Žiadosť o odškodné za šváby na dovolenke: Ako postupovať?
Dobrý deň. Som na dovolenke v Grécku. Prišli sme v sobotu a už večer sme našli v kúpeľni živého švába. Zamestnanec hotela ho zabil ale ďalšie opatrenia neurobil. V nedeľu nám izbu ani nevyriadili tak sme večer žiadali o výmenu izby hotel, avšak akurát nám prišli izbu upratať. Dnes ráno sme zase našli na izbe švába-tentoraz mŕtveho a mám ho aj vyfoteného. Zase som ziadala výmenu izby, izbu tentoraz vymenili.Má niekto skúsenosti s reklamáciou zájazdu kvôli švábom? Večer, v noci a ráno chodíme do kúpeľne zo strachom čo tam bude...
Dodám že recenzie na hotel som čítala a nebol s tým problém nikde spomínaný, zjavne je to problém len tento rok. Teda hoci som dovolenku starostlivo vyberala nepomohlo to.
Pre anonymitu nebudem písať hotel, ale určite po návrate zverejním recenzie na rôznych portáloch lebo takáto laxnosť a neochota hotela je sila.
@anonym_0f254a
😅 dychat chemikalie mnam
@anonym_d4730b veď kým sa nevyveralo, nedali tam nikoho

@bosorkabb Tak ja fakt doteraz som mala šťastie. X krát som bola v Grécku, raz aj na Cypre a nikdy sa mi to nestalo len teraz.
@anonym_autor presne mala si šťastie. Ale to neznamená že tam potvory neboli a nie sú.
Kontaktuj delegáta. Spíš reklamáciu. A uvidíš.