icon

Zaujímavá dovolenka s troma deťmi

leni81
13. okt 2016

Mamicky odporucte zaujimave ubytovanie aj v zahranici kde si clovek oddychne s 3 detmi

janinah
13. okt 2016

oddýchne? rodičia Jamaika, deti trebárs grécko 😉
a teraz vážne..dala si málo info,daj vek detí,finančné možnosti,či to má byť more,hory,poznávačka..,vaše nároky.....

jasminet
13. okt 2016

kamkolvek, kde su slov. Animatori - dieta das do mini klubu a mate par hodin klud 😀 teda ak to ni su mimina malinke 😉

moni244
13. okt 2016

dovolenka s 3 deťmi a oddych? tak to zo sebou zobrať aj opatrovateľku alebo mamu/svokru a prepáč, to ti máme hľadať dovolenku? skoro žiadne info si nedala

leni81
autor
13. okt 2016

@janinah nemam ziadne instrukcie. Nebranim sa nicomu. Zaujimave tipy ma zaujimaju.

@moni244 nie bemusis mi hladat dovolenku ani nemusi laskavo komentovat ak nemas 3 deti a zaujimavuvskusenost s nejakym miestom.

leni81
autor
13. okt 2016

Zaujimaju ma dobre miesta s 3 detmi kto nema. Nezazil nech nekomentuje. Inak sa cestuje s 1 a inak s 3 😊

leni81
autor
13. okt 2016

A jedinu podmienku mam nie lietadlo. Nebranim sa nicomu iba lietadlu 🙂

moni244
13. okt 2016

@leni81 ty chces radu a este si aj protivna

leni81
autor
Autor odpoveď zmazal
abbey1
13. okt 2016

@leni81 Ale pomohlo by, či chceš more, hory,... takto veľmi neporadíme. Ja teraz plánujem Dánsko a som nesmierne prekvapená, čo všetko dokáže ponúknuť aj pre deti, na jednom mieste ľahko dostupnom vlakmi, napríklad. Tak sa vytešujem každý večer na nete, keď nájdem ďalšiu zaujímavosť.

katrinka8
13. okt 2016

@leni81 - opýtaj sa maminky @finka19 - má aj zaujímavý blog o cestovaní s deťmi: http://cestujsdetmi.sk Tá by Ti možno vedela dobre poradiť to, čo by Ťa zaujalo.

leni81
autor
13. okt 2016

@abbey1 Mne je to jedno, hory, more,... skratka zaujimave. Anoo, dansko ideme a mame zarezervovane v auguste, uz sa nesmierne tesim, tam je to uplne super, mozem ti poslat nejake zaujimave tipy co som objavila a kam mam na plane ist ja. Urcite vyborna volba.
My sme strasne vela cestovali, kym boli deti 2 ale teraz s 3 je to trosku narocnejsie ale nechcem sa toho vzdat, len je menej casu na vsetko. Preto trosku aj oddych tam musi byt 😝

@katrinka8 Dakujem, pozrem ten blog. Nemam velmi cas sledovat net a hladat a taketo konkretne tipy pomozu.

leni81
autor
13. okt 2016

@jasminet 2 deti nam este nevezmu animatorky, su pod vekom 3 roky,.

jasminet
14. okt 2016

@leni81 ja tam deti nedavam vobec, lebo kde chodime bud nie su animatori alebo iba cudzojazycni a deti nevedia... ale videla som na sardinii ako to pekne fungovalo a to je raz moj sen 😀 vtedy boli este len 2, prikmotrili sa, ale kedze som robila tlmocnicku, tak som vlastne bola v mini clube aj ja 😀 😀 kazdopadne sa tiez necham inspirovat touto temou a napadmi.

abbey1
14. okt 2016

@leni81 Vďaka, budem rada. I keď ja už mám naplánované i na pol roka, už len jackpot vyhrať. 😀

leni81
autor
14. okt 2016

@abbey1 my vacsinou chodime na taketo dovolenky cez jednu cesku "cestovku" myslim ze nazov nemozem pisat ci ako to tu je, ale tam si zajednavame ubytovanie, cely dom alebo apartman a bez stravy, varime si a vyjde to ovela ovela lacnejsie ako nejaky * hotel, na slovensku by sme sa lepsie neubytovali. BOli sme tak v holandsku, to bolo tak uzasne, presli sme 1/2 holandska a nebolo to fakt tak drahe. Preto sa pytam, a preto som zalozila tuto temu lebo urcite su nejake ubytka nejake dobre zabudnute destinacie kde sa oplati ist, vyskusat .... a hlavne teda s viacerymi detmi ze to neni o drzku. Ja po nasich cestovatelskych zazitkoch viem selektovat co by som este zvladla a co uz nie s 3 z vlastnej skusenosti. Preto sa pytam. Nehladam nic konkretne

leni81
autor
14. okt 2016

@jasminet mame ten isty problem + vek

ewelyn3
15. okt 2016

Na oddych je dobry welnes. Aj v cechach maju super, konkretne Horni Lomna, hotel pod kycmolem...byva casto aj v zlatomatoch zlava na pobyt tam...ale aj u nas su super hotely...Vyhne, hotel Sitno napriklad. Alebo kamaratka co ma tri deti a tazko sa jej niekde ubytovava, prenajali si na dva tyzdne karavan a urobili si kolecko SR+chorvatsko+taliansko+francuzsko....podla toho kto kam chcel ist. Vravela ze to bol neskutocny zazitok, len mjseli hladam miesta kde sa da zastavit a bezpecne prenocovat v karavane...ale na to existuju aj mapy kde su vyznacene strazene parkoviska. Ja by som to urcite chcela aspon raz vyskusat. A to mala aj jedo male dieta..ze mala v karavane autosedacku a tam jej sedelo a aj zaspalo niekedy. Drzim palce aby si nieco nasla a aby si si oddychla, verim ze to uz treba..ja mam sice len dve deti..ale tiez by som najradsej niekam vypadla aslon na 2 tyzdne..aj ked s nimi, ale aspon zmena priestoru 😉

salomuska
15. okt 2016

nám sa celkom páči chodiť s 3 deťmi do stanu. paradoxne deti majú oveľa väčšiu slobodu, sú stále na čerstvom vzduchu, máme ich pod dohľadom a zároveň môžeme sedieť a rozprávať sa. karavan by bol samozrejme omnoho pohodlnejší, ale aj drahší.

vulka
15. okt 2016

@leni81 Ak Ti ide priamo o ubytovanie a nevadí, že si stravu musíš zabezpečiť sama, tak odporúčam Taplice nad Metují(Adršpaško-Teplické skály) - konkrétne toto ubytovanie:
p.Lucovič, Lachov 129, Teplice nad Metují,. Je to celý dom k dispozícii, kompletne vybavený+ záhrada, ohnisko, bazénik. Boli sme tam 3 deťmi dokonca 2 roky po sebe. Cena príjemná. Možnosti turistikovania a zábavy do 15 km. Múzeum papierových modelov, múzeum skladačiek MERKUR s možnosťou celý deň si tak skladať, múzeum horolezectva, kúpanie, Safari v Dvore Králové(40km).

leni81
autor
15. okt 2016

@ewelyn3 moj najstarsi syn stale basni o karavane. Mozno by sme to mozno skusili. Musim sa poinformovat kolko stoji take pozicanie.

leni81
autor
15. okt 2016

@vulka super. Urcite pozriem. Do ciech sme mali namierene. Ochoreli sme a to som hladala ubytko tam. Vyzera to zaujimavo.

leni81
autor
15. okt 2016

@salomuska super. Jasne stan je parada zazitok pre deti. Len to skor miz a chalani v lete 🙂

jesika35
3. feb 2017

leni81
Ja mam na prenájom víkendový rodinný domček. Je tu veľa zabavy i pre deti. V zime cez víkendy tu mame pusteny vlek, kde sa deti nemusia len lyžovať, ale aj bobovat, sankovat, ... miesto je obklopene horami. V blizkost su hrady (napr. Likava), zamky (napr. Oravsky), rozne kupaliska (napr tatralandia, besenova, aqua dolný kubín,...) všetko je od domceka od ruk- na vlek ešte sj z okna vidn, potraviny su asi 25m od neho. Zatiaľ sa tu všetkým páčilo. Pred domčekom je nadherny skalny utvar 9kostolov, na ktory sa da aj vyliezť.😉

fokuska
3. feb 2017

@jesika35 mozem poprosit viac info do spravy vratane ceny? dakujem

jana_eyre
3. feb 2017

S tromi detmi je predpokladam akakolvek dovolenka zaujimava 😂 len ci myslis letnu, ci zimnu?

my sme si uz letnu dovolenku naplanovali, vsetko cez booking a to tak, ze pojdeme do crikvenice na 5noci, odtial cez denny spanok najmladsieho do zagrebu na 1 noc, dalsi den cez denny spanok sa presunieme k balatonu (uz si nepamatam nazov mesta) tiez na 1noc a dlsi den sa presuvame do budapesti na 3noci.. Takuto dovolenku sme si uz vyskusali s 2detmi, velmi sa nam to pacilo, tak snad to pojde aj s 3ma.. 😁 my radi vela vidime, nikde nevydrzime dlho starsie deti su po nas, tak aj snad 3bude.. ☺ inak ked bude mat posledny take 2roky, chceme ist so stanom po chorvatsku, slovinsku a rakusku.. A to posledne leto co budem doma, chceme mozno vyskusat aj karavan..

martinhorvath
Odpoveď bola odstránená