24-hodinová cesta s 18-mesačným dieťaťom
Košice -grecko
Išli by ste dotoho?
Ja pravdepodobne nie muž prehovára že to zvládneme jedná sa o zájazd s autobusom
My sme takto chodili busom,ked som bola dieta-nad 10 rokov,a teda bol to masaker.Nikdy by som uz takto nesla a s malym dietatom uz vobec nie.
Lietadlom v pohode, to sa da, mam odskusane. Ale autobusom si to teda absolutne nedokazem predstavit. To by som teda neriskovala.
nie nesla, ani bez dietata a nie este s nim, mal problem obsediet v lietadle do Turecka, neviem si to predstavit v autobuse 24 hodin (ani pre dospeleho), manzel je vtipny veru
18 mesacne dieta casto neobsedi ani pri jedle 😵💫 mam nahodou jedno take doma
Vcera som isla hodinu do KE autom. Peklo na zemi. Dieta vrestalo 55 minut. Zasoplene, zaslzene, zaslintsne, hlas mu odchadzal. Autosedacka mokra od slz. Mne sa uz ruky na dialnici triasli. Aj detom, ktore cestu zvladaju je 24 hodin vela. Nestoji to za to. Aj na SK ju pekne dovolenky.
Som si to tak predstavila v tom autobuse s mojou, čo neposedí minútu 😃 nechcela by som to zažiť 😂
autobusom do Grécka ani bez dieťaťa, ale s takým malým, že ti taká kravina vôbec napadne
Autobusom na 24hod. cestu ani sama a ani zadarmo. Čo tam pre pána budeš robiť s 1,5 ročným dieťatom?? Toto by som normálne zakázala. Veď choďte teraz s dieťaťom bližšie a autom alebo radšej letecky alebo radšej nikam ako 24hod. busom aj s malým dieťaťom 🤦🙄
Išli sme aj z menším, ale lietadlom alebo autom.
Akoze , keď som bola decko , išli sme 48 hodín busom v neklimatizovanej karose , ale mala som rozhodne viac rokov a takyto “ kočovný “ spôsob cestovanivania som mala rada . S 18 mesačným nikdy - nezvládne to ani to dieťa a ber ohľad na spolucestujúcich .
Ďakujem chápavým ženám ktoré hned neukázali svoj hnusný charakter zájazd nemáme kúpeny bol to iba nápad keďže máme staršiu tak aj kvôli nej ... Prajem peknú deň
PS. Cestovka a lokalita štát je čistejši než naše Slovensko
Autorka nevsimaj si blbe reakcie tie si absolútne vsade tu 😉
A k veci, nie nesla by som ani keby mi niekto za to dokonca zaplatil milion 🤭 sama mam naprikltd problém ist dlhšiu cestu busom a nedokazem si to predstaviť bude tam mix ludi a moze im to velmi prekazat pretoze neverim,ze taketo dietatko by taku cestu vydrzalo ani so staršími by som takto nesla...
Na druhu stranu, ale nenapísala si preco neuvazujete napriklad nad dopravou letecky? Je to ovela rýchlejšie, pohodlnejsie 😉pripadne urcite radsej autom kedy idete iba vy ako rodinka 🙂 určite netreba zahadzovat napady na dovolenku v zahranici je to super zazitok len treba to vhodne skombinovať a vymysliet 🙂
@anjelicek26 asi tak, ja by som to nespravila ani svojej nastrocnej....mne sa paci ten optimizmus, az o rok, uz vidim 3 rocne dieta v buse 24 hodin, to za to vobec nestoji
ani ja sama by som nesla na taku cestu...
sialene - v KE nemate lietadla? 😉
Kedysi davno - tesne po revolucii - som pomahala delegatke v Grecku (Olympia). Ludia z autobusov vystupovali so slovami Nikdy viac. Je to fakt narocne a taketo male dieta sa tam utrapi a vas a spolucestujucich tiez. Ale napr. Poliaci to mali super osetrene - oni podvecer niekde zastali, mali volno, prespali v hotelia rano sli dalej. Ti vystupovali s usmevom na tvari.
V žiadnom prípade. Absolvovala som niečo také vo veku 23 rokov, bez dieťaťa a zaprisahala som sa, že už v živote nepôjdem autobusom takú dlhú cestu.
Sialeny napad aj v pripade dospeleho,nie to este maleho dietata🙈Ja ani zadarmo.
Inak autorka k tomu Grecku, neviem asi Maß o Grecku a cistote a krajine Dost skreslene predstavy a neboli Ste Tam velmi dlho. AK neplanujes Mimo rezorty chodit Tak je to jedno,Ale AK hej,Aby Si nebola sklamana...
@anjelicek26 do grécka chodíme každý rok a žiadne rezorty a sme max spokojný
Autorka, to je sialeny napad. Cisto, necisto. Ty a spolucestujuci zazijete, co ste este nezazili. Nie vzdy sa v zivote daju robit veci, ktore chceme. Pohladajte ine riesenie dovolenky.
Nie nešla by som, rovnako ako ani ja dospelá osoba by som nešla 24 hodín autobusom. Radšej by som ešte šetria a šla letecky alebo štýlom rozdeliť cestu tam na viac dní a niekde prespat
Nesla by som. Z mojich skusenosti je 18m ten najhorsi vek na cestovanie. Uz tu cestu dieta neprespi, nezabavis ho len ta niecim, chce sa hybat - nevysvetlis mu, ze nemoze. Bude to extra narocne pre dieta, pre vas, pre ostatnych cestujucich. Do Grecka s tak malym jedine letecky.
Autobusom ani nápad. Jedine letecky
*ale v chorvatsku sme boli, cestovali sme na noc a celu cestu deti spinkali
Išla som busom do grécka ako dospelá a nikdy viac. Nepohodlné, všetci boli unavení,uzimeni. Klímu si poriadne nenastavis lebo jednému je teplo, druhému zima. V noci niektori chceli spat,ini si citali pri zapnutom svetle. Poniektorí davali svoje dieta spať do uličky na zem. Ty radsej rataj s tym ze spat nebudes tiez .Takto si nepredstavujem dovolenku...
Nepochopila som, preco tato otazka? Chcela si, aby Ti potvrdili, ze je to vlastne dobry napad? Lebo ani jeden clovek nepotvrdil, ze je to dobry napad, tak teraz si vsetkych oznacila ako hnusne charaktery. Tak ja pisem, ze je to dobry napad, chodte, len si, prosim objednajte sukromny bus len pre vas ako rodinu, lebo, ak by som mala byt Vasa spolucestujuca, co isto nebudem, nie som sebevrah, tak by som Ti velmi pekne "podakovala". A uz vopred lutujem deti, radsej ich nechajte u babiek na Slovensku, 18 mesacnej je uplne jedno, kde to leto stravi, ked Vam dospelym viac zalezi na tom, aby ste sa nejak do toho Grecka dosmrdkali, len aby Ste tam boli, bez ohladu na pocity deti a spolucestujucich.

A to by ste spraviki dalsim 40tim ludom? 😀 by ma poraziko keby vidim, ze nasrupuje take male dieta.