icon

Autom do Talianska

lenna1985
30. máj 2014

Ahojte, boli ste niektorá v Taliansku autom ? chceli by sme ísť tento rok na dovolenku. Napíste prosím vaše dojmy z cesty, atmosféru Talianska a hlavne, kde sa máme pozrieť, čo je tam pekné 🙂
ďakujem

susminka
8. jún 2015

@zuzu3011 Ahoj, my ideme teraz, ubytovanie mame od 10,00. Ideme cez matrinsku cestovku topholiday. Velmi mila a ochotna pani, je slovenka. Ake bude ubytko, to neviem, lebo sme tam este neboli, ale znami sli a veeeelmi si to pochvalovali. Aj na webe som apartmany videla, pekne su, klimatizacia, pracka, slnecnik a 2 lezadla na plazi v cene...

badimeria
8. jún 2015

Baby a prosim kde je Lido di Jesolo

romanovic
8. jún 2015

@badimeria vsetky odpovede najdes na www.google.com

frederikal
8. jún 2015

My sa chystame tiez, ale výnimočne s kamoškami a úplne bez zariaďovania, sadneme ideme, prídeme tam nájdeme ubytovanie, ostaneme a ideme dalej :P

bublinka127
15. jún 2015

@sorciera24 ahoj, je rozumne cestovat v nedelu skoro rano? ideme do Lido di Jesolo.dakujem

sorciera24
15. jún 2015

@bublinka127 v nedelu sme nikdy nesli....ale myslim, ze to bude v pohode, nakolko turnusy su v soboty a vtedy su ked tak napchate cesty...

bublinka127
15. jún 2015

@sorciera24 hej, viem, ze v sobotu zacinaju ale aj koncia turnusy cez cestovky...preto som si radsej bookla hotel cez booking.com od nedele do utorka....este by ma zaujimala cena jedla v restauraciach, nakolko mame len ranajky. Predpokladam,ze sa da aj lacnejsie najest..dakujem..

sorciera24
15. jún 2015

@bublinka127 ako restiky su dost palka...my sme boli v restike raz a 3aja sme vyvalili asi 40-50E...no brutus...(neviem ako v Jesole...ale asi podobne)...ale pizza a Kebab je v pohode ceny podobne nasim, resp. nepredrazene...

skoricaxx
15. jún 2015

Ahoj,my sme boli z vtedy 10mesačným synom.....benátky, rím .....niake hory(ale to nam moc nevyšlo), more ale nie turisticky vychytená oblas, pizze všade šoferovanie všetko Ok - len to krpate Pizze sama jednosmerka, problem s ubytkom, odtial mi prišla aj pokuta za zle parkovanie a vjazd do zákazu
Ubytko sme si hladali na mieste tak na striedačku jeden krát stan druhý niečo so sprchou a postelov

katinka71
15. jún 2015

@bublinka127 my sme v piatok obedovali na plazi mm si dal spagety za 6 e ale bol to polotovar,a ja smalym peceny sendvic za 5e vecer sme sa boli najest v restike v brazilskej ta bola hned oproti junior parku z tej strany kde je ten nafukovaci hrad tam sme nechali za pizzu 8 e a za hlavny chod s 7 druhov mäsa a neobmedzeny bufet priloh a salatov 22 ek tomu pitie tak nas to vyslo 38 e

stella1968
15. jún 2015

@sorciera24 ahoj ceny v jesole sú ako inde v taliansku čiže v porovnaní so Slovenskom odost vyššie.my ideme tiež 30.júna do jesola,ale kedze pracujeme s priateľom v taliansku máme to len 270 km

mahulenka87
16. jún 2015

ahojte. My ideme do Lignana. viete mi poradiť, či je lepšie ísť v piatok v noci alebo v sobotu ráno?

sorciera24
16. jún 2015

@mahulenka87 najlepsie tak, aby ste tam tak do 8ej rano boli...cize my ideme na noc....v piatok

macik662
16. jún 2015

PRosím Vás myslite ze je to teraz do talianska pri Benatky bezpečné?

bublinka127
16. jún 2015

@katinka71 no v hoteli mame ranajky a co sa tyka polpenzie, nebookla som ju, nakolko ja mam bezlepkovu dietu a hotely ktore boli cez booking tuto moznost moc neponukali. V rezervovanom hoteli mi ale akceptuju tuto stravu na ranajky..no ak to bude moc v tych restauraciach drahe, tak nejako prezijem na ovoci a zelenine, popripade jogurt a tak

bublinka127
16. jún 2015

@macik662 no my ideme v juli...ako pozeram spravy, tak su vacsinou v pristavoch na juhu Tal a este Rim a Napoli...dufam, ze tam hore nebudu

mahulenka87
17. jún 2015

Cez google maps mi vyhodilo 3 trasy... 1 cez Slovinsko vyšktrnem hneď. Ale je lepšie ísť cez Graz alebo cez Spielberg?

sorciera24
17. jún 2015

@mahulenka87 my chodime len cez Graz...inu ani nepozname 😀 sama dialnica....pekne znacenia.....

macik662
17. jún 2015

@bublinka127 pisala som si s kockou cestovky priamo z Eraclea mare a ze tam je ticho tak dufam ze aj bude

rivenka
18. jún 2015

ahojte, viete mi prosim niektora poradit - ideme s bejby na prvu dovolenku, vybrali sme tak nenarocne sever talianska bibione a termin posledny augustovy a prvy septembrovy tyzden. chceme sa vyhnut horucavam, aby sme s malou nemuseli byt stale zalezeni niekde v chladku, ale trosku sa bojim, ci uz tam predsa len nebude skor jesen (dazde, vetry atd).. :/ mate niektora skusenosti s tymto terminom v tejhto oblasti...?VDAKA 😎

mahulenka87
18. jún 2015

@rivenka myslím si, že tam už majú taliani "celozávodné dovolenky" a asi budú preplnené pláže viac ako inokedy. Počasie môže byť kludne aj 35... 🙂

katinka71
18. jún 2015

@rivenka este koniec augusta bude plno ale v septembri uz v pohode,my mame najlepsie skusenosti zaciatkom septembra s pocasim a j pozdejsi termin sme boli a bolo pekne teplo ,aj my sa chystame prvy septembrovy tyzden tiez do talianska

rivenka
18. jún 2015

dakujem za rady baby, s pocasim ste ma upokojili, len tie natresky talianov eeh...ale zase ideme do pokojnejsej casti bibione pineda tak dufam, ze sa nejakym brutalnym navalom vyhneme..ci iluzia? 😕

sorciera24
18. jún 2015

Taliani maju dovolenky prve 3 augustove tyzdne.....posledny uz je pohoda....pocasie neovplyvnis....moze byt pekne aj skaredo, znami azzili uprsotred jula 15 stupnov kosu...takze.....ale more bude vyhriate 😉

jaruskatt
30. jún 2015

Viete mi poradiť... kto bol v IT Lignano Sabbiadorro - je tam nejaký detský klub, škôlka a pod., kde vám zavarujú 2r. dieťa počas dovolenky?

arasidka11
1. júl 2015

prosim vas koľko sa plati za lehatko a slnečnik v taliansku?

danielita18
1. júl 2015

@sorciera24 moja reč,Chorvatsko s anechytá na Talianov a hlavne tie atrakcie je tam vela príležitosti pre detia aj dopselých 🙂,vsade aquaparky,a aj atmosfera talianska,Taliansko je moja srdcovka

danielita18
1. júl 2015

@rivenka v dnesnej dobe je pocasie uplne pomýlené a neda sa fakt spolahnut nato ako bude,my sme isli minulý rok až do Kalabrie a teda pocasie ziadna slava,3 dni s avobec nedalo kupat co boli také velké vlny a na severe je nizunké more,super pre deti,my sme boli raz od 7.9. do 14.9: a uplne super pocasie v noci 28 stupnov nato nikdy nezabudnem

1721983
2. júl 2015

Ahojte nejde niekto do talianska autom 1.8 2015 z banskej bystrice alebo okolia ?

jaruskatt
2. júl 2015

Dnes som našla predpoveď počasia na 15 dní. Rôzne destinácie.
Lignano Sabbiadoro http://pocasie.sme.sk/krajina/taliansko/lignano...