Autom do Talianska
Ahojte, boli ste niektorá v Taliansku autom ? chceli by sme ísť tento rok na dovolenku. Napíste prosím vaše dojmy z cesty, atmosféru Talianska a hlavne, kde sa máme pozrieť, čo je tam pekné 🙂
ďakujem
@greguska Tak, my sme dávali Guliverlandiu s malými deťmi každý rok, lebo za ten rok aj zabudli ako skvele tam bolo.
A odporúčam ešte ZOO v Punta Verde (+- 15-20 minút autom), fantázia. ZOO u nás sa nechytajú na ňu.
ešte otázka, prosím vás, ako sa dá dostať na ten Mušličkový ostrov? cez agentúru, príp.aký je postup, odkiaľ sa plaví a kde sa dajú kúpiť lístky...ideme prvýkrát do Lignana, budeme ako Alica v krajine zázrakov...😂
ahojte, dievky prosím Vás pozerám cestu do Lido di Jesolo a obe mi ukazujú práce na cestách. a to na jednej tri krát, a na druhej ceste 4 krát. ako to je. išli ste už niektorá teraz? ďakujem ktorou cestou je výhodnejšie ísť?
ono v rakusku mi ukazuje že sú práce na cestách
my cestujeme do Bibione vo štrvtok v noci (ubytko máme od piatku do piatku), dúfam tiež, že cesta bude kľudnejšia ako top piatok.
Ahojte.Bol už niekto z vás v Rimini-virsabella? Aké máte skusenosti Stymto miestom? Ďakujem 🙂
dakujem vam

@mammamia2009 a nejake typy kde s detmi na plaz v umbrii? Vdaka☺
Dobry den. porosim o radu. chystame sa tento rok 1. krat do talianska autom aj s detmi. este presne nevieme mesto ale nieco cim bližšie. Ako je to s ubytovanim da sa najsť na mieste, alebo treba dohodnut vopred?
ako je to so stravovanim pre celiatikou? ak mate niekto skusenost.
Ako je to z cenami za stravu a ubytko je to vyhodnejsie ako napr Chorvatsko?
Dakujem za kazdu odpoved
@dastudastu V Umbrii? Pokial viem Umbria sa nachadza v strede medzi Toskanskom, Liguriou a Marche. Nema more.
@lenka369 So stravou pre celiakov uz v Taliansku nieje problem ani v restikach. V obchodoch maju omnoho viac vyrobkov ako u nas. S ubytkom uz problem moze byt. Nefunguje to ako v Chorvatsku. Tam sa apartmany prenajimaju cez agentury. V 90% len soboty - soboty. A je mozne ze pridete na miesto a nebude ziadne ubytko. Radsej si ho rezervujte vopred
Prosím napíšte mi nejaké vaše postrehy,zazitky,čokoľvek z Rimini Viserba.Aktuálne info,cesta autom,pláž,reštiky,atrakcie,čokoľvek..tipy na vylety máme,ale privitam všetko.Dakujem 🙂
@lenka369 skus popozerat juventour.sk Co sa tyka onkretne Lignano to ma 3 casti. Sabbiadoro ta je najrusnejsia a ma aj najsirsie plaze mnozstvo obchodov. Potom je Pineta ta je taka kludnejsia ale ma pesiu zonu kde sa da najest nakupit. A potom Riviera. Ta je uplne najtichsia. Ale su tam obchodiky a zopar restik. Mne osobne sa najviac paci v Pinete
My sme sa včera v noci vrátili z Bibione, dovolenka vyšla super, ale tá cesta bola nočná mora. Mysleli sme si, že v piatok budú cesty kľudnejšie, ale bol to úplný opak. Ubytko bolo od piatku do piatku. Vymákli sme niekoľko havárii, kolón, super zápchu vo Viedni a milión kamiónov ☹ Cez víkend ich toľko asi nie je ... Klasika od soboty do soboty 🙂
Ahojte ideme na dovcu a 5.8.17 mame v Lignane ubytko o 15.00 hod. Kedy sa oplati vyrazit z domu poradite mi aby sme nechytili kolony!!!☺dakujem
@erzulik ahoj.my sme prisli dnes rano do Caorle.sli sme v noci,,cca o 23.30 sme sa pohli z Blavy.cesta super, aut cim dakej,tym.menej,az sme mali pocit od Grazu po Klagenfurt,ze mame dialnicu len pre seba.Rano to v Taliansku trochu zhustlo,ale nestali sme nikde v zapche ani necakali.ked som dnes citala o zapchach v Chorvatsku....Takze ja radim ist v noci.
@erzulik my sme sa od rana kupali.pri plazi sme bezplatne zaparkovali,veci na plaz som mala osobitne zabalene,prezliekli sme sa pri aute vzali slnecniky,uteraky a sli.o tretej som si na seba prehodila saty a zbehla do agentury vsetko zariadit-peso to bolo cca 8 minut.bolo to uplne v pohode.cesta z Blavy cca 6 hodin,ale my,ked sme videli,ze kolko mame casu,tak sme aj stali,aj sme nesli dako rychlo rano uz,som sme dosli o 7.30.

Ahojte, aj my ideme tento rok do lignana, viete mi dat nejaké tipy na výlety ? Guliverlandia, junior park sme uz boli, aqua nie je pre nás. Ešte sme minulý rok stihli Benátky. Určite je tam viac miest na taký jednodňový výlet, tatino nechce len na pláži byť, aj ked mne by to vôbec nevadilo 🙂