake ubytka nejake dobre zabudnute destinacie kde sa oplati ist, vyskusat .... a hlavne teda s viacerymi detmi ze to neni o drzku. Ja po nasich cestovatelskych zazitkoch viem selektovat co by som este zvladla a co uz nie s 3 z vlastnej skusenosti. Preto sa pytam. Nehladam nic konkretne
Na oddych je dobry welnes. Aj v cechach maju super, konkretne Horni Lomna, hotel pod kycmolem...byva casto aj v zlatomatoch zlava na pobyt tam...ale aj u nas su super hotely...Vyhne, hotel Sitno napriklad. Alebo kamaratka co ma tri deti a tazko sa jej niekde ubytovava, prenajali si na dva tyzdne karavan a urobili si kolecko SR+chorvatsko+taliansko+francuzsko....podla toho kto kam chcel ist. Vravela ze to bol neskutocny zazitok, len mjseli hladam miesta kde sa da zastavit a bezpecne prenocovat v karavane...ale na to existuju aj mapy kde su vyznacene strazene parkoviska. Ja by som to urcite chcela aspon raz vyskusat. A to mala aj jedo male dieta..ze mala v karavane autosedacku a tam jej sedelo a aj zaspalo niekedy. Drzim palce aby si nieco nasla a aby si si oddychla, verim ze to uz treba..ja mam sice len dve deti..ale tiez by som najradsej niekam vypadla aslon na 2 tyzdne..aj ked s nimi, ale aspon zmena priestoru 😉
nám sa celkom páči chodiť s 3 deťmi do stanu. paradoxne deti majú oveľa väčšiu slobodu, sú stále na čerstvom vzduchu, máme ich pod dohľadom a zároveň môžeme sedieť a rozprávať sa. karavan by bol samozrejme omnoho pohodlnejší, ale aj drahší.
@leni81 Ak Ti ide priamo o ubytovanie a nevadí, že si stravu musíš zabezpečiť sama, tak odporúčam Taplice nad Metují(Adršpaško-Teplické skály) - konkrétne toto ubytovanie:
p.Lucovič, Lachov 129, Teplice nad Metují,. Je to celý dom k dispozícii, kompletne vybavený+ záhrada, ohnisko, bazénik. Boli sme tam 3 deťmi dokonca 2 roky po sebe. Cena príjemná. Možnosti turistikovania a zábavy do 15 km. Múzeum papierových modelov, múzeum skladačiek MERKUR s možnosťou celý deň si tak skladať, múzeum horolezectva, kúpanie, Safari v Dvore Králové(40km).
leni81
Ja mam na prenájom víkendový rodinný domček. Je tu veľa zabavy i pre deti. V zime cez víkendy tu mame pusteny vlek, kde sa deti nemusia len lyžovať, ale aj bobovat, sankovat, ... miesto je obklopene horami. V blizkost su hrady (napr. Likava), zamky (napr. Oravsky), rozne kupaliska (napr tatralandia, besenova, aqua dolný kubín,...) všetko je od domceka od ruk- na vlek ešte sj z okna vidn, potraviny su asi 25m od neho. Zatiaľ sa tu všetkým páčilo. Pred domčekom je nadherny skalny utvar 9kostolov, na ktory sa da aj vyliezť.😉
S tromi detmi je predpokladam akakolvek dovolenka zaujimava 😂 len ci myslis letnu, ci zimnu?
my sme si uz letnu dovolenku naplanovali, vsetko cez booking a to tak, ze pojdeme do crikvenice na 5noci, odtial cez denny spanok najmladsieho do zagrebu na 1 noc, dalsi den cez denny spanok sa presunieme k balatonu (uz si nepamatam nazov mesta) tiez na 1noc a dlsi den sa presuvame do budapesti na 3noci.. Takuto dovolenku sme si uz vyskusali s 2detmi, velmi sa nam to pacilo, tak snad to pojde aj s 3ma.. 😁 my radi vela vidime, nikde nevydrzime dlho starsie deti su po nas, tak aj snad 3bude.. ☺ inak ked bude mat posledny take 2roky, chceme ist so stanom po chorvatsku, slovinsku a rakusku.. A to posledne leto co budem doma, chceme mozno vyskusat aj karavan..

oddýchne? rodičia Jamaika, deti trebárs grécko 😉
a teraz vážne..dala si málo info,daj vek detí,finančné možnosti,či to má byť more,hory,poznávačka..,vaše nároky.....