4-ročné dieťa na dovolenku k moru so svokrovcami
Ahojte, pustili by ste na10dnovu dovolenku k moru vaše dieťa so svokrovcami? Bez rodičov.
Nie. A plus ked sa nieco prihodi, vedia odkomunikovat v nemocnici co sa stalo? Vedia aspon jeden cudzi jazyk?
nie, nepustila. moji svokrovci raz vzali takto svagrove deti do HR, pricom vztah bol super, aj deti u nich prespavali cez vikendy, deti boli na nich zvyknute. ale po 5 dnoch detom uz bolo dlho bez manky, revali nonstop za rodicmi, odmietali jest aj pit. tak sa svokrovci chtiac-nechtiac s deckami vratili ani nie po tyzdni a to mali zaplatene tusim na 10 noci. odvtedy uz nikdy ziadne vnuca k moru bez rodicov nevzali. kym boli decka male, tak ich uz nechceli svokrovci po zlej skusenosti a teraz, co su uz velki pubertiaci, tak s nimi uz deti ist nechcu, lebo sa s nimi budu nudit 🙈
Ano bola som ako 3 ročná aj ako 6 ročná autobusom 21 hodin Grécko 3 týždne tu som zijem už mám 23😹👌🏽
Za takychto podmienok nie. Ale napr. moja dcera bola minuly rok na tyzden so svokrou u svagra. Mala 4 a pol. Je to 500km od nas.
Tento rok poleti s mojou maminou na 10 DNI na Slovensko a na konci leta pojde so svokrou a svagrovcami do hor na tyzden. So vsetkymi ma dobry vztah.
s mojimi ano 🙂 s tvojimi nie
Kedze dieta s nimi nikdy neostalo na noc same, tak nie.
S mojimi rodicmi mam super vzťah a tiež mam 4 ročného ktorý ich miluje a dnes mi dokonca povedal ze on chce bývať u nich lebo oni sú jeho rodicia 😀 ale určite by som ho nepustila, nonstop by som myslela na to ci sa neutopi alebo aby sa mu niečo nestalo (viem ze stat sa mu môže aj pri mne hocičo) ale jednoducho strach by mi nedovolil ho pustiť tak ďaleko niekde a ešte na 10 dní.
podla toho co pises,tak rozhodne nie...inak svojho by som kludne s mojimi pustila
Nie. Zdá sa mi to skoro, možno tak o rok. Ale v tvojom prípade asi ani to nie - neprespava u nich plus to ostatné čo píšeš..
dieta nie. Ale keby siel aj manzel, dieta a oni tak hej
Nie, ja by som sa bala. My mame starych rodicov uz v dost vysokom veku, velmi by som sa bala, ze mala sa im strati, utopi sa alebo ochorie na dovolenke.
To, ze tvoje dieta svokra buzeruje, prekaza aj tvojmu dietatu alebo len tebe? Svokrov narcizmys nejako negativne ovplyvnuje vztah s tvojim dietatom?
Niekedy deti vobec nevnimaju chyby dospelych tak ako my. Poznam babky, ktore vnucata stale buzeruju, ale tie decka ich miluju a chodia k nim na prazdniny. Dcera mojej znamej bola takto so starymi rodicmi busom v chorvatku 2x. Pritom stara mama general jak vysity
Ja by som nepustila. Predsa len cesta je dlha,oni nezvyknuti na jej "moresy". Oni si to lahko predstavuju.
V tvojom pripade nie, moj bol s mojimi rodicmi ako 1 a pol rocny sam ,nechcelo sa mi ist ,bola som tehotna .ale my mame super vztahy.Uz aj obe decka boli same s nimi
Mam 4-rocneho syna, chceli ho viac krat k sebe bez nas, na vikend bez nas a skusaju to furt, ale nedovolim.. uz maju svoj vek, niesu tak obozretni..ine je nechat ich spolu cez den, ale tiez u nich este nespal sam, ani nechce aj ked ich ma velmi rad. Takze uplne ti rozumiem..len ja mam svokrovcov milych, ziadne narcisy ani buzeracia, to by sme tam nechodili.
Mám 4-ročné dieťa. Má veľmi pekný vzťah so starými rodičmi, avšak na dovolenku k moru by som ju s nimi nepustila. Predsa aj rodičia majú svoj vek. A ustrážiť 4r dieťa pri mori je veľká zodpovednosť.
Určite nie. Dosť cestujeme a zažili sme zlomenú nohu či rotavirus. Sú svokrovci pripravení niesť takúto zodpovednosť?
Nie to je este male dieta a ked citam ze nespalo u nich a aki su tak radsej nie.Povedz ze este je mala..
ja nie, navyse z deti v spojitosti s vodou mam obzvlast strach . Treba ich neustale sledovat a taku doveru nemam.
Nie ja osobne nie ale ak pojdu pitrebuju suhlas oboch rodicov s overenym pidpisom od notara tlacivo najdes na stranke ministerszva zahranicnych veci
z koho hlavy vysiel tento napad? vztah k tvojmu dietatu ziadny a zrazu rovno dovolenka pri mori?