Ako sa obliecť a zabaviť na dlhom lete?
Ahojte, prvýkrát sa chystáme na dovolenku v tomto období. Letíme na Dominikansku republiku, čaká nás cca 10 hodinový let. Ako sa mám obliecť do lietadla? Na letisko prídem predsa v zimnej bunde a v hrubsom oblečení. Ale po 11 hod vystúpime do cca 30. Stupňoch. Mám sa ešte pred odbavenim kufra prezliecť napr do pohodlných legin trička a tensej mikiny a všetko si dať do kufra? Určite nechcem v prirucnom ruksaku tahat takéto objemné veci. Ako to robite?
Takisto vás poprosím na nejaké tipy ako sa v lietadle pri dlhom lete zabaviť a čo je najlepšie mať so sebou (napr tenkú deku?) Ďakujem 🥰
@den666 ja ti dam este par tipov: do prirucnej si zbal plavky 1 pradlo flip flopy (sandale) kefku. ak by sa stalo ze vam stratia kufor tak mozte ten den naplno vyuzit na plazi....
tiez odporucam pred odovzdanim kufrov si tie kufre odfotit (ak by sa stratili mate fotku) taktiez odfotit pasy do mobilu. screenshotnut si dokumemty ako poistenie ci vouchre. ak by ste nemali net napriklad. peknu dovku prajem
Podla mna cesta do horuca sa da, ale pri ceste napat je to ovela horsie. Min tyzden sme nadranom vystupili z Dubaja v Budapesti v mikinach, oskrabovali sme zmrznute auto a bundy sme si hriali na teplych kavach, skor nez sme si ich obliekli 😁 ale stalo to aj tak zato
@den666 my zimne bundy davame na letisku do kufra. Obuti ideme v teniskach, to sa da tolko aj v zime od auta do letiskovej haly. Oblecene som naposledy mala take slusnejsie teplaky, na sebe kratky rukav pod mikinou. My sme v lietadle dostavali deky. 10 hodin nie je az tak vela, ja by som sa fakt radsej v lietadle nudila, nez pacifikovala deti😁my sme leteli tento rok v januari nejakych 18 hodin a bolo to celkom narocne, lebo vacsinou raz nespal jeden a raz nespal druhy syn, prienik ich spankov bol maly a teda ja som vacsinu casu kvoli tomu nespala. Teraz nas takyto let caka v decembri, takze sa na to psychicky pripravujem😆naozaj, uzi si, kym nemate deti, nudu v lietadle, raz, ak pojdete niekedy s detmi, budes na taku nudi v dobrom spominat. Ale na tom displeji pred sebou budes mat aj ponuku filmov, hier. Ja by som ale ozaj cely taky let dokazala prespat
Vo Viedni su na letisku uschovne skrinky, v BA neviem.

@den666 aj v lete mám oblečené maxi šaty a ľahké sako. V lietadle vám dajú tenkú deku, slúchadlá, jedlo, pitie…podľa zakúpenej letenky.