Autom do Talianska
Ahojte, boli ste niektorá v Taliansku autom ? chceli by sme ísť tento rok na dovolenku. Napíste prosím vaše dojmy z cesty, atmosféru Talianska a hlavne, kde sa máme pozrieť, čo je tam pekné 🙂
ďakujem
@jaruskatt presne taku dovolenku sme mali aj my, nas maly neobsedi absolutne vobec, ani pri jedle. A k tomu sme mali este 4-rocneho, ale ten je uz velmi rozumny aspon. Ale ja som s tym ratala, ze ziadna romantika to nebude, stacila nam flasa vina na balkone ked deti zaspali 🙂. Ale nevadi mi to, hlavne ze si to deti uzili a my si snad este romantiky uzijeme dost.
Inac, v Caorle boli na plazi take ohradky, stale tam boli dvaja animatori a tam si mohla nechat dieta - ale napr poobede som tam uz nikoho nevidela tak neviem ako to fungovalo, my sme tam nase deti nedavali.....
Nam pri veceri najviac pomohol youtube 🙂
@1721983 my sme sa vcera vratili,...cesta je sama dialnica, same tunely...vsetko OK...isli sme v nedelu aby sme sa vyhli turnusom
@bublinka127 isli ste cez den? my mame rezerv.hotel od nedele do nedele 2.-9.8.
@ajinta isli sme rano o 5.00 v nedelu a dorazili o 12.00...vracali sme sa v utorok
@bublinka127 a mozem vediet odkial ste? my stred-BB.dakujem
@oli_ dobrý večer, chcela by som sa opýtať na Váš názor na stredisko Rosalina Mare. Na vašom blogu ste sa o ňom nezmienili. Je vhodné na dovolenku s 2 ročným dieťaťom. V´daka.
@lubenka1802 dobry večer, bohužial o tomto nemam detailnejsie informacie. Na stranke tripadvisor som ale našla hodnotenie od slovenskej rodiny, ktora velmi odporucala pre rodinu s detmi tento hotel, plaz a vyžitie pre deti .. tak z toho vychadzam ze asi aj celkovo to stredisko bude family-friendly 🙂 : http://www.tripadvisor.sk/Hotel_Review-g949966-d949970-Reviews-Rosolina_Mare_Club-Rosolina_Province_of_Rovigo_Veneto.html
@mircalla Mas pravdu, ja zijem v Taliansku ten sever more nic moc, moj muz je z Ligurie, takze podla neho je najlepsie more tam, ale urcite by som uprednostila ist trochu dole, su to dve hodiny cesty a ovela krajsie Taliansko aj priroda - hory, more, architektura. Sicilia sa mi moc nepaci, ani ako more, minuly rok boli vsade riasy na plazi a ani sa o to moc nestaraju. Sardinia je podla mojho nazoru ovela krajsia aj cistejsie more.
@oli_ vďaka, čítala som. verím že všetko bude v poriadku, pláže a strediska sa ani tak neobávam, skôr hotel má rôzne recenzie. No veď uvidime. 🙂 ďakujem aj tak za radu.
@ajinta BA
Ahojte žienky.ja som navnadená na Ligano buduci rok...bože nech je už opať leto 😀 tento rok nám dovča vôbec nevyšla,boli sme v Turecku.Načas si dáme od lietania pohou a kedže neznášam dlhé cesty autom a Ligano je ,,kusok,,tak buduci rok som rozhodnutá pre túto časť Talianska.Moj manžel tam hrozne túži ísť,kvoli ich jedlám,može tal.kuchynu.Videla som z Ligana fotky a dobré hodnotenie od známeho..Chceli sme podovne navštíviť Sardíniu abo Kalabriu,ale to je zase len na lietadlo...
@jankako a prečo Vam dovolenka nevysla?
@bublinka127 ale už dcérka tam musela byť hospitalizovaná kvôli žalúdočným problémom..a po príchode domov som skončila s menším v nemocke,rotavirus..čiže s týždnovej perfektnej dovolenky pri mori boli max.tri dni.a týžden čo sme si mali užívať ocinka,kedže nerobí tu na SK,tak som strávila s malým v nemocke...
ahojteee...cez vikend sme sa vratili z Bibione,bolo S.U.P.R.O.V.O! 🙂 byvali sme v hoteli,strava polpenzia,ranajky sice stale tie iste,ako uz bolo spomenute vyssie,ale vyber bol velky.. plaz sme mali cez jedno parkovisko,takze cca 5min.peso.. okolo hotela samy obchod,supermarket,oblecko,bolo na vyber,len este milion vo vrecku chybal :D :D co sa tyka cesty,vyssie bolo spomenute,ze su poplatky dost vysoke,takze...dialnicna Rakusko-necelych 9e,myto 11,20e tam+spat. to je vsetko. ak mate nejake otazky,rada odpoviem 🙂
Baby,kolko vas cca vychadza apartman v Bibione alebo Lignano???V Taliansku sme este neboli 🙂 6
@mata128 zalezi ci v juli, ci auguste,ako daleko od mora...ans pre 4och zac. jula okolo 420E.....dalej od mora.....ale tak okolo 500E....najdes
Takže 1.dovolenka pri mori v trojici SUPER! 🙂 Lignano sa páčilo všetkým 😉 Počasie tropických 38-40st., stále mokrí a spotení jak myši. Našťastie sme mali na izbe klímu, inak by sa nedalo ani spať...
Cesta tam v noci úplne v pohode (cca 8 hodín), naspäť v sobotu ráno ☹ prvých cca 10km sme išli krokom 2 hodiny! :-/ Tie mýtnice stráááášne brzdia, už by mohli zaviesť diaľničné známky aj Taliani
@mahulenka87 mali ste hotel ci ako?Kolko vas vyslo ubytko?Dik
@mata128 bola to rezidencia - apartmánový dom. Cez CK.
1 izbový apartnám = garzónka 600€ (bez stravy)
@mahulenka87 presne ako my :( 28km sme isli 2,5hod :( utrpenie :/ suhlasim aj so stupnami,vecer o 17hod.bolo 39st. :/ klima na izbe pustena na 10st. :D :D tiez sme cestovali v sobotu rano po ranajkach,cesta nam trvala 10hod... dlhooooo......

@jaruskatt ahoj my chodime do Lignana,a myslím,ze nie.nic,také osm tam neviděla.My sa tiez chystame do Lignana,mam tak stare dieta ako ty,a neviem si představit,ze by som dcerku niekam dala na par hodin....věd ideme na dovolenku,ktoru si máme užívat vsetci spolu verzus rodina🙂 🙂 🙂 peknu dovcu zelam