Autom do Talianska
Ahojte, boli ste niektorá v Taliansku autom ? chceli by sme ísť tento rok na dovolenku. Napíste prosím vaše dojmy z cesty, atmosféru Talianska a hlavne, kde sa máme pozrieť, čo je tam pekné 🙂
ďakujem
Baby a prosim kde je Lido di Jesolo
@badimeria vsetky odpovede najdes na www.google.com
My sa chystame tiez, ale výnimočne s kamoškami a úplne bez zariaďovania, sadneme ideme, prídeme tam nájdeme ubytovanie, ostaneme a ideme dalej :P
@sorciera24 ahoj, je rozumne cestovat v nedelu skoro rano? ideme do Lido di Jesolo.dakujem
@bublinka127 v nedelu sme nikdy nesli....ale myslim, ze to bude v pohode, nakolko turnusy su v soboty a vtedy su ked tak napchate cesty...
@sorciera24 hej, viem, ze v sobotu zacinaju ale aj koncia turnusy cez cestovky...preto som si radsej bookla hotel cez booking.com od nedele do utorka....este by ma zaujimala cena jedla v restauraciach, nakolko mame len ranajky. Predpokladam,ze sa da aj lacnejsie najest..dakujem..
@bublinka127 ako restiky su dost palka...my sme boli v restike raz a 3aja sme vyvalili asi 40-50E...no brutus...(neviem ako v Jesole...ale asi podobne)...ale pizza a Kebab je v pohode ceny podobne nasim, resp. nepredrazene...
Ahoj,my sme boli z vtedy 10mesačným synom.....benátky, rím .....niake hory(ale to nam moc nevyšlo), more ale nie turisticky vychytená oblas, pizze všade šoferovanie všetko Ok - len to krpate Pizze sama jednosmerka, problem s ubytkom, odtial mi prišla aj pokuta za zle parkovanie a vjazd do zákazu
Ubytko sme si hladali na mieste tak na striedačku jeden krát stan druhý niečo so sprchou a postelov
@bublinka127 my sme v piatok obedovali na plazi mm si dal spagety za 6 e ale bol to polotovar,a ja smalym peceny sendvic za 5e vecer sme sa boli najest v restike v brazilskej ta bola hned oproti junior parku z tej strany kde je ten nafukovaci hrad tam sme nechali za pizzu 8 e a za hlavny chod s 7 druhov mäsa a neobmedzeny bufet priloh a salatov 22 ek tomu pitie tak nas to vyslo 38 e
@sorciera24 ahoj ceny v jesole sú ako inde v taliansku čiže v porovnaní so Slovenskom odost vyššie.my ideme tiež 30.júna do jesola,ale kedze pracujeme s priateľom v taliansku máme to len 270 km
ahojte. My ideme do Lignana. viete mi poradiť, či je lepšie ísť v piatok v noci alebo v sobotu ráno?
@mahulenka87 najlepsie tak, aby ste tam tak do 8ej rano boli...cize my ideme na noc....v piatok
PRosím Vás myslite ze je to teraz do talianska pri Benatky bezpečné?
@katinka71 no v hoteli mame ranajky a co sa tyka polpenzie, nebookla som ju, nakolko ja mam bezlepkovu dietu a hotely ktore boli cez booking tuto moznost moc neponukali. V rezervovanom hoteli mi ale akceptuju tuto stravu na ranajky..no ak to bude moc v tych restauraciach drahe, tak nejako prezijem na ovoci a zelenine, popripade jogurt a tak
@macik662 no my ideme v juli...ako pozeram spravy, tak su vacsinou v pristavoch na juhu Tal a este Rim a Napoli...dufam, ze tam hore nebudu
Cez google maps mi vyhodilo 3 trasy... 1 cez Slovinsko vyšktrnem hneď. Ale je lepšie ísť cez Graz alebo cez Spielberg?
@mahulenka87 my chodime len cez Graz...inu ani nepozname 😀 sama dialnica....pekne znacenia.....
@bublinka127 pisala som si s kockou cestovky priamo z Eraclea mare a ze tam je ticho tak dufam ze aj bude
ahojte, viete mi prosim niektora poradit - ideme s bejby na prvu dovolenku, vybrali sme tak nenarocne sever talianska bibione a termin posledny augustovy a prvy septembrovy tyzden. chceme sa vyhnut horucavam, aby sme s malou nemuseli byt stale zalezeni niekde v chladku, ale trosku sa bojim, ci uz tam predsa len nebude skor jesen (dazde, vetry atd).. :/ mate niektora skusenosti s tymto terminom v tejhto oblasti...?VDAKA 😎
@rivenka myslím si, že tam už majú taliani "celozávodné dovolenky" a asi budú preplnené pláže viac ako inokedy. Počasie môže byť kludne aj 35... 🙂
dakujem za rady baby, s pocasim ste ma upokojili, len tie natresky talianov eeh...ale zase ideme do pokojnejsej casti bibione pineda tak dufam, ze sa nejakym brutalnym navalom vyhneme..ci iluzia? 😕
Taliani maju dovolenky prve 3 augustove tyzdne.....posledny uz je pohoda....pocasie neovplyvnis....moze byt pekne aj skaredo, znami azzili uprsotred jula 15 stupnov kosu...takze.....ale more bude vyhriate 😉
Viete mi poradiť... kto bol v IT Lignano Sabbiadorro - je tam nejaký detský klub, škôlka a pod., kde vám zavarujú 2r. dieťa počas dovolenky?
prosim vas koľko sa plati za lehatko a slnečnik v taliansku?
@sorciera24 moja reč,Chorvatsko s anechytá na Talianov a hlavne tie atrakcie je tam vela príležitosti pre detia aj dopselých 🙂,vsade aquaparky,a aj atmosfera talianska,Taliansko je moja srdcovka
@rivenka v dnesnej dobe je pocasie uplne pomýlené a neda sa fakt spolahnut nato ako bude,my sme isli minulý rok až do Kalabrie a teda pocasie ziadna slava,3 dni s avobec nedalo kupat co boli také velké vlny a na severe je nizunké more,super pre deti,my sme boli raz od 7.9. do 14.9: a uplne super pocasie v noci 28 stupnov nato nikdy nezabudnem
Ahojte nejde niekto do talianska autom 1.8 2015 z banskej bystrice alebo okolia ?
Dnes som našla predpoveď počasia na 15 dní. Rôzne destinácie.
Lignano Sabbiadoro http://pocasie.sme.sk/krajina/taliansko/lignano...

@zuzu3011 Ahoj, my ideme teraz, ubytovanie mame od 10,00. Ideme cez matrinsku cestovku topholiday. Velmi mila a ochotna pani, je slovenka. Ake bude ubytko, to neviem, lebo sme tam este neboli, ale znami sli a veeeelmi si to pochvalovali. Aj na webe som apartmany videla, pekne su, klimatizacia, pracka, slnecnik a 2 lezadla na plazi v cene...