icon

Ako riešite soplíky ak ste na dovolenke?

lubuska22
16. júl 2011

ahojte baby viete mi poradit ako to riesite s batolatom na dovolenke ak nahodou dostane soplik? chceme ist do grecka ale malemu sa zo slniecka niekedy urobi soplik a neviem ako by som to riesila na dovolenke a nechcem nam pokazit dovolenku a malemu robit traumu. dakujem za kazdu radu

mirka907
16. júl 2011

@lubuska22 kvapky do nosa...vyhriat co najviac dutiny na slniecku , prezliekat mokre plavky....

lubuska22
autor
17. júl 2011

len som to myslela takym stylom ze ako nahradzate odsavacku, ja mam na vysavac... ale dakujem za radu:o))

mamabiba
17. júl 2011

Tak si kúp ústu odsávačku. Ale mirka má pravdu. Kvapky a malého prezliekať z mokrých vecí do suchých, ale ja by som ho zase moc na slniečko nedávala...ale nepíšeš ako je staré.

sisaha
18. júl 2011

@lubuska22 je velmi mala pravdepodobnost, ze pri mori dostane sopel... ak ano, supnut dieta do vody. voda preplachne dutiny a je po sopli.... uvidis.. Ale mozes si vziat aj tu ustnu odsavacku, stoji cca 99 centov. Ale urcite ju nebudes potrebovat..

prasiatko30
18. júl 2011

presne najlepsie na slopik pri mori je morska voda v tom mori 😉 a potom odsavacku normalnu ako uz pisali dievcata.

lubuska22
autor
18. júl 2011

dakujem za radu, drobec bude mat 10 mesiacov:o)))))