icon

Ako to funguje v lietadle, keď sa človek nezapne?

mirinda66
19. feb 2015

Prosim o postrehy.
Ako to funguje v lietadle, ked sa človek nezapne? Myslím, že tie pasy su male...
Ako to funguje pri xxxl cestujucich... či je to nejaký problém, alebo je to štýlom nezapneš - nevadí...

vopred dakujem 🙂

sue
19. feb 2015

@mirinda66 cestovala si uz lietadlom? Tie pasy su sialene dlhe 🙂 myslim, ze clovek do 150kg sa v pohode opase a nad tu hmotnost neviem ci je zdrave lietat ;)

tinaaa84
19. feb 2015

No pásy sa môžu zdať malé, ale oni majú také pásy ktoré sa dajú nadplacovať, takže pripútaní musia byť všetci. Pracujem v letectve a už som také niečo videla.

tykat
19. feb 2015

neboj...ak sa vlezieš do sedadla tak sa zapneš aj do pásu, plus myslím že je taký "nadstavovací " predlžovací pás

co sa tyka lietania xxxl ludi, na zaoceanskych letoch som videla z I.triedy vystupovat prave takych priestorovo vyraznejsich ludi, myslim ze si priplacaju za pohodlne siroke sedadla

naoi
Odpoveď bola odstránená
ivett1
19. feb 2015

ak nestačí bezpečnostný pás, ktorý je k dispozícii, dostaneš nadstavovací ... čo sa týka sedadiel, niektoré letecké spoločnosti požadujú, aby si takýto xxxl pasažieri kúpili dve miesta...

oladuna
19. feb 2015

Tie pasy su dlhe a este sa aj daju predlzit cize clovek sa zapnut musi.a taktiez ved to tie letusky kontroluju takze sa zapnut MUSÍŠ. 🙂

dadacolla
19. feb 2015

pch, ja som bola stíhačkou! 😀

tiezjedna
14. mar 2023

k zapnutiu ťa určite vyzvú minimálne pred štartom a pristátím a nemusíš sa obávať, že by bol pás malý, dlhé sú dosť